Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 14 noiembrie 2021

Where and when? / Gde i Cagda?

USS Porter (DDG-78)

Io* nu stau amu să mă gândesc ce înseamnă grupul de nave americane care desfășoară exerciții navale neplanificate în Marea Neagră.

Nici nu stau să analizez ce înseamnă comasarea de trupe ruse la frontiera estică a Ucrainei.
Și nici ce înseamnă desantarea unor trupe rusești în cadrul unor exerciții comune în Belarus.
Io* amu stau și mă gândesc ce draaqu vrea să însemne „BATISCAF”, așa cum mi-a șopotit misteaux.

Iar dacă este să am o certitudine de exactitate unui ceas atomic și de o predictibilitate similară Apocalipsei atunci aceea ar fi:
Pentru ca americanii să-și vândă armamentul ruginitură și junk-tehnologia,, AU NEVOIE PERMANENT DE O ZONĂ DE CONFLICT.
 

Atunci când nu au această zonă de conflict, grupul militarist-industrial american O PROVOACĂ.

În momentul de față, după rușinoasa ușcheală în stil american din Afganistan, USA NU AU ACTIV NICI UN TEATRU DE OPERAȚII.
UNDE și CÂND vor crea / deschide o asemenea zonă de conflict, aducătoare de profit concernului militarist și industrial?

Așadar, nu mă întreb „DACĂ” ci încerc să intuiesc „UNDE” și „CÂND”.

 

Predicție:

IRAN SAU UCRAINA?

Io* înclin să cred că va fi…. UCRAINA.


Dar yankeii or să și-o fure iar din 2 motive:
– rușii, conform strategiilor implementate încă din WWII, sunt maeștri desăvârșiți ai ofensivelor de tip „clește”



– dacă „General Winter” le-a fost nașul atât lui Napoleon cât și al lui Hitler, nu același lucru se poate spune despre ruși.
General Winter face parte și-și încasează solda de la Krasnaia Armia.

Iar prevăd o bumbăceală cu strigături și bulbuci, pe care or s-o încaseze yankeii.
Dar lor nu le displace, că ei acceptă, în micimea devizei lor existențiale*, să primească șuturi în kur cu nemiluita numai numai să vândă și ei ceva rebuturi pe la Pruoști!
—–

* „LEȚ MEIC A LOT OF MANII!”

======================================================== 

 

Scenariu  ipotetic:

iese fum de ferodou din această duală încordare de mușchi.

Bun!

Yankeii n-or să fie sprijiniți de nici unul dintre aliații care s-au fript cu ciorbă cu ocazia „armelor de nimicire în masă din Iraq” (adică UK va spune ”Postponed”).

Franța, emitentul celebrei de acum „NATO este în moarte clinică” va jubila pe ascuns la perspectiva atractivă prin care americanii se vor face DEFINITIV de că_cat, pierzându-și astfel orice prerogativă de autoritate în Europa. Deviză: „Allez, Yankees, mais sans nous!”

 
 

Pe Germania o doare fics în turul bermudelor marca Marschall, fiindu-le mai convenabilă o politică externă directă cu Marele Urs.

Nota: bermudele sunt acel accesoriu vestimentar cu care Fritz-ul tradițional sau Ahmet-ul importat se preumblă prin doici-locuința sa. Pentru aceasta este nevoie de GAZ. VIEL GAS!

Nu-mi amintesc Io*, dar cine naiba era instigatorul și portavocea opoziției la proiectul Nordstream 2? Aham! Mi-am amintit! Era vorba de Republica Palau!

 

Așa că mai rămâne doar o reiterare est-europeană a poveștii „Capra cu trei iezi”, în versiunea „Țapul cel huligan cu doi iezi tălâmbi”.

Tălâmbii fiind Polonia și cu România.

De Polonia, cu armata lor caricatură, se ocupă numai armata de bucătari, cizmari și frizeri militari ai Belarusului.

Românika cea amuzantă, cu atitudine de chihuahua nevrotic și armata ei cu cai de lemn și baterii Patriot ruginite, alcătuită din 6 brigăzi de RĂCANI NEINSTRUIȚI *, nici nu merită să fie luată în ecuație. Pentru guguștiucii români sunt suficiente doar câteva batalioane de Spețnaz, caizi dintr-ăia fioroși, căliți prin fel de fel de coclauri.

 

Mai rămâne cine să încaseze întreaga botă de Penibil?

Gâci gâcitoarea mea!

-----

* Undeva , prin august, făcând uz de contul de contributor Wiki, am actualizat cu acuratețe lista militarilor români uciși în teatrele de operații.

Acum m-am uitat bine în al meu Password manager să văd dacă mai am datele de logare pe wiki!

LE MAI AM!

-----

* Uneori mai regăsesc prin ziare știri despre foștii mei colegi de prin Armye sau de prin școală. Moamăăăă, dar ce burtoaie au toți?

Ce naiba cară acolo? Mai nou în Armata română s-a introdus un nou tip de raniță? Ranița abdominală, capabilă să care 2 unități de foc, rația de hrană pentru o săptămână, pătura, foaia de cort, masca de gaze, completul de protecție, 2 grenade ofensive, 2 defensive și 3 lovituri cumulative antitanc pentru AG?

Așa își cară mai nou Armata română echipamentul?

ÎN BURDIHANE?

Încape într-un burdihan de militar român o rachetă PAC 2 cu GEM de mere?

======================================================== 

 

Io* deja m-am hotărât de partea cui sunt, conform proverbului rumânesc: „decât c-un prost la pagubă, mai bine c-un rus la câștig.”

Așa că dacă aud de dincolo de apa Siretului zgomot de motoare de T-14 Armata, iau iute o sticlă de samahoancă și ies naintea „năvălitorilor”
Le zâc iute că nu-s pizmaș, că-s druzia și le întind sticla să-și umezască gâtlejurile, uscate de praful ulițelor ucrainene.
Apoi le arăt drumul județean în lung și le zâc să țină partea asfaltată.
Când ajung în Suceava, să țină bulivarul mare până trec de partea ailaltă a gorodului.
Aclo, la ieșire, să bracheze șenila din stânga și s-o apuce pe drumul Făltșenilor și tot așa mai departe, să țină valea Siretului până ajung la Bucale.
(parcă spuneau că în 4 ore sunt la Bucale. Voiesc s-o văz și p-asta, dacă e adevărat sau e doar exagerare, așa cum îi place rusulu’ să epateze atunci când n-o mai avut pâne de dop de după duștile de vodcă.)


 

 ======================================================== 


Mai sus afirmam alegerea mea ca oprindu-se în tabăra creștin slavonă. Ei bine, această opțiune este una pătrunsă de profund patriotism
În argumentarea acestei afirmații surprinzătoare pornim de la un alt quote, aparținând lui Paul Edward Abbey:
„A patriot must always be ready to defend his country against his government.”
Un patriot trebuie să fie gata să-și apere Țara (chiar și) împotriva propriilor guvernanți.

Când se impune această manifestare de patriotism?
Atunci când guvernanții LUCREAZĂ ÎMPOTRIVA PROPRIULUI POPOR.
Atunci când guvernanții sunt cu toții doar niște scârboase scule ale alogenilor, niște năimiți pe statele de plată a unor puteri străine ce amușină și salivează la gândul înfigerii colților și smulgerii unei hălci cât mai mari din bogățiile sau chiar din trupul Țării.
Atunci PATRIOTUL ARE OBLIGAȚIA de a-și apăra țara împotriva acestor hoarde de Trădători, cu piepturile pline de tinichele având semne masonice, cu ordinul de serviciu cuprinzând misiunea antiromânească pitulat în buzunar.

În logică matematică simplă se poate spune că ȚARA = A. Țara este un argument valid, întotdeauna cu valoare de adevăr pozitivă.
Vin scursurile năimiților din Coloana a V-a antiromânească, cu misiunea de a îngenunchea Țara.
Atunci se spune că non A = F.
Acțiunea guvernamentală a Trădătorilor devine un argument fals, cu consecințe extrem de toxice pentru populația Țării, pentru dezvoltarea Țării și pentru viitorul Țării.
Și atunci este clar că OBLIGAȚIA DE REZISTENȚĂ îmi impune să mă alătur, fără să stau pe gânduri, acelui vector de acțiune ce NEAGĂ ACȚIUNEA NĂIMIȚILOR.
non(nonA) = A.
Cum ar veni în înțelepciunea populară „Prietenii prietenilor mei sunt și prietenii mei * iar dujmanii dujmanilor mei sunt prietenii mei.”

 

În scenariul ipotetic de mai sus, cine sunt „dujmanii” acestor gunoaie guvernamentale, ce conduc populația către extincție și Țara către dispariție?
Cei aleși de mine: rușii.
Singurii care mai pot trece prin foc și sabie această spurcăciune de Țară astfel încât în urma pârjolului (cu tot cu spurcăciunile năimite) să renască mai apoi o Tară Mândră ca Soarele de pe Ceriu, așa cum au visat-o fraierii Loviluției din Dec. 89 și așa cum au visat-o toți înaintașii care și-au cernut oasele în țarina străbună.

Așadar, opțiunea mea , deși pare surprinzătoare, este o opțiune dictată de PATRIOTISM și reprezintă SINGURA soluție pentru ieșirea Țării din acest impas critic în care au adus-o uneltele alogenilor, nelegiuiți pohtitori  de Porunca a X-a.

Asta e!
——

* Nota: proverbul de mai sus suferind de viciul lipsei generalității.

De exemplu, partea cu „Prietenii prietenilor mei sunt și prietenii mei” este inaplicabil atunci când facem referire la „Prietenii nevestei mele” care în nici un caz nu pot fi și prietenii mei.

==================================================================

 

Addendum:

Rromânașii s-au apucat de actualizat hărțile pentru zona Moldovei noastre?

Că doar n-au înălțat în aer ditamai Antonovu de la ROF ca să pozeze câmpurile, să dibuiască  țopârlanii care păgubesc bugetul european cu 13 euro și 52 de centime - subvenție APIA obținută pe terenurile pârloagă.

Cel puțin în ceea ce permite arhiva ADS-B Tracking Military Aircraft (ultimele 5 zile) și confirmat prin funcțiunea playback de pe flightradar 24, în zilele de 10, 11, 12, 13  Antonovul An-30 de la Bacău – ROF1104, cel specializat în fotogrammetrie aeriană a fost permanent în aer, „arând” județele din Moldova:

- pe 10 a „scanat” Botoșaniul, oleacă de Iași și oleacă de porțiuni de peste bordura cu Moldova ailaltă.


 

- pe 11 a isprăvit Botoșaniul de pozat.


 

- pe 12 a luat la răspăr Suceava, la mica meserie (rând lângă rând), de s-o speriat țacherii din Lombardia di Bukowina că iar ne prăfuiesc aiștea cu Covizi!


 

- pe 13 a isprăvit de pozat Suceava, a făcut oleacă din Neamț și apoi s-a dus să se joace prin Vrancea și Galați, dar pe un vector tare ciudat: Vest- Est Vest-Est, de la Focșani până pe deasupra Galațiului, (Focșani – Nămolasa – Galați ?!?!?!), cu oleacă de iscoadă pe la cetățile Buniculu Ștefan aflate acum dincolo: Cahul și Bolgrad.

În Suceava și Botoșani a scanat numai pe traiectorie Nord- Sud – Nord - Sud.


 

Iar amu mă uit pe Flightradar24 și-l văd pe ROF1104 airborne, cum se duce înspre Dobrogea să fackă pe acolo niscai selfiuri ale Gliei Patriei (chiar amu o ajuns la Tulcea).

 

Oare să pregătesc sticla de samahoancă și să scobor din sipetul din pod rumînschii-ruschii slovariul?


2 comentarii:

  1. Uite-aici batiscaf:
    https://youtu.be/wtd33GhVfgk

    RăspundețiȘtergere
  2. Ci grăiești pruostii Vintilă că nu-i cale de mijloc?

    Ingăta la bunăciunea de Olivia ce... cale de mijloc are!

    RăspundețiȘtergere