Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 2 noiembrie 2021

BINGO!


 

Bingo! 

 ”CasaAlbă: Plan privind construirea unei uzine nucleare în România”

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, şi preşedintele Klaus Iohannis vor anunţa, marţi, un proiect care prevede construirea unei uzine nucleare cu reactoare modulare de mici dimensiuni în România, anunţă Casa Albă.

„Preşedintele Biden şi preşedintele Iohannis vor anunţa astăzi planuri privind construirea în premieră a unei uzine de reactoare modulare de mici dimensiuni în România, printr-un parteneriat cu firma americană NUScale Power, aducând cea mai nouă tehnologie nucleară civilă într-o parte esenţială a Europei”, anunţă marţi Preşedinţia SUA, conform unui comunicat postat pe site-ul propriu.

„Parteneriatul va aduce tehnologia reactoarelor nucleare de mici dimensiuni în România, poziţionând tehnologia SUA pe un loc de conducere în cursa mondială pentru dezvoltarea reactoarelor modulare de mici dimensiuni”, precizează Casa Albă.”

 

În sfârșit a detonat știrea care-mi confirmă analiza de acum ceva ani: „Umbreluță-ntr-un picior, ghici ciupercă atomică ce-i?” 

La acea vreme – 23 aug 2019 - imediat după parafarea ”acordului de colaborare SUA - Kolonie în domeniul energiei nucleare”, puțini dintre cetitorii platformelor online unde am postat-o au considerat-o ca fiind demnă de încredere. 

Una dintre piesele acelui puzzle, destul de confuz la nivelul anului 2109 era materializată de declarațiile lui Donald Trump cu ocazia unei vizite în Polonia din anul 2017: 

remember: 

„Suntem aici pentru a dezlănțui o nouă politică energetică. 

Vom exporta energie americană peste tot în lume. 

Vom fi un exportator. 

Vom fi cei care vom domina

Vom exporta energie americană peste tot în lume, peste tot în glob

Am intrat în epoca de aur a Americii. 

Credeți-mă!” 

(Donald Trump în anul 2017) 

 

„Practic, americanii securizând zona, vor controla militar centralele nucleare dar, atenție, au și alt scop și anume controlul energetic al Europei după construirea acestor centrale. Practic, în contrapartidă la rușii care controlează Europa prin gaze, americanii vor controla zona prin curent electric”. 

(Cotidianul, 12 aug. 2012)



Sinteza ipotezei exprimată în postarea din 23 aug. 2019, confirmată și completată de evenimentele ulterioare, fiind aceasta:

 Germania își închide centralele atomice chiar din cauza accidentului de la Fukushima. 

Dar cum hoardele zeloților lui akbaru nu pot sta pe frig, cu ochii lipiți în Eurosport și AlJazeera, decât cu berea în mână, kebabul pe tipsie, în chiloți și maieu, Frau Aisha Merkel ibn Kasser s-a gândit la o soluție: ce ar fi dacă ar reitera ea oleacă de „LEBENSRAUM” – conceptul geopolitic al unchiului Adolf și ar găsi undeva la est un SPAȚIU VITAL care să satisfacă necesarul energetic al Germaniei? 

Așadar...

1. Interesul american este de a domina Europa cu arma „energie electrică”.
Prin dominație se înțelege fragmentarea binomului decizional franco-german și aducerea Germaniei în sfera SUA de influență, prin reducerea dependenței energetice a Germaniei față de Rusia.

2. Klaus Adolf Plăvannis cel Clăpăug și Rânjit, din perspectiva lui de cel mai strălucit brilliant al BND (Bundesnachrichtendienst) are O MISIUNE CLARĂ: asigurarea necesarului energetic al Germaniei, nevoită să-și închidă centralele atomice (după Fukushima) și să-și închidă centralele pe cărbune (după Acordul climatic de la Paris).
În atare condiții misiunea Buhaiului șvab este cea de transformare a României în ”Die Östliche Atomkolonie von Rumänien”.

3. Interesele Germaniei, trasate prin ordinul de serviciu înmânat Buhaiului șvab, SE CONJUGĂ PÂNĂ LA IDENTITATE cu interesele americanilor.

4. Nu în ultimul rând, Buhaiul șvab împușcă doi iepuri cu această aparent inexplicabilă situare a kurului și-n barca germană, și-n barca americană:
a) își îndeplinește misiunea de agent BND
b) se pune la adăpost de orice fel de consecințe ulterioare, prin nominalizarea lui în funcția de secretar general NATO.

 

==========================================================

 

„analiza şi identificarea unor potenţiale zone de amplasament, altele decât zona Cernavodă”

Buey, dacă tot azi mă simt happy, în ”Edge Of Glory”, împlinindu-mi-se analiza redactată acum 2 ani (23 aug 2019), hai să-mi fac milostenie cu toți gazetarii calchiatorii și cu toți caporalii de la Serviciul Român de Mămăligari care-și fundamnetează sintezele lor în proporție de 3/4 din furtișaguri și calchieri de la rubrica de comentarii a ziarelor online.

Milostenia 1

Locurile identificate nu sunt chiar așa anapoda, ci sunt o materializare superioară a tacticii luării ca ostateci a fimeilor, copchiilor și moșnegilor și folosirea lor pe post de scut uman.

Așadar, cam pe acolo pe unde sunt capabilități yankee, pe acolo pe unde sunt obiective de interes strategic, TAMAN acolo vor fi amplasate aceste minibombe cu ceas.

Adicătelea, targhetarea obiectivelor militare din Ro de către pizmașul muscălesc să se lovească de un impediment specific protecției civile: „Nu azvârli cu Vtaraia Satana*, Czar Putin, că sunt aici fimei, copchii, moșnegi, morți, răniți și dispăruți!”

 

Așadar, luare de ostatici în toată regula.

-----

* RS-28 Sarmat

 

Milostenia 2

Deocamdată doar Kolonia Penitenciară și Experimentală Rroemenika este disponibilă implementării planurilor americane.

În perspectivă, arealul acestei uriașe Colonii Atomice Americane va fi alcătuit din Ucraina, România și Moldova di pisti Prut.

(see traiectul turneului Cioroiului american al Apărării Lloyd j: Austin III BLM).

Deocamdată în Ucraina și Moldova încă mai au de lucrat coloanele a V-a diversioniste, până la atingerea unui standard de îngenunchere similar celui la care a ajuns Kolonia Experimentală Rroemenika.

 

Așadar, draci copii, să recapitulăm ce am învățat astăzi:

1.       Minibombele cu ceas yankee vor fi amplasate în localități cu populație destul de mare, dar in imediata proximitate a unor obiective militare yankee.

2.       Pe termenul lung , arealul geografic al Koloniei Atomice Yankee va înghiți Rroemenika, Ucraina și Moldova.

 

Noapte* bună, dragi copii!

 

(* obviously, se înțelege că se face grăire de „noaptea atomică”)


 


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu