Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 15 martie 2020

În așteptare...

Ca să nu mă risc în vreun fel față de prevederile art. 20, în special lit. e) * din OU 1/1991, acest blog este auto-suspendat pe întreaga perioadă de valabilitate a stării de urgență.

* art. 20: „... autoritățile civile și militare au următoarele atribuții și răspunderi:
[...]
e) să efectueze razii;

Poți să știi ce gărgăuni le zburătăcesc prin bilă acestor maimuțoi ce tocmai au fost împuterniciți cu mânuirea motocoasei?

Cine-i pățit pe timp de „pace”, suflă și-n apă plată pe timp de stare de urgență.

Dacă la adăpostul legitim al acestei măsuri BENEFICE se vor apuca maimuțele MI să-și regleze toate polițele restante?


-----------

Rămâne de văzut care strategie va fi cea eficientă:

- cea în forță, a modelului ITALIAN, care deja și-a demonstrat ineficiența practică, adoptată și în Rroemenika sub forma tacticii arhetipale a pârjolirii lanurilor, a otrăvirii fântânilor și a ascunderii turmelor de fătălăi în peșteri și catacombe sau...

- strategia de succes, confirmată de modelul chinezesc, adoptată de UK și GERMANIA și, pe cât se pare, chiar și de Belgia și alte țări nordice.

modelul chinezesc de succes, bazat pe imunizare naturală: cumulative cases vs. active cases

Modelul strategic chinez este atât de detaliat încât au pus la punct chiar și metode inaplicabile la nivelul UE, din cauza birocrației:

De la persoanele care s-au imunizat se recoltează SÂNGE CU ANTICORPI, iar plasma acestuia, după ce este separată de eritrocite, este injectată pacienților cu forme grave.

ANTICORPII PRODUȘI DE ORGANISMELE REZISTENTE AJUTĂ CHIAR ȘI PERSOANELE VULNERABILE SĂ ÎNVINGĂ BOALA.

Iar la noi, „la Românica”, BUHAII PIZDIFICAȚI METROSEXUAL-COMPULSIVI, TARI CA STÂNCA DE GRANIT și MOMÂILE ISTERIC-IPOHONDRE, HAITOȘE ȘI ÎNCĂLATE-N NURI CA O MATROANĂ DE BORDEL, PE CURII CĂRORA POȚI SPARGE NUCI DE COCOS, SE SMIORCĂIE ÎN TONURI APOCALIPTICE ASCUNZÂNDU-SE PRIN PEȘTERI.

Și mai avem tupeul să vorbim de solidaritate, de la adăpostul peșterii în care ne-am ascuns după ce am devastat rafturile hypermarketurilor de ceafă de pork, hârtie igienică și lămâi, am golit farmaciile de vitamina C și piețele de funii de usturoi.

SUNTEM SOLIDARI, MĂ, ”MÂNCAȚAȘ”!

Când vezi cât de uriașe sunt turmele FĂTĂLĂILOR metrosexuali și al MILF-elor isterizate, mai că-ți vine să te duci voluntar pentru infectare, autoimunizare și donare de sânge prețios cu anticorpi împotriva COVID.

https://www.capital.ro/breaking-news-s-a-gasit-tratamentul-pentru-coronavirus-de-ce-nu-poate-fi-folosit-in-romania.html

„În timp ce în alte părţi ale lumii se moare în continuare de coronavirus, China folosește o resursă pusă la dispoziție chiar de către epidemia cu COVID 19: pacienții infectați cu coronavirus. Peste 80% din cazuri fac forme ușoare sau chiar inaparente, vindecându-se de la sine. Acești pacienți au eliminat virusul din organism bazându-se pe producția proprie de anticorpi. După circa două săptămâni ei sunt vindecați, dar organismul lor continuă să producă anticorpi care distrug specfic COVID 19. 

Cum funcționează tratamentul?

Persoanele vindecate donează sânge, iar medicii separă plasma de eritrocite și o injectează pacienților cu forme mai grave de boală. Anticorpii aflați în serul ”donat”  anihilează virusul din sânge, ajutând organismul să reziste până apare secreția proprie de anticorpi, sau chiar elimină COVID în lipsa acesteia (cum se întâmplă la imunodepresați, transplantați etc).
Practic, se poate lupta cu COVID folosind o armă din arsenalul medicinii tradiționale, până când cercetarea medicală modernă va identifica un tratament antiviral specific sau va pune la punct vaccinul anti-COVID 19. 
Folosirea plasmei de la pacienți vindecați va fi dificilă în occident, din cauza limitărilor legale și birocratice: sunt necesare teste, aprobări, mecanisme de verificare pentru a preveni răspândirea altor infecții virale, prin injectarea de produse biologice recoltate de la pacienți.”

other links:


 
„The UK's chief scientific adviser has said the government wants 60 per cent of the population to catch coronavirus to try and create “herd immunity” to protect against the virus becoming an annual crisis. 

Sir Patrick Vallance told BBC Radio 4’s Today Programme that he thought the coronavirus was likely to become an "annual virus" and that the strategy was to limit the impact on the NHS but not stop the virus completely.

He said: “What we don't want is everybody to end up getting it in a short period of time so we swamp and overwhelm NHS services - that's the flattening of the peak," he said.”
  

 ”Cancelara Angela Merkel consideră că două treimi din persoanele din Germania ar putea fi infectate cu noul coronavirus. Merkel a anunțat că va exista o acțiune coordonată la nivelul UE împotriva răspândirii virusului.”

---------- 

OPS!

Se pare că tocmai ce Rroemenika aplică strategia europeană a imunizării naturale:

Limitează propagarea exponențială a virusului prin măsurile de limitare a unor activități sociale precum și aducerea la RESPECTAREA REGULILOR a cohortelor de diasporezi care-și închipuie că Rroemenika e un fel de ogor cu lobodă prin care ei se pot deplasa nestingherit doar pentru că au uitat come se dice la Romania la „greblă”;

Temporizează apariția de cazuri grave la persoanele din grupa de risc ridicat +65

Controlează propagarea virusului la grupele de vârstă fără risc major de mortalitate.
Iacătă un indice esențial în intuirea acestei strategii:

https://www.dcnews.ro/coronavirus-adrian-streinu-cercel-tinerii-sa-nu-isi-mai-viziteze-bunicii-doua-luni_736114.html

„Medicul Streinu Cercel i-a sfătuit pe tineri să nu își mai viziteze bunicii timp de două luni. Declarația a fost făcută în contextul în care mulți tineri pot fi purtători de COVID-19, dar să fie asimptomatici.
„În special tinerii să renunțe pentru următoarele 2-3 luni să se ducă la bunici sau la persoanele în vârstă”, a precizat Adrian Streinu Cercel, explicând că cele mai expuse persoane la COVID-19 sunt persoanele vârstnice.


”Ne place, ne place, ne place, place , place!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu