Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 10 ianuarie 2011

Gogu şi Goguţa - jurnal casnic


Gânditorul si Femeie şezând
Cele doua statuete, descoperite in necropola de la Cernavodă, reprezintă capodopere ale artei preistorice europene.
Atitudinea gânditoare a bărbatului, poziţia de repaus a femei poate fi legată poate de o meditaţie asupra vieţii si a morţii dat fiind faptul că cele doua statuete au fost descoperite în context funerar.
Cultura Hamangia, cca 5000 BC.
----------------------------------------------------------------------------------------
Aceasta fiind explicaţia oferită pe situl Muzeului Naţional de Istorie a României: http://www.mnir.ro/ro/Colectii/FotoColectii.aspx?IDObiect=71

Băi, ori m-am tâmpit eu de tot, ori fabrica de nulităţi licenţiate de la spiru a invadat şi Muzeul Naţional. Fiind vorba de MUZEUL NAŢIONAL şi nu profilul twitter al unui zăpăcit EMO-ţional, m-am apucat să număr diacriticele. Ar fi în total - Gânditorul, şi, şezând, două, în, Cernavodă, reprezintă, gânditoare, bărbatului, poziţia, legată, meditaţie, vieţii, şi, morţii, că, două, în -19 diacritice.
19 caractere necesare …………….100%               x = 26,31%
  5 caractere păpate    ……………… x %
Aaah! Ce uşurare! spiru nu a invadat (încă) şi ultimele aşezăminte culturale!
Autorul acestor rânduri a ales această formă de protest pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de reducerea cu 25% a salariilor; 25 la sută i-a retezat mititelu salaru’, tot cu 25 la sută a retezat şi el din scrierea românească. Echitabil, (hâc! - părerea mea!)
Un alt indiciu care trădează preocuparea autorului pentru siguranţa financiară a zilei de mâine constă în “poziţia de repaus a femei” (să le fie ruşine celor care, iniţial, s-au gândit la prostii!). Este evident că rândurile sunt scrise în timp ce autorul trăgea cu ochiul la antene unde, pe un fond apocalyptic, erau prezentate ultimele rezultate ale vizitei delegaţiei femei în România.
Deci, dragii mei, putem sta liniştiţi; “porumbeii călători” scăpaţi din tastatură sunt cauzaţi doar de nemulţumirile sindicale şi starea de stres accentuat. În rest totul e bine. Ne vedem la grevă!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eu voiam de fapt să denumesc imaginea “Gogu şi Goguţa” şi să transform pagina în jurnalul lor. Să văd cam ce îşi mai pot spune niste omuleţi care déjà (nu folosiţi software piratat!) se cunosc de 7000 de ani.
----------------------------------------------------------------------------------------
10 ian. 2011
- Nevastă?
- Mda!
- Au dat numerele de la loto?
- Mda!
- Şi care sunt?
- 1, 2, 3, 4, 5, 49
----------------------------------------------------------------------------------------
12 ian '11
- Goguţă, poate omul să fie şi în curul gol şi cu mâinile în buzunare?
- Da măi bărbate, se poate. Uită-te la guvernul nostru de cât timp e-n curu' gol şi cum stă tot timpul cu mâinile în buzunarele altora!
----------------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu