Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 26 august 2019

Ai heiv anotăr uiș



Ai heiv a uiș.

Mi-aș dori ca Domnul Zeu, carele-i Mare, Bun, Blând, Înțalept și carele le știe și le vede pe toate, chiar dacă uneori căile Lui sunt mai tricotate, să-i împetrească inima, să-i întunece vederea și să-i înțepenească mintea Plăvannului.
Pardon. La ultima parte a dorinței renunț, fiindcă Plăvannul nu poate fi prezumat a fi având minte.
Cine naiba a mai văzut până acum copchil cuminte și Bou cu minte?

Deci, voiesc să-l anestezieze în asemenea hal pe Plăvann, ca să refuze numirea Gîrbovancei în funcția de Ministru al Justiției (actuale) de Stabor și Paradeală Protocolară.
Astfel încât, după refuzul Plăvannului, Gîrbovanca să devină iute și oficial candidatul PSD la alegerile presidencyale.

Vaileu!

Slovaca Zuzana Caputova o să pară doar o biată școlăriță de clasa zero pregătitoare pe lângă aplombul cu care Gîrbovanca o să-l joace în picioare pe Plăvann și o să șteargă cu el, transformat în mop, podelele tuturor secțiilor de votare.

Domnu’ Zeu’, dacă iești milostiv și înțelegător cu suferințele oaminilor, fă-i un sedativ lu’ Plăvannis la bateria de BIOS și înțapenește-i mecanismul de cutiuță muzicală avariată!
Prașu tebia, Boje Moi!
( ca să moară de ciudă derbedeii Dirlewanger SS)

addendum:



Update 27 august 

Eeee, se pare că Pilda Sămănătorului a funcționat și de data asta!


(morala: cine n-are un Sămănător să-și cumpere iar cine are unul... să-l azvârle în temniță, ca tovarășii pesediști de la Rădăuți. Când o să iasă Gîrbovanca prezident, o să mă cer la ea să-i explic cine de la psd și de ce m-o aruncat nevinovat în temniță și cum le-am întors Io* și celălalt obraz!) 






Și ca nu cumva s-apară iar prostalanul acela de andronic, care să-mi plagieze inițiativa și să se împăuneze el cu paternitatea ideii, printscreen din data de 26 august de pe Cotidianul, Luju și Cristoiu blog.


 Cotidianul

Luju



  Cristoiublog

---------------------- 
update 28 aug.2019
 

4 comentarii:

  1. Sa uișăm așa cât mai mulți, cu nădejde tare că ne aude!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uișat!
      Prin e-mail trimes la psd@psd.ro și pm@gov.ro

      uiti-ti mai sus în ultima pictură postată!)

      hi, hi, hi!

      Ștergere
  2. Mai uomule, iaca și uișul implinit cu grabire. Macar în prima parte.

    Imperiul Binelui (Anonimul de mai sus)

    RăspundețiȘtergere