Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 16 august 2019

Tin can man




Klaus Adolf Plăvannis I cel Clăpăug n-a reacționat în nici un fel întrucât el este doar un Tin Can Man, a cărui singură componentă mai „caldă” este bateria de BIOS.
Un Om de Tinichea al cărui „suflet” „mișcător” îl reprezintă mecanismul de cutiuță muzicală avariată, a cărui cheiță este întoarsă de bilderbergii și corporatiștii sans frontieres.
Ce așteptări să ai de la Omul de Tinichea?
Zero!

---------------------- 
addendum: 


Acum câteva zile, când s-a anunțat vizita Plăvannului în State, am avansat o ipoteză veridică:

MASTERUL Trump și-a chemat la raport SLAVE-ul Plăvannis ca să-i dea poruncă să modifice imediat Anexa la Legea Offshore astfel încât Exxon și Carlyle să se poată înfrupta din sutele alea de miliarde de dolari din platoul Continental al Mării Negre și să înceapă să curgă bănetul în imperiul yankeu.


De asemenea Întâiul Plăvann al Țării se va angaja ca redevențele minuscule cuvenite Rromâniei, alături de alte miliarde de euro smulse de la domeniile esențiale, vor alcătui acel bir cripto-medieval de 2% din PIB cu care se vor achiziționa alte putregaiuri de ruginituri de baterii Patriot interceptoare, de baterii navale și antiaeriene sau cine mai știe ce rugini și ruine ce stau acum aruncate prin deșertul Mojave.

Ce citesc ieri în oficiosul UM HotNews?

Agenda Plăvannului în state.

„Mizele întâlnirii lui Iohannis cu președintele SUA”

„Energia, securitatea și parteneriatul strategic dintre SUA și România vor fi principalele teme de discuție.”

„Pe partea energetică, România este interesată de o mai mare implicare a SUA în regiunea Mării Negre”

„Pe zona de energie, Klaus Iohannis crede că Givernul Dăncilă are deschidere ca în lunile următoare să „repare anumite chestiuni care nu au fost bine gândite”, în privința OUG 114/2018 și a Legii offshore, de care s-au plâns companiile energetice.

„Potrivit unor informații HotNews, Guvernul României aștepta din partea companiei americane ExxonMobil decizia finală de investiție în Marea Neagră. Pe cealaltă parte, americanii au transmis că nu iau decizia finală de investiții până nu vine Guvernul cu niște ordonanțe de urgență, care să modifice Legea Offshore și OUG 114/2018. În acest context, Klaus Iohannis spune că „România dorește ca ExxonMobil să rămână în proiectul din Marea Neagră (de exploatare a gazelor - n.r.), însă ni s-a transmis că o decizie a ExxonMobil vine dintr-o politică globală a companiei”.

Vor fi discutate și aspecte legate de înzestrarea forțelor armate române, prin contractele semnate cu companii americane, în principal programul de rachete de interceptare Patriot, realizat de compania americană Raytheon. Dacă va fi cazul, vor fi aduse în discuții și eventuale noi programe de înzestrare.

Acuma e clar CINE, CE, CUM și mai ales DE CE foote apele prin Kolonia Penitenciară și Experimentală Rröemenica?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu