Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 28 martie 2020

Maslow ce a fost? Toboșar?



Abia acum vor avea ocazia să vadă ÎNTÂIUL PLĂVAN FĂTĂLĂU AL ȚĂRII și cu kamarila lui de generali cu paspol galben CÂT DE SĂRACI LE SUNT „supușii”.

Abia din această revelație vor înțelege de planurile lor distopic-oligarhice vor fi soldate eșecului: fiindcă FOAMEA nu mai ține cont de nimic și dă de-a dreptul buluc peste tine, indiferent că ești plăvann suprem, ghinărar înălbăstrit cu snururile de la draperii atârnate pe umăr, că ești moș-teacă țucălar de-al / proxenet pentru licurici, că ești procuror sau jude cu nașul în suflet și cu epoleții profilându-se pe sub robe.

FOAMEA ȘTIE UNA ȘI BUNĂ: necesitatea elementară a oricărei ființe biologice. (că doar Maslow n-a fost nici toboșar și n-a umblat cu rachiul în cap)
Iar la foame nu mai subzistă nici o regulă decât consemnul intabulat genetic în hipotalamus: SUPRAVIEȚUIRE.

Așa că poate Întâiul Fătălău al țării să-și bage adânc în Divinul său Cur toate batalioanele de pușcași scoase aiurea pe stradă.

(pușcași care s-ar putea ca și multora dintre ei sau familiilor lor să le ghiorțăie mațele de foame)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu