Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 12 septembrie 2019

Tutorial for dismantling a fake news mechanism



Mey, ca să fie clar cum acționează acești derbedei hashtag.
Prima dată lansează o gulgută de acest gen pe vreun site dubios, de mâna a patra, de tip kamikaze, stiripesurse, comisarul etc.
Aria primei lansări a petardei fumigene e mult mai diversificată și include site-uri ale UM de presă de gen giformedia sau hotnius și se ajunge până la pagini FB ale unor Fantome cu intensă activitate hashtag.
După ce se aruncă petarda pe piață, ea este rostogolită și amplificată cu efect de avalanșă de liota trompetelor și vuvuzelelor hastag.
E simplu de deslușit mecanismul.
O spune unul care recent a devoalat modul de acțiune și mai ales mobilul uneia dintre cele mai infecte reclamagioaice hastgag – în fapt nimic altceva decât o ”săgeată” a Fanfaronului nepereche de la T. Cluj. O psihotică și obsesivă reclamagioaică care, de la adăpostul anonimității unei adrese de e-mail și a unei căsuțe poștale din UK, a UMPLUT CU RECLAMAȚII la adresa magistraților IJ, CSM, POLIȚIA, Parchetul.
Mai avea un pic și trimitea reclamații și pe fața nevăzută a Lunii.

Acum, problema gravă nu este că această inconștientă prepusă a Fanfaronului Nepereche se lansează în acuzații și afirmații GRAVE la adresa unor magistrați având un incontestabilă probitate și o impecabilă notorietate publică.
De exemplu, e un piculeț mult prea mult de acceptat, de îngurgitat sau de digerat să afirmi despre CSM că e „PSIHOPATIA”, că anumite judecătoare sunt „psihotice”, că judecătoarea Baltag, prin prestația ei în CSM este „o țață”, că CSM reprezintă „GAȘCA Savonea”, că Savonea este o „escroacă” alături de Gârbovan care și ea este „escroacă”, că Dana Gîrbovan este „o rușine națională” etc. etc.

Dar în momentul în care pe respectivele site-uri, pagini etc, se pune la îndoială și se discută public pe marginea unor Hotărâri Definitive ale unor instanțe românești, deja cred că sunt întrunite toate elementele circumstanțiale necesare sesizării CSM întru apărarea independenței justiției.
În momentul în care niște păduchi absolvenți de Spiru Haret în versiuni alogene, pe site-uri obscure și dubioase, primesc comandă de la UN MAGISTRAT ROMÂN (sau mai mulți magistrați români) și pun în discuție Decizii definitive ale Justiției Române, cred că deja suntem în anticamera anarhiei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu