Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 3 august 2019

”Tăcerea mieilor” cu colți de Lupi



Arc peste timp: Înalta Poartă Otomană și Înalta Poartă Yankee

- pe timpul Marii Porți Otomane, Țările Române plăteau acestora Bir constând în care pline cu pungi cu galbeni, fete tinere luate de prin sate care ajungeau cadâne prin haremurile pașalelor și feciori tineri prinși cu arcanul care ajungeau ieniceri în Oastea Sultanului.

- azi … E LA FEL, bre! Țara Română dă Bir 2% din PIB pe niște putregaiuri de Patrioate ruginituri, dă flăcăi care să combată ca ieniceri NATO în teatrele de operații și, după cum se vede după cazul Caracal, dă și fete tinere care să satisfacă pohtele bolnăvicioase ale Capuchehăilor Înaltei Porți Yankee.

Ce s-a schimbat, bre?

Nu s-a schimbat nimic!

Aferim!

Howgh!

=============================================================== 

postare pe blogul ”Contele de Saint Germain”

postare pe ”Cotidianul”


postare pe ”cristoiublog” la Gândul din 3 august 2019

Hai să azvârl și Io* o ipoteză, care se poate suprapune și poate lega, într-un context logic, toate inadvertențele și toate bizareriile acestui caz.

Premise:

1. Dincă nu este UCIGAȘUL, este doar un … CLEANER!

2. este foarte probabil ca Alexandra să nu fi fost ținută sechestrată și ucisă în Casa Groazei.

În atare circumstanțe ipotetice, apare clar rolul lui Dincă: el este cel care a luat-o pe Alexandra la ocazie, a imobilizat-o și a predat-o Rețelei.

Alexandra a fost ținută sechestrată în cu totul altă locație decât Casa Groazei. *

Violul Alexandrei nu îl are ca autor pe Dincă, ci sărmana fată deja fusese introdusă în... producție.

Probabil un al doilea client (de după primul violator) a ucis-o pe Alexandra înainte, în timpul sau după un alt act sexual neconsimțit de minoră.

Dincă este apelat de urgență, să-și îndeplinească rolul de CLEANER al mizeriei produse cel mai probabil de un client statornic al rețelei.


(Which is the stable customer profile? Who can say? „Only time” by Enya**)

(I chose the „Enya” solution for clarification because I think Mr. Klemm will never give a relevant, useful and conclusive answer)


Cleanerul Dincă intră în acțiune, o extrage pe minora ucisă din locația bordelului neoficial, împreună cu toate itemurile ce pot constitui probe materiale și demarează preparativele în vederea eliminării atât a cadavrului, cât și a probelor: haine, bijuterii, telefon, poșetă etc.

În atare condiții, poate avea un grad ridicat de veridicitate teza următoare:
Dincă nici nu a violat-o pe minoră, nici nu a ucis-o.
El doar a acționat la un ordin primit pe scară „ierarhică” și… A FĂCUT CURĂȚENIE.
Dincă doar s-a descotorosit eficient de trupul neînsuflețit al Alexandrei.
Dincă e doar un nenorocit de Cleaner al locului faptei și Cioclu al Alexandrei.

Întrebarea finală ar fi: de ce Dincă recunoaște toate porcăriile? (în limbajul pușcăriașilor se spune că „își ia asupra lui faptele” altora?)
Răspuns: pentru că aceasta este POLIȚA LUI DE ASIGURARE DE VIAȚĂ.
PUNKT!
  
-------------------------------------------------

*conform unei opinii proprii exprimate anterior:
 


Întreb și Io*… ( pentru un prieten, ofcourse!):

Care este proba indubitabilă ce dovedește prezența Alexandrei în casa lui Dincă de pe str. Craiovei?

Un cercel al Alexandrei, găsit calcinat în mult vestitul incinerator?

Asta e probă care face legătura incontestabilă între persoana dispărutei și prezența ei în Casa Groazei?

Telefonul de la care a apelat Alexandra serviciul putorilor ordinare a căror incompetență ucide oameni?
Și unul și altul pot fi elemente pe care Dincă să le fi extras dintr-o altă locație, cu ocazia „curățeniei” post-apel 112! (sic!)

Ipoteză de lucru pentru conte:
dar dacă Alexandra nici măcar nu a fost dusă în casa lui Dincă și în tot acest timp ea a fost sechestrată într-o cu totul altă locație?
În ce perspectivă apar astfel drumurile lui Dincă?

Io*, dacă ar fi să dau în bobi, fără nici un fel de indici rezonabili, ci doar pe baza unui versat talent de haruspiciu-chivuț-gâcitor, aș spune că Alexandra a fost ținută sechestrată undeva prin Nordul Caracalului.
Undeva acolo în arealul acela dintre Aleea Mihai Viteazul și Str. M Viteazul din cartierul Protoșeni.
În loc de indice doar o sâcâială deranjantă cu care am rămas privind „localizările” celor 3 apeluri, în special a celui de-al doilea apel!

Ceva nu se leagă bine cu locația de pe strada Craiovei!!!
Hmmmm!

Primul sector de celulă are o rază aproximată de peste 4 km (cam 4,3 km) iar al doilea, la scara hărții comunicată de STS, are undeva la 650-700 de metri!
WTF is this?
Cum dracu să dai 700 de metri rază estimată de acoperire ( ce PLM, BTS-ul ăla din NE primul BTS de pe N Bălcescu este cumva vreo microcelulă?)
Și cum să estimezi așa rază de acoperire când „apelantul” cică s-a aflat la circa 2000 de metri.
Și kum PLM să te conectezi la al doilea apel la un BTS aflat la 2000 de metri, la o distanță mai mare decât cei 1420 de metri față de BTS-ul primului și al celui de-al treilea apel?

Ăla de la 2000 de metri are un ping al telefonului MAI bun (timp de răspuns mai mic) decât ping-ul antenei de la 1420 de metri?
 
#haidăonpiszdamăsiidetreabăsucită!

----------------------------------------------------


Addendum:

Lecția de logică:


Deci individul ăsta, care stă pe str. Craiovei (în partea de vest a Caracalului, pe traseul care duce la… Craiova, având în continuare denumirea de E70) dimineața pe la 8 vine cu mașina din vest, ca să și-o parcheze în centrul Caracalului, în P-ța Victoriei (la ora 08.40).

Apoi, de acolo se duce nu știu unde, dar pe la ora 10 este surprins de camerele de luat vederi din Craiova, luând un taxi.
(A venit de acasă în centrul Caracalului ca să-și lase mașina, ca apoi să plece la Craiova cu alt mijloc de transport, cu care trece … prin fața casei lui!!! 
Ilogic!).

Mai departe. De la Craiova cică vine pe la vreo 11.50, nu se știe cu ce mijloc. Acel vecin cu Renault Kangoo Albastru, spune că l-a luat pe Dincă DIN FAȚA CASEI LUI și l-a adus „la piață” (ora 12.13) adică în centrul Caracalului, loc în care își avea parcată mașina).
Din imagini se vede că Dincă încă mai are în mână punga aceea cu care a fost filmat în Craiova. Dar el tocmai ce vine… de acasă!

Întrebarea firească este: care este temeiul rezonabil care justifică aceste plecări / veniri la / de la Craiova, cu trecere prin fața casei lui, fără să lase acasă acea pungă?

(Dacă tot ai fost acasă, lasă năibii punga aceea din mânuri!) 

Răspunsuri de o logică intuitivă elementară:

1. Alexandra era sechestrată într-o altă locație.

2. Dincă tocmai ce-și începuse a-și îndeplini misiunea de ”Cleaner” al mizeriei produse de un client psihopat!

Cu ce avea în pungă și cu ce mai luase de la domiciliul său, și-a recuperat mașina din Piața Victoriei și a trecut la executarea ordinului primit;  să facă curat după adevăratul ucigaș. 

continuarea inadvertențelor faptice în postarea

2 comentarii: