Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 5 septembrie 2019

Consiliul Inferior al Magistraturii și fengșuiul pârdalnic


Citat beton din Nils Holgersson
 

„După ce cere sesizarea Inspecției Judiciare pentru a face cercetări disciplinare în ceea ce mă privește, tot doamna judecător Chis solicita stabilirea unor criterii pentru viitor privind comunicarea judecătorilor (și procurorilor) în vederea ocupării unor funcții în cadrul puterii legislative sau executive. Din cererea formulata rezultă, așadar, în mod evident, că astfel de reguli nu există în prezent. Or, câtă vreme astfel de reguli nu există în prezent, este de neînțeles cum un judecător, ce – în același timp – este și profesionist al dreptului și membru CSM, poate cere sancționarea altui judecător pentru inculcarea unor reguli care nu există.”


Io*:
Cum pot să (pe)treacă unii o viață întreagă în magistratură, să iasă la pensie cu jde mii de lei pensie și să nu se fi întrebat măcar: oare ce-nseamă „Nulla poena sine lege”
(crecă chișa își închipuie că-nsamnă ”P*lla poiană cu șine de legătură”)


O fost rău fengșuiul creaturii levitante, aimintrelea nu se explică producția record de prostii la hectarul de aberații scoase pe sfincterul guriței. 
Adicătelea, la ultima ședință, chișa n-o stat la locul ei cutumiar ci ș-o tras scaunul oleacă mai ‘acana, înspre o anumită parte a CSM-ului, denumită generic DIE AXTSTIELE
Dar aclo, lângă bălan, matileț și celelalte 5 cozi de topor judiciar, era… BAD FENGȘUIUL. 
Era el fengșui dar nuș cum se face că fengșuiul acesta era cam împuțit, fiind situat taman lângă debaraua cu găleți și mături în care o puțfrauă uitase de vreo săptămână o găleată plină cu zoaie murdare. 
Atât damful ce iszvora pe sub ușa debaralei, cât și duhoarea celor 5+2 cozi de topor gestapoviste, amirosind a colțuni de Gefreiter din Strumbrigade SS Dirlewanger, i-o ofilit fengșuiul baborniței levitante care astfel nu s-o mai putut concentra asupra raționamentului aristotelic ș-o grăit astfel numai prostii și tâmpenii scăpătate în defazaj cu cognitivul logic al minții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu