Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 20 iulie 2019

"Wenn ich Demokratie höre ... entsichere ich meine Browning!” *

* parafrază mioritică a unui celebru citat din piesa de teatru „Schlageter” de Hanns Johst

Titlu din presa centrală:
„De ce nu-i pasă lui Iohannis?”  
(de Decizia CCR ce constată că prima întrebare a referendumului este totalmente neconstituțională)

un  postac se întreabă, neștiind cât de aproape de adevăr este:



Și răspunsul binecuvenit acestui excepțional retorism:


@Warum?

Ba da! Exact pentru aceea!
Pentru un observator mai obiectivat al evenimentelor cotidiane, strategia ”pas cu pas” a Plăvannului este calchiată exact pe precedentul nazist din Germania anilor 1933-1939.
Prima oară a enunțat teza „Pas cu pas” semnificând nazificarea treptată a Koloniei (”Gleichschaltung”).

Apoi a urmat directiva ”Nacht und Nebel” prin care a împuternicit GESTAPO-DNA și RSHA-SRI să aplice un tratament clandestin și ocult tuturor dușmanilor celui De-al Patrulea Reich Wallach. (ceea ce s-a întâmplat cu multe sute și mii de oponenți ai regimului autocratic neo-nazist.)

10 august 2018 a fost o eșuată reiterare a motivului istoric al incendierii sub steag fals a Reichstagului.

Plebicistul neconstituțional nu este altceva decât un prim pas în atingerea țelului suprem al Plăvannului – ”Legea Împuternicirii”. (”Ermachtigungesetz”).

Alți pași necesari în atingerea acestui deziderat dictatorial sunt promulgarea Legilor Judiciare de la Hermannstadt – reiterare a Legilor Rasiale de la Nurnberg - 1933, legi prin care o anumită categorie de oameni ajunși sub incidență penală vor fi declarați Untermenschen și li se vor restrânge „AD AETERNAM” o serie de drepturi fundamentale: dreptul de a fi ales, de a exercita o funcție ce implică exercițiul Reichsautorității, și mai apoi alte restricții: dreptul de a desfășura activități comerciale, dreptul de a înființa ziare, reviste, televiziuni sau așezăminte de cultură, dreptul de a deține proprietăți imobiliare pe teritoriul Reich-ului etc… (caută în ”Mein Kampf” programul etapizat al  acestor restricții).

Deja devoalat fiind scopul final – ERMACHTIGUNGGESETZ – aproape că nici nu mai contează iminența repetitivă a unor evenimente sau programe celebre:
- Nacht den langen Messer, 
- Kristallnacht, 
- Konzetrationslager, 
- Die Endlösung, 
- Aktion T4 sau 
- Ziklon B.

În final tabloul Koloniei Penitenciare și Experimentale de rit neo-nazist ar fi arătat cam așa ceva:
O rasă superioară de Übermenschen, condusă de o restrânsă elită penelisto-sereistă, rasă superioară de stăpâni denumită Herrenvolk.
O masă largă de suboameni, privați de elementare drepturi fundamentale, pe post de forță de muncă în Lebensraum-ul Superoamenilor de rasă penelistă ariană.
O Kolonie penitenciară cu statut de Reichsprotektorat, guvernat după legea bunului plac al Plăvannului și susținut de un simulacru de Constituție, veritabil ”Mein Kampf” reloaded, mixat ideologic peste celebrele scrieri distopice ”Animal Farm”, ”1984” și ”Fahrenheit 451”.
 
comentariu repetitiv refuzat la publicare de adminul Cotidianului

============================================================ 

addendum:
Iată și motivele posibile pentru care lui Klaus Plăvannis I cel Clăpăug NU-I pasă de rușinoasa înfrângere suferită la CCR.

De CINE anume SĂ-I PESE?

M-aș fi așteptat ca această mostră de iresponsabilitate administrativă să fie exploatată de pesediști cu o eficiență mediatică de 155%.
Când acolo… ciu-ciu!
Cel mai mult s-au agitat postacii nemercenari, moderați, contra hidoaselor creaturi cu mințile zburătăcite de tetrahidrocanabiol, trolli grațioși aidoma trolilor, care acționează în stil dronă, redistribuind prefabricatele dogi(oi)te, emanate din Jedy Tower-ul Diviziei de Presă a UM 0296.

Ce înseamnă asta?
Ca unul care știu forța propagandistică a PSD-ului din vremurile când eram un virulent postac anti-pesedist, am rămas surprins și stupefiat de totala lipsă de reacție întru dezvoltarea și valorizarea mediatică a Înfrângerii Plăvannului la Podul CCR !!!!
Prin anii 2012-2014 o asemenea pepită era atent cultivată, era atent analizată, era eficient exploatată în avantajul fesenismului de caviar.
În 2019 avem parte de CANCI! CIU-CIU! și ZEXE!
Mucles!
Tăcere pe frontul combatului putere/opoziție identică liniștii din Antarctica, privită din spațiul cosmic în era glaciară a Precambrianului.

Bizarerii nemaiîntâlnite care mă fac să concluzionez:
PSD-ul din epoca post-dragnea este un pesedeu atât de infiltrat și atât de obedient puterii neo-naziste încât aproape că nu mai contează în balanța forțelor politice din Walachia!
Ultimul președinte de partid care a avut și abilități, și alură dar și anvergură de lider a fost Dragnea.
Iliescu a fost un lider.
Năstase a fost un lider.
Geoană a fost un lider.
Chiar și nărodul de Ponta a fost un lider.
Chiar și „ticălosul” de Dragnea a fost un lider.
Începând cu interimatul și domnia Veoricăi&Birchall&Țuțerii, domnie având încuviințarea simultană a Marii Porți Bruxelleze și a Marii Porți Yankee, se poate consfinți în cronici, anale, historii și letopisețe faptul că mărețul, mândrul, imbatabilul partid fesenist a ajuns doar un partiduleț de duzină, de nișă, incapabil de  a mai genera mari lideri sau de a mai avea vreo influență în viața politică românească.
PSD nu mai este decât o amuzantă și caraghioasă cârdășie a unor chelneri, ospătari, frizeri, coafeze, șoferi și bișnițari, definiți în principal de poltronism și ipocrizie și cu toții mânați în luptă de o venală pohtă de parvenire.
AM ZIS!

============================================================  



Hai să redevin serios și să pun pun Io* punctul conclusiv pe i și umlautul pe ä,ë,ï,ö și ü:

indiferent cine este autorul acestui infam exercițiu de populism deșănțat, el, ea sau ei au fost în deplină cunoștință de cauză a viciului de neconstituționalitate a demersului lor.

Nu pot fi chiar atât de găgăuți niște juzi și niște consilieri cu ani grei de practică judiciară!

NU ARE CUM!

Deci, premisa de la care sigilăm această retorică forumistică este cea potrivit căreia toți inițiatorii, toți autorii și toți organizatorii acestei stupide maradoneli AU ȘTIUT dar au preferat să se camufleze îndărătul confortului unui machiavelism greu de digerat:

NU CONTEAZĂ INFAMIA MIJLOCULUI UTILIZAT, (pct. 1,2,5 și 6 Decalog Chomsky) IMPORTANTĂ ESTE ATINGEREA SCOPULUI PROPUS: recensământul turmelor servile ale oilor de teracotă, a acelor zombies iraționali cărora li se poate servi orice gulgute otrăvite ca fiind trufe de pădure.

Au ȘTIUT TOȚI!

Au știut și au preferat să-și bată joc și de o țară întreagă, dar să-și bată joc și de sărmana resursă bugetară, zmulsă atât de greu, cu anasâna, din batista deznodată a babelor, din pușculița spartă a prichindeilor și din chimirul bortilit al meltenilor.


AU ȘTIUT ȘI AU PREFERAT SĂ MEARGĂ MAI DEPARTE CU DERULAREA MAȘINAȚIUNILOR LOR MONSTRUOASE.

I-a durut fix în cot și-n kur de tot, de toți și de toate, ZIEL-ul lor fiind asigurarea unui haos public de tip brownian, permisiv protejării și perpetuării intereselor lor de clică oligarhică!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu