Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 23 august 2019

Umbreluță-ntr-un picior, ghici ciupercă atomică ce-i?



Vrea careva keya „colaborării în domeniul nuclear” dintre Kolonie și Înalta Poartă Yankee?

Coastă!
Asta n-o mai dau aiurea, mocca!

Și Nu! NU e grăire despre focoasele nucleare de la Incirlik sau din Allemania.

E ceva mult mai parșiv și mai abstrus.
Deocamdată încă nu mi se leagă o piesă în puzzle.
Când o să-mi lumineze instinctul legătura dintre USA și o țară comunitară cu pretenții totalitare, atunci o să pun ipoteza la licitație pe i-bey.
Se pot înscrie la licitație toți gazetarii „jeniali”, dedulciți la plagierea și calchierea ideilor valoroase, furnizate de-a gata de comentaci brillianți.
Poate participa și dan andronic, și moise guran și mulți alții!

”Boje moi, Anhela, ce l-ai dus cu preșul pe Donald! Să-l manevrezi pe scârțan până la a-ți oferi chiar el parale de centrale nucleare, asta chiar că e o lovitură de maestru.”

Ce a spus Vladimir? Că Donald ... are puța mică?

Pasămite puicuța bavareză și cocoșelul galic bârfesc pe seama Melaniei mele. C-o fi proastă, c-o fi nasoală, c-o fi koorvă...

Domnilor secretari de stat, vă rog să aplaudați noul cartoon strip intitulat: Ursul Donald, iepurașul Klaus și șepcuța din poveste.


Zâcea unul Bogdan Tiberiu Iacob într-un editorial pe inpolitics că înfățoșarea lui Plăvannis la Sultanul Pârțar (Trump = Fart) de la Înalta Poartă Yankee echivalează cu o sinucidere politică a Plăvanului, atras într-o capcană mortală fiind pus să aleagă între doi poli de putere. 

https://inpolitics.ro/marea-mahmureala-prezidentiala-de-dupa-washington_18443532.html 

Io* cum îs mai hârșâit oleacă într-ale vrăjelilor macropoliticii și cum îs Tom Necredincios când vine grăire de așa zise „conflicte” sau poziții „divergente” dintre diferite Puteri Mondiale, am curajul să-l contrazic pe Iacob și să azvârl pe piață, cu același caracter de moccăială specific citizen journalismului, o ipoteză fundamentată pe un posibil fir roșu al unor evenimente din ultimii 10 ani.

Ipoteză care poate explica, într-un tot unitar și logic, cum anume s-ar putea să ne trezim cu Kolonia Penitenciară și Experimentală Yankee transformată într-o Kolonie Nucleară Germană. (asta în complementaritatea schimbării Gărzii la Kolonie, amănunt deja de notorietate publică: de la CIA la BND)

Inga pazăl alcătuit la vremi de plictisală.





Ultima piesă a puzzle-ului este sub spectrul dubitativului, neștiind încă să înclin balanța înspre unul din cei doi poli:

a) Plăvannis ori este din născare un BOW NEPERECHE, (ceea ce presupune consecințe dezavantajoase în ceea ce-i privește pe români)

b) ori alura lui de BOW este doar o mască desăvârșită și în fapt Plăvannis reprezintă Briliantul serviciilor secrete germane of all the time!
(ceea ce reafirmă lipsa de însemnătate a oamenilor nativi ai acestui areal atât de disputat de tot felul de alogeni, lifte și cozi de topor (Axtstiele). 

L-aș întreba pe Günther Oettinger cari ii hramul lui Plăvannis, că ș-așa bavarezului îi plac sursele nucleare și convenționale de energie, dar Schweinul o face pe-a niznaiul și nu răspunde la telefon! :)

=======================================================================

29 aug 2019 am primit oareșce observații privind dificultatea perceperii mesajului din cele 9 piese de puzzle.
Pentru cei mult prea grăbiți să dea zoom + pe fiecare piesă de puzzle, reformulez postarea sub forma unui rezumat:


Ian să luăm aste stihuri și să le punem în gugăl transaltor. Oare ce iese?



Deutschland, Deutschland über alles,

Über alles in der Welt,

Wenn es stets zu Schutz und Trutze

Brüderlich zusammenhält.
[...]
Einigkeit und Recht und Freiheit
Für das deutsche Vaterland!
Danach lasst uns alle streben
Brüderlich mit Herz und Hand!
Einigkeit und Recht und Freiheit
Sind des Glückes Unterpfand;
Blüh' im Glanze dieses Glückes,
Blühe, deutsches Vaterland!

-------

Allamania, după Fukushima 2011, a început să-și închidă din 2012, pe un program de 10 ani, centralele nucleare.

Apoi prin 2014 a început să-și închidă și termocentralele pe cărbune, crezând că o să poată face față cu energie din surse regenerabile și cea produsă pe gaz natural.

În pofida garanțiilor acordate Ucrainei, a vândut-o pe aceasta, la mica neguțătoreală, pe vreo 2 pungi de gaze naturale rusești.

Între timp a mai apărut și păcătoșenia aia de Acord de la Paris din 2015-2016 privind reducerea emisiilor de CO2.

În 2017, conform înțelegerii anterior parafate odată cu vânzarea Ucrainei și smulgerea Crimeii, se parafează construirea Nordstream 2.

2018-2019 - Gazoductul Nordstream 2 întâmpină nenumărate obstacole, din partea SUA, Ucrainei, a unui număr de 8 țări membre Eu (3 baltice, 4 Vișegrad și Kolonia Rroemenika).

Tot prin această perioadă începe să se sucească de kur și Galia lui Micron - Le Petit Gerontophile.

Până și Danemarca îi pune bețe-n roate Allamaniei, pe motiv de Zonă economică exclusivă dimprejurul insulei Bomholm.

Inga așa, deși termenul (2019) la care Aisha Merkel ibn Kasser se gândea că o să le deie căldură-n case și buleftrică-n becuri la jihadiștii muslimi primiți cu totpanul în Reich, inga că Revelionul 2019 este aproape (hapiniuiar!), mai sunt 2-3 ani până la sorocul din 2022 și perspectiva tragerii heblului din priză e din ce în ce mai previzibilă.
Și cum orice nenorocire nu vine niciodată solo, ingăta și intrarea Allamaniei în recesiune.

Soluția IMEDIATĂ?
Hmmmm!
(altă idee de aur pe care o dau aiurea, cu mocăială):

Die Östliche Atomkolonie von Rumänien!

(WOW! WOW!)

---------

Addendum:
Interesul lui Trump – Caesar Sceleratus are triplă valență:

1. asigurarea stabilității zonale a capului de pod ucrainean prin acoperirea necesarului de gaze naturale al acesteia din resursele românești.

2. promovarea exporturilor americane de GNL (gaz natural lichefiat)

3. asigurarea controlului Europei prin intermediul instrumentului numit „energie electrică”
   3a. prin furnizarea energiei electrice atât de necesare Germaniei, aflată aproape kukurul în găleată, imperatorul yankeu dement are ca obiectiv scindarea binomului decizional Franța-Germania.
   3b. prin asigurarea din sursă nucleară românească a necesarului de energie electrică al Germaniei, să se evite apropierea Germaniei de Rusia și implicit dependența Germaniei de gazul natural rusesc.

Care-i rolul României în această ecuație? Absolut niciunul. Doar un teritoriu pe care se poate scrie pe hartă, în loc de „Hic Sunt Leones” versiunea modernă: „Caution! Nuclear Area!” („Vorsicht Nuklearbereich”)

Care-i misiunea Minotaurului vandal?

Simplu de intuit!

Izi laic a pis a cheic! 

Un bou neonazi (neonazi Stier) aflat pe statele de plată ale BND (Bundesnachrichtendienst) având misiunea de a asigura independența energetică al Vaterlandului și care se pișă pe ea Românie și pe Untermenschenii ei cetățeni!)

Alles für das Vaterland!

Machen Deutschland wieder großartig!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu