Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 14 martie 2020

Coronavision 2019 - concursul european de isterizare compulsivă - ediția covid nineteen

Nu mai țin minte unde văzusem ieri pe „Coti” un articol ce avea ca titlul „CORONAVIRUS ROMANIA”.
Ne-am dat draaqului!
Zici că suntem la Eurovision, cu pagini FB și site-uri ale fiecărei țări.
La fel și cu ISTERIA SCULATĂ.
Coronavision Romania
Coronavision Moldova
Coronavision Netherlands
Coronavision UK
etc. etc.
Marele Trofeu Coronavision UE va fi adjudecat de țara care va performa cel mai ridicat talent artistic la datul chiloților jos în fața Isteriei Priapice.
Rroemenica se află pe prima poziție a pariorilor, conform cotelor publicate pe site-ul oddscoronavision[dot]ue

-----------
Mica pu’licitate a Isteriei Sculate?
 
Schimb „six pack” viruși de post (alcohol-free) contra pereche androgină de viruși de grădină (covizi pentru pitici de grădină).
😈
Predare personală în București, în față la „Victor Babeș” sau expediție în țară cu Wizz Air Cargo, fosta cursă de Bologna convertită în freighter.

-----



În loc să se lectureze știrile priapic-orgasmice, isteric-apocaliptice, mai bine s-ar acces site-ul oficial al spitalului Victor Babeș, de acolo secțiunea Covid 19 și mai departe secțiunea „Evoluția epidemiei la zi”.
 

Acolo , pe acea hartă sunt 2 secțiuni: Cumulative și Active.
Se potrivește zoom-ul celor 2 secțiuni să fie același și se comută simultan de pe una pe alta, privind mai ales la zona Chinei!
KLAR PENTRU TOATĂ LUMEA CUM „SE LUPTĂ” CU ACEST VIRUS?
Prin AUTOIMUNIZARE!
PUNKT!

 cumulative vs. active

Iar pentru amatorii de statistici, pot accesa coloanele statistice pe țări: nr. de cazuri, număr de mortăciuni, nr. de vindecați.
Surpriza o să fie enorm de mare, cel puțin în ceea ce privește zona penibilului rizibil la care se află Rroemenika, această Kolonie Penitenciară în care nivelul de îndobitocire a populației de mancurți a atins un prag inimaginabil de ridicat.

Așadar, ca să fie clar pentru zeloții pârjolirii holdelor, otrăvirii fântânilor și ascunderii în peșteri pe o perioadă nedeterminată, până trece Covi: China a reușit să învingă virusul prin autoimunizare.
La fel, Marea Britanie instituie măsuri doar pentru LIMITAREA (TEMPORIZAREA) propagării acestui mărunțel virus gripal. Mult mai mărunțel și mai prăpădit decât virusul gripal clasic.
Ceea ce se obține prin limitarea anumitor activități are ca scop DOAR PREVENIREA BLOCAJULUI SISTEMULUI SANITAR. Prea puțini or să fie subiecții care o să fie „tratați” față de cei care or să capete imunizare în fața acestui virus fără vaccin, prin „vaccinare” naturală: faci viruselul, stai acăsucă 2-3 zile și-ți curg mucii, bei ceiuț cu lămâiță, ai motiv întemeiat să refuzi liubovnikul sau liubovnika la țichi-țichi, iar după vrei 7 zile te faci bine și mai ales ai o anvergură de Highlander, știind că te-ai IMUNIZAT.
Bine zicea un postac FB că mulți dintre megieșii noștri, ipohondri bouleni compulsivi ai ISTERIEI SCULATE, ar merita o palmă peste cap. Poate mai multe perechi de palme, căci sunt unii care nu se trezesc din prostie nici să-i pocnești cu lopata lui Stahanov.

Așadar, sigilând definitiv tema acestei isterii demente, fără nici un fel de suport real, da! Se aplică măsurile sanitare recomandate. Se limitează pe cât posibil propagarea fulgerătoare a virusului. Se temporizează evoluția epidemiei. Se acordă maximă importanță grupelor de vârstă cu risc ridicat: bătrâni peste 60 de ani,  cu sau fără alte afecțiuni medicale. Care sunt „consemnați” în case protector  și scot coșulețul legat cu funie pe fereastră, cu lista de cumpărături, iar oricare trecător pe sub balconul moșnegilor și al babelor din grupa de risc maximal,  au OBLIGAȚIA civică de a le face cumpărăturile sau ce anume vor mai fi având nevoie aceștia.
Dar, ceilalți cetățeni, buhai vânjoși cât chintalul și puttane haitoșe pe coapsa cărora poți sparge nuci de cocos, ar fi bine să lase deoparte această smiorcăială cu temă apocaliptică.
Pentru numele Domnului Zeu, este doar un că-cat de virus gripal!
Ce dracu facem, ne transformăm într-o țară de fătălăi ascunși prin peșteri și catacombe?
Ne apucăm să învățăm cloșca cum se eclozează ouăle și Mama Natură cum se produce autoimunizarea?
EXEMPLUL DE SUCCES AL CHINEI CONSTITUIE STRATEGIA DE URMAT ÎN FIECARE ȚARĂ: temporizare, necesară pentru evitarea blocajelor sistemice. Timpul câștigat prin temporizarea propagării epidemiei fiind util cadrelor medicale pentru a trata cazurile existente, cazurile vulnerabile, precum și Mamei Natură pentru a-și „vaccina” copiii pământului prin metoda pe care o știe de atâtea milioane și milioane de ani.
-----
Post-scriptum:  opinia de mai sus se adresează în general celor cu capul pe umeri,  cei a căror (eventuală) dispariție fizică n-ar reprezenta chiar o așa de mare dramă, nici în plane personal dar nici în plan mondial . (aka dă-o dracului de viață de kăkat!).
Pentru categoria Eminențelor și  Somităților din systemul național de represiune și terroare – juzi, porcușori, securiști, milițieni, politruci etc. această analiză nu are valoare. Căci respectivele categorii sociale atât de „prețioase”  trebuie să se preocupe cu stăruință asupra salvării prețioaselor lor existențe, căci, nu-i așa, dacă dispar de pe fața pământului Excelențele Sale, pe urmă cine draaqu MAI CHELTUIE MORMANELE ALEA DE BĂNET ADUNATE LA SALTEA.

 ”QUALIX ARTIFEX PEREO!”

(’ra-ți ai draaqului cu melcii și cu Prețioasele voastre Personalități!)

------ 
Mica pu’licitate isteric-compulsivă

Schimb virus Covid  diesel  din UK, cu volan pe dreapta și autoimunizat,  contra un Covid Fiat Transporter benzinar, convertit în microbus Atlassib, purtător de emisii virale poluante.
Eventuala diferență de preț se compensează în conserve, caserole de mici, ceafă de pork, jamboane, făină de grâu și... como se dice la Romania alla farina per polenta? 

------
O altă parte.... bună :eek: a acestui... admirabil :-? virusel se regăsește în rolul său de fenoftaleină a prostiei și inculturii. Dacă nu s-ar fi declanșat aceste evenimente, ar fi trebuit inventate ca să ne dăm seama de nivelul halucinant, incredibil, uluitor de îndobitocire la care a fost adusă populația. Buey fratiwearilor, e doar un că_cat de gripă, pe care un organism cu imunitatea în limitele normale o poate duce pe picioare, cu medicație minimă sau chiar fără medicație. Mai dă-l în Paștele mamei lui de motan care poate sclinti bolohanul virusului de pe cuptior și să cadă în capul copchilulu'! Singura caracteristică aparte a acestui virus de categorie ”mainstream” este rata uriașă a propagării infecției care poate produce blocajul general al spitalelor, al liniilor de gardă, al producătorilor de medicamente, dezinfectanți etc. Dar în rest e doar UN ȘTIFT DE VIRUS pe care o să-l facem și o să-l ducem „pe picior” cam vreo 60% dintre noi. Ce atâta zarvă pentru un ciuruc?

Ca să sigilăm topicul: COVI e doar o isterie sculată în fața cărora cohorte de bouleni își dau chiloții jos. Un bun prilej de a constata cât de ridicat a ajuns gradul de îndobitocire a unor segmente uriașe ale populației. Cu toții Limacși patetici, ale căror uriașe realizări personale sunt cei 2 euro și 50 de centime în buzunar trimiși de nevasta plecată la futut în auslanduri, geamurile termopan puse la o casă de chirpici și o troacă de mașină de 172 de euro / ruginitura full option, trepăduși ce-și supralicitează „anvergura” insignifiantă și lăcrimează la ideea de a LI SE ÎNTÂMPLA CHIAR LOR GHINIONUL de a contracta un jaf de virus gripal. Și-atunci să-i vezi ce ifose de imperator roman își dau, cu declamații imbecile: ”Qualis Artifex Pereo!”. Vai ce poeți mari sunt în pericol să dispară. Vai de „personalități academice” se căinează cu privire la soarta lumii din care ei vor fi dispărut. :-? 'ra-ți ai draaqului cu prețiozitatea voastră de Limacși isterizați și cu chiloții coborâți!
-----


Mey, încă o parte ADMIRABILĂ a acestui FASCINANT virusel stă sub imperiul celor descrise mai sus, dar cu referință la Iluștrii Auguștii, Olimpienii Noștri Cyborgi și Androizi judiciari (aka juzi, că porcușorii n-or să poată fi considerați magistrați nici peste 3.000 de ani de la petrecerea Apocalipsei).
Așadar, acești SEMIZEI Judiciari, care până acum sălășluiau într-un Olimp Diafan, situate cu vreo 7 ceruri deasupra gliei muritorilor și cu vreo 3 stații mai sus de Domnul Zeu însuși, să fie și ei nevoiți să facă măcar un simulacru de câteva săptămâni de pușcărie.
Să vadă dracului și ei ce-nseamnă să stai mereu și mereu cu aceleași mutre împrejur, să n-ai ce face de plictis și să nu poți ieși nicăieri.

Poate așa, după această Simulare a Pușcăriei Naționale, poate în viitor se vor uita mai atent la omul din fața „onoratei” și vor măsura de 7 ori înainte de a pronunța dacă respectivul merită sau nu să fie azvârlit în temniță.

Bravo, COVI!
Forza COVI!

Covi teenage (nineteen), cât este el de microscopic, este Judecătorul Suprem care poate condamna la oleacă de închisoare toată casta Cyborgilor și Androizilor judiciari.
Ca să le intre și lor oleacă mințile în cap, că prea erau rupți de Cetate și de Plebe.
------ 


și o postare beton armat, capturată via FB:

"Dacă intrați în panică, căutați un decrețel, vă poate ajuta. 
Bun, acum să vă explic. E vorba despre cei care au acum în jur de 50-55 de ani. Avantajele sunt multiple. 
În primul rând, un decrețel nu intră în colaps la orice urmă de criză. A prins suficienți ani de lipsuri de toate felurile (minim douăzeci) sub Ceașcă. Nu face atac de panică, dacă vede o vreme rafturi goale în magazine sau cozi kilometrice. A mai trecut prin asta. 
În al doilea rând, decrețelul nu pune botul la toate tâmpeniile, știrile false și manipulările din mass-media. A cunoscut propaganda celui mai iubit fiu al poporului, deci astea de-acum sunt pistol cu apă. 
Apoi, bărbații decreței au trecut prin stagiul militar obligatoriu la acea vreme, deci nu intră-n fibrilație dacă văd că nu se pot apropia de farmacie (blocată de isterici), neavând nevoie să-și completeze stocul de acetonă pentru curățat unghiuțele sau pudră contra iritațiilor de pe piept, cum se întâmplă cu fătălăii ăștia mileniali.
Și, nu în ultimul rând, decrețelul nu intră în categoria persoanelor puternic vulnerabile la coronavirus (65+), deci scapă, chiar dacă e infectat. Plus că încă e în putere, deci vă poate ajuta chiar și cu o palmă peste fățău, ca să vă treziți la realitate (vorba lui Cumpă). 
În concluzie, apelați la noi cu încredere” 

----- 

Mey, să mă lămurească și pe mine cineva c-o treabă totalmente ILOGICĂ.
Zice-se pe fel de fel de publicații că intrarea într-un regim de izolare (impus sau autoimpus) e un prilej tocmai bun pentru adoptarea unui mod de alimentație sănătoasă, care să vină întru dezvoltarea personală a subiecților prin creșterea imunității organismului și nu în ultimul rând e un prilej de odihnă și destresare, care să contribuie la un psihic de Warlord.

Ori, cam toate știrile mămucilor reporterițe asexuat-monoice, cu tonul vorbirii ajuns la climaxul ipohondriei compulsive, ne anunțau că rrumânii au făcut ravagii la raioanele cu HÂRTIE IGIENICĂ.

Asta vrea să însemne că buhaiul compulsiv ruumân are de gând să se blindeze psihic și imunologic … căcându-se?

-----

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu