Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 9 noiembrie 2021

Curul presei românești și ouțul găinii răspopite


 

Oracolul durduliu de la Găgești s-a trezit în dimineața aceasta sub imperiul unei revelații profetice: dar dacă găina care naște pui vii s-a hotărât să schimbe paradigma și să înceapă să se ouă?

Voios nevoie mare, a dat fuga la cuibarul uliturii și… Minune: în cuibar erau doo oo.

Două ouă de culoare aurie, amintind de vremurile inocenței juvenile, petrecute la căsuța bunicilor.

A luat cele două ouă, unul l-a pus în frigider iar pe al doilea l-a fiert după toate regulile artei: apă la temperatura de fierbere și cinci minute clocot.

S-a așezat la masă, a pus oul cel ouat de găina răspopită de la nașterea puilor vii și… l-a mâncat cu o satisfacție de boșorog heptagenar.

Atât cu ouțul găinii Maistrului Cristoiu.

 

LE: evident că nemaimâncând de atâta timp un ouț eco-bio, acesta i-a cam răvășit Maistrului mațele.

Motiv pentru care a tras un pârț fâsâit, de care Maistrul a fost extrem de satisfăcut, simțindu-i din plin aroma, ceea ce constituie semn cert al absenței infectării cu virusul SARS CoV 2.

Încântat atât de pârț cât și de integritatea simțului olfactiv, Maistrul s-a apucat să aștearnă pe hârtie impresiile artistice ale minunii din ziua de 9 noiembrie.

Impresii adunate sub forma unei scrieri Science-fiction cu titlul „N-are nici o legătură cu USL din 2011”.

-----

Pentru a contribui activ la campania de combatere a epidemiei, redactorii ediției online a Cotidianului, și asemenea lor mulți alți gazetari de tinichea și jurnaliști de mucava, au distribuit online „Pârțul Maistrului Cristoiu”, acesta urmând să îndeplinească un rol adiacent testelor PCR și antigen: SĂ NE VERIFICĂM FIECARE DINTRE NOI DACĂ NE ESTE ACTIV SIMȚUL OLFACTIV!


 


--------------------

 

RED ALERT 3: Aveți de grijă că Maistrul MAI ARE UN OU ÎN FRIGIDER!

Grijă mare!

--------------

 

Scheciul de mai sus este postat cu indignarea celui care nu înțelege cum mai pot fi distribuite flatulențele unui moșulică smintit care e atât de ancorat în realitate încât își pornește PC-ul cu formula magică „Sesam, deschide-te!” iar de închis îl închide  ca pe calorifer sau reșou, smulgându-l din priză.

Ce să-i explici unui asemenea decrepit care este semnificația notării diferitelor componente harware: USB 1.0, USB 2.0, USB 3.0 sau PCIe x16 2.0, PCIe x16 3.0?

A citit ramolitul undeva în mediul online despre USL 2.0 și, fără să priceapă o iotă din această metaforică analogie, s-a apucat să tragă pârțuri puturoase în timpul slujbei de la bazilică.

Să-i explice careva la zăpăcit că sistemul de notare din IT reflectă evoluția unui anumit device de la o formă inferioară tehnic la una superioară din punct de vedere al performanțelor.

Și atunci, fără să-și dea seama, Maistrul Pârțar din Găgești - Curul, pardon Gurul presei românești a comis un involuntar tezism: 

da, USL 2.0 NU ESTE USL 1.0 (aka USL din 2011).

Este o cârdășie infracțional organizată cu performanțe superioare, cu o uimitoare lățime de bandă a pohtelor tâlhărești și cu o astronomică viteză de transfer a fondurilor delapidate din buget și din fonduri europene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu