Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 18 noiembrie 2021

NATO military exercises in the Black Sea nov. 2021 (sources)

 


I-auzi oleacă de știri capturate prin inducție electromagnetică de la un cablu rusăsc de comunicații submarine:

Cică cu ocazia manevrelor neplanificate din Marea Neagră, USS Mount Whitney dimpreună cu Fregatul Ferdinand și Fregata Maria o cam făcut-o de oaie.

Cică USS Mount Whitney o vrut să pară gentilom și i-o invitat pe toți la aniversarea lui de 51 de ani (el fiind bornat în 1970).
Cum majoritatea navelor erau puștani cu caș la gură, pe cale de consecință că erau de cart în exercițiu, singurele care n-aveau nici un rost pe-aclo, la cât de hârburi erau, o fost moșu Ferdinand și mătușa Maria, ambii trecuți binișor de 35 de ani.

 

Amu zice cablograma rușilor că o îmblat lerla cei trei bețivani marini din port în port și din dugheană în dugheană așa că s-o cam matafoxat binișor și nu mai vedea niciunul cu limpezime ce dracu arată busola-n habitaclu.

Unde mai pui că odată, când stăteau cei 3 adunați așa lângă un banc marin, să poștească un joint ascuns de Whitney în căptușeala caschetei, lângă ei s-o oprit un submarin nuclear rusăsc, cu toate semnele de identificare șterse, iar în loc pus un steag negru cu două butâlci încrucișate, pe care scriea în engleză: NAVY MOONSHINERS LTD.

Bineînțeles că gnidele rusăși ș-o bătut joc de petrecăreții navali și le-o lăsat ăstora, în loc de votcă Stalicinaia, o poșircă de etilen glicol folosită la ștergerea parbrizelor submarinului, amestecat cu alcool metilic ucrainesc.

Le-o luat paralele la fraieri și s-o ușchit rușii, scăpându-se pe ei de râs.

Normal că după așa calamitate de trăscău, USS Mount Witney cu prova oleacă cam apropiată de  pupa Fregatei Maria o luat-o într-o direcție, să colaboreze ei oleacă așa la standarde NATO mai strânse, iar Fregatul Fedinand o luat-o în direcție opusă,  să se ducă să borască oleacă și să-și mai limpezească sala cazanelor.

 

Mai zice cablograma marinei ruse că le-o luat câteva zile lui USS Porter și celorlalte barcazuri participante la exercițiu să-i caute, să-i găsească și să-i  remorcheze la odgon pe cei 3 petrecăreți NATO cu motoarele avariate de mahmureală acută.

Asta-i ce s-a aflat din descifrarea capturilor electromagnetice, dar nu-i și musai să fie adevărat.

Gura lumii ș-a presei multe păcătoșenii mai scornește!

Mai continuăm decriptările, poate s-o încurcat careva la separarea canalelor de transmisie de-o ieșit așa năzdrăvănie navală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu