Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 2 noiembrie 2021

Ridică-te, Ștefane și vezi-ți… boii!


 

Moment de bilanț istoric:

 

O fostă Colonie Penitenciară de peste Ocean, în care erau surghiuniți toți bandiții și ocnașii Europei, mixați ulterior cu conținutul deversat de miile și miile de galere ale comercianților de sclavi;

Un amalgam identitar având o istorie triseculară, egală cam cât JUMĂTATE din dinastia Mușatinilor,

O făcătură masonică cu ifose de țară și comportament de Hooligan-Alfa a ajuns să pișe din orice poziție, după pohta bunului plac, pe plaiurile Bunicului Ștefan.

Iar boii Bunicului Ștefan, ai Bunicului Mircea, ai Bunicului Mihai, ai tuturor noștri Bunici Voivozi au ajuns să stea îngenuncheați cu umilință, să frământe căciula în mâini, cerșind îndurare de la Hooliganul-Alfa pentru „lezmajestatea” de a mai trăi „încă” pe aceste plaiuri.

Da! dar Bunicul Ștefan avea răzăși destoinici, Hatmani de încredere, Căpetenii de oști neînfricați  și Boieri credincioși.

 

„De-așa vremi se-nvredniciră cronicarii și rapsozii;

Veacul nostru ni-l umplură saltimbancii și irozii...”

EmineM – ”3rd Letter” 

(titlu political correct, în acord cu parteneriatul interguvernamental USA –Kolonie)

 

Azi ce avem?

Căcăcioși, agarici, pișăcioși și fătălăi din tagma lui ciuciucă - general de mucava.

Tiriplici, gogomani  și găgăuți din tagma „yankee remote controlled tools”, implantați în toate domeniile esențiale ale Țării: președinție, guvern, parlament, justiție, servicii secrete, armată...

Iar toți acești agarici, găgăuți și zevzeci fiind manufacturați în sistem industrial de acea entitate menționată la începutul scrierii: Hooliganul Mondial Alfa, zămislit din fosta colonie penitenciară de peste ocean, în care erau surghiuniți toți bandiții și ocnașii Europei… (citește tu mai departe)

 

=====================================================

Axiom: „by any means!”

Deja lucrurile au căpătat o altă anvergură.

Nu știu dacă or să aibă succes cei de la AUR cu campania lor de suspendare demitere a Plăvanului de la Cotroceni dar se poate deja enunța axioma:

IDIOTUL de la Cotroceni trebuie imperativ OPRIT și ÎNLĂTURAT din viața politică a Țării.

Nu instig pe nimeni și nu îndemn la nici o line de acțiune dar IDIOTUL cu șepcuță TREBUIE OPRIT PRIN ORICE MIJLOACE.
 

Deja nu mai e vorba de faptul dacă noi, martalogi expirați și babornițe reșapate avem sau nu avem parale de-o șaorma și de-o Cola.

Deja este vorba de Viitorul, de Mediul în care vor trăi copiii, nepoții și toți ceilalți urmași ai noștri.

Deja este certitudine faptul că Rroemenika va deveni o COLONIE ATOMICĂ.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu