Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 13 august 2019

Breaking News: Butoiul lui Aladin cel Făcător de miracole calorimetrice, subiect de dispută internațională


Butoiul ăla al lui Aladin, Făcător de Miracole Calorimetrice, cică amu e prilej de mare dispută între omuleții verzi ai Czarului Putin I cel Groaznik și șpionii 0,07 ai Pârțarului Trump (Fart).
Primii vor să-l captureze ca după acest prototip să redoteze rachetele ”Burevestnik” cu un nou din de propulsie, în locul celui explodat recent în Arhanghelsk. Cică o să se numească motor cu propulsie cărăcăleană.

Yankeii în schimb vor să gabjească Butoiul lui Aladin ca să facă din el un godin la Area 51, ca să aibe și amărâții de acolo unde-și prăji un mic, un cârnaț, o pulpă de cichen. 

Cică-i amu' aclo o densitate de șpai la hectar superioară densității realizate de Sămănătorul din pilda biblică.
Stau sărmanii șpai prăfuiți, asudați și bătuți de soare-n cap, care pe drum, care între bolohani, care între scaieți, numa niciunul n-o prins pământ roditor.

Parol, monșer!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu