Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 30 noiembrie 2021

Profil de psihopat epidemic


 

Psihopatul ipohondru probabil e una dintre mediocritățile * etalon ale imposturii generalizate din România, care a acces prin cotișag la standardul grețos al „clasei loisir” **.

Evident că se prezumă că a tras și el niște furtișaguri, niște paraîndărături, niște șpăgi, niște tunuri.
Acum e de două ori panicat.
Prima dată e panicat de dispariția propriei sale personalități de tip murătură fermentată, motiv pentru care se jeluie în stil Nero: „Qualix artifex pereo!”.


Ce artist mare dispare – expresia parafrazându-se în cazul psihopatului „Ce Personalitate de Neînlocuit dispare!” [nota: sunt pline cimitirele de personalități de neînlocuit!]

Al doilea motiv pentru care acest calic îmbuibat este sufocat de panică este dat de mormanele de bănet furate.
Cine o să hăpăie acele conturi cu sute de mii și milioane de euro dacă Psihopatul dă colțul?
 

La care unii nevaccinați i-am răspunde sec:


„- Psihopatule, poți liniștit să dai colțul! Averea ta furată este pe mâini bune: jumătate o s-o facă țăndări fiu-tu pe păcănele și linii kilometrice de cocaină.
Cealaltă jumătate o s-o spargă fie-ta, în compania unui nigger rasta, buzat, răpănos și puturos.
Iar din ultimele fărâme ale averii furate, tot fie-ta o să deschidă, ca mijloc de subzistență, un bordel într-un port libanez. Cu personal restrâns la început: doar fie-ta!

Dă colțul liniștit,psihopatule!
Patria îți va fi recunoscătoare și te va împăia, expunându-te la Antipa sub eticheta Homo Bovis.

Iar la descrierea specimenului de OM NOW-BOW, va scrie așa: 

„Dispariția oricui de pe fața pământului înseamnă O PÂINE ÎN PLUS rămasă omenirii și UN CĂCAT ÎN MINUS poluând planeta!”

-------------- 

 

* Surprinde uimitoarea apartenență a psihopatului compulsiv la o clasă biologică extrem de bizară: clasa celenteratelor totalmente non-civice, a căror existență [inutilă] este definită doar de câteva elemente: 

- masticație

- digestie

- defecație

- micțiune.

Acestora, în vremuri normale, li s-ar mai adăuga respirația, respectiv sforăitul.

Însă, din cauze ce țin exclusiv de psiho-pandemie, respirația inutilă a psihopatului este pusă în dificultate de straturile multiple de botnițe pe care psihopatul le poartă simultan.

Sforăitul porcului middle-îmbuibat, cu mațul saturat și butoiul de mațe în plină fermentație,  în vremuri de normalitate se putea spune că era singurul sforăit care putea acoperi zgomotul motoarelor unui Boeing 777 Dreamliner, în plină decolare. 

Însă în vremuri de pandemie, sforăitul porcului loisir a dispărut în totalitate, somnul scrofanului  middle-îmbuibat fiind înlocuit de lungi și reci nopți de jelanie: „QUALIS ARTIFEX PEREO!”

 

**  „Thorstein Veblen, americanul cu origini norvegiene care a lansat termenul, în 1899, compara consumul ostentativ și afișarea ostentativă a luxului de către clasele înstărite cu ritualul de etalare din societățile primitive, tribale: dansul cu pene în cap, de pildă.

 

 

2 comentarii:

  1. Ion a muncit pamantul toata viata si a murit sarac.
    Lordul John a adunat averi toata viata si a murit putred de bogat.
    Ion nu a lasat nimic in urma lui.
    Lordul John nu a luat nimic cu el.

    RăspundețiȘtergere