Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 21 august 2019

Vraja mării


Moto:
„I have certain rules I live by. My first rule: I don’t believe anything the government tells me. Nothing. ZERO.”
George Carlin


Ia acum să traducem, pe înțelesul popülimii, care-i rezultatul convocării la ordin a sclavetelui Plăvannis.

Prima concluzie ar fi că Master Trump este un individ plin de suflet. Suflet pe care ni l-a arătat cu generozitate:

„- Dorim să ridicați vizele pentru cetățenii wallachi”
„- SUFLETU’ !”

Apoi, despre legea offshore, concluzia e clară. Chiar dacă Plăvannis este dispus să stea și în genunchi să le sufle-n saxofonul celor de la Exxon și BSO&G (Carlyle Group), actuala conjunctură politică din Kolonie nu permite satisfacerea pohtelor corporatiștilor yankei.
Motiv pentru care în comunicatul comun s-a inserat acel fragment 
„România și Statele Unite vor analiza modalități de îmbunătățire a climatului investițional în domeniul energiei în beneficiul ambelor țări.”
Adicătelea mai devreme sau mai târziu, atunci când Plăvannul va avea instalat un ”Guvern Miau”, alcătuit din Arici Pogonici, va fi modificată legea în favoarea exclusivă a corporațiilor gazeifere.
Teza este confirmată inclusiv de Minotaurul wallach: 
„Președintele Trump a exprimat așteptarea ca legislația să fie ameliorată pentru a crește atractivitatea investițiilor” 
și  
„este nevoie de o legislație cinstită și favorabilă față de investitori. Atunci lucrurile vor fi foarte interesante.”

Din fragmentele de mai sus se poate lesne deduce că pe Trump îl doare fics în dick iar pe Plăvannis fics în șpilhozeni de români, de oamenii acestor meleaguri. Singurul lor mobil este mânărirea celor 200 de miliarde de metri cubi de gaze (în valoare de 100 de miliarde de dolari), resurse cu care yankeul să-și securizeze poziția de influență zonală prin acoperirea consumului Ucrainei de cca 40 de mrd. mc/an.

Despre putregaiurile alea de Patriot, rămâne cum am stabelit: haraci anual de 2% din PIB dar nu mai puțin de 4 miliarde de dolari.
(iar după ce se vor fi epuizat ruginiturile americane de stau azvârlite prin Deșertul Mojave, Rrömenika va trece la o nouă etapă de modernizare a forțelor navale: va achiziționa o navă de luptă de ultimă generație. Prin „last generation battleship” se face trimitere la epava navei „Arizona”, scufundată de japonezi în rada Pearl Harbour și care este disponibilă spre vânzare Rrömâniei la un preț chilipir: 3 miliarde de dolari și un sac de nuci. (!)

Nu în ultimul rând, cele 2 elemente regăsite în comunicatele oficiale fac o pregătire perceptivă a publicului cu privire la evoluția ulterioară a Koloniei Penitenciare și Experimentale Rröemenika.
Sporirea numărului militarilor yankei în Kolonie prefigurează redislocarea efectivelor de la Incirlik Turcia.
Iar noua sintagmă referitoare la „colaborarea în domeniul nuclear” nu are altă semnificație decât pregătirea treptată a publicului cu perspectiva staționării pe teritoriul Koloniei a ogivelor nucleare de la Incirlik sau a altor capabilități balistice cu încărcătură nucleară.
Deocamdată sintagma este aruncată așa la tatonare, arhicunoscut fiind că în materia (minciunii) persuasiunii guvernamentale, cel mai greu pas este cel inițial, cel în care se expune pentru prima dată o idee, o teză, o evoluție posibilă.
În viitorul imediat, Ministerul Propagandei (MINADEV-ul) din subordinea Diviziei de Presă a SRI și Armata de Trolli coordonată de Ioana Ene Goebbels vor avea grijă ca ideea nucleară să urmeze cei 4 pași ai marketingului de tip AIDA: Attention – Interest – Desire – Action.
Deocamdată sintagma novatoare „colaborare în domeniul nuclear” reprezintă primul pas: ATTENTION.

-----

Am uitat să spun despre „anticorupția plii”
Păi sintagma răsuflată și acrită nu reprezintă altceva decât o mostră superioară de cabotinism și ipocrizie. În condițiile recente generate de „tsunami-ul” de la Caracal, prin care s-a devoalat substratul intrinsec al statului mafiotic român (exhaustiv definit de Lelia Munteanu prin expresia „fructuoasa cârdăşie dintre interlopi, poliţişti, procurori, judecători, politicieni”), a mai vorbi de „anticorupție” într-o țară în care lupta anticorupție reprezintă un EȘEC e ca și cum ai grăi în locuința spânzuratului despre odgoane meseriașe, unse cu ulei de balenă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu