Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 7 august 2019

Vraja mării (borderou centralizator)


„Dincă le-ar fi declarat anchetatorilor că a amestecat vaselina cu pastile de carbid pentru a arde oasele în arzătorul improvizat într-un butoi din curte.” 

Henț Careu! 

Carbura de calciu (carbidul) reacționează cu apa și nu reacționează cu motorina, benzina , ulei mineral, sau orice alt produs rezultat în urma cracării petrolului brut.



 ============================================================ 

2. În cele 2 convorbiri pe care le-a avut Alexandra la telefon, apelată fiind de polițistul Florentin Neagoe, a descris locul în care se află astfel
 

„vede o un nuc, un brad, un gard metalic de culoare roșie, câini în curte, o mașină platformă plină cu fiare vechi și o mașină gri”

2.a. Din reportajele publicate în presă, se precizează că Alexandra a fost ținută ostatică într-o anexă aflată în spatele casei lui Dincă, într-o cameră mizerabilă de 4 pe 3 metri, fără lumină naturală, iar singura fereastră fiind zidită.


Întrebare logică: pe unde a văzut Alexandra detaliile precizate la telefon? 
printr-o... fantă din perete?

Mă leși?
Poarta metalică e undeva în partea de sud a curții iar mașina cu platformă cu fiare vechi e imediat lângă casă în partea vestică a casei.
Unghiul dintre cele două repere, raportat la anexa din spatele casei unse se presupune c-a fost ținută Alexandra, e mult prea mare pentru a justifica expresia „a privit printr-o fantă”.
Ce draaqu, bre, fanta aia din perete era cât ambrazura tunurilor din Navarone?


vezi și filmarea integrală, realizată cu drona, a celor de la Acces Direct

https://observator.tv/eveniment/casa-groazei-caracal-filmata-drona-ucise-alexandra-si-luiza-video-304625.html  

2.b. Dacă Dincă a fost surprins de camerele de luat vederi că-și parchează mașina în P-ța Victoriei din Caracal la ora 08.40, loc din care a recuperat-o la ora 12.13, atunci  ce este cu acea mașină gri din curte, menționată de Alexandra în apelurile telefonice de după ora 11?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu