Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 5 august 2019

Cronicile din Tortuga Bay: „Daite menia pajaluista nescolico denghi!”


Titlu din ziare:


”Primarul Tatar face apel la Consiliul Județean Suceava pentru finanțarea echipei locale de fotbal”



Da' ca unul care a simțit foarte îndeaproape duhoarea GRUPULUI INFRACȚIONAL GENERALIZAT din Rădăuți, întreb și Io* oleacă nedumerit:
din multele alea sute și sute de milioane de euro obținute din traficul de țigări, de persoane (migranți, kurve și sclavi), din traficul de arme și muniții ucrainene, din evaziune fiscală cu medicamente, combustibili, agregate minerale, lemn, nu puteți să rupeți câțiva firfirici reprezentând o Șampanie Moet și o cutie de Petrossian per capită de borfaș furajat, economii derizorii care, adunate, să vă permită să vă susțineți singuri amărâta de echipă de miuță?

La câtă bogăție circulă prin catacombele sapropelice ale relațiilor sulfuroase dintre politruci, procurori de la PJ Rădăuți, judecători de la Judecăcătoria Rădăuți (în special cei penaliști), milițieni din diferite structuri (poliție regular, poliție de frontieră, Centru migranți, poliție locală) e deja o dovadă de crasă neobrăzare să ieși cu palma întinsă la dregătorul guberniei ca să vă dea bani pentru fotbal.

Tătare, imediat dă o circulară orală ... „internă”, care să circule din gură-n gură și din pulă-n gură prin toate instituțiile „abilitate” prin care impui ca 0,1% din cifra de afaceri a bișnițărelii și contrabandei să se depună într-un cont informal: pui în fața la S.C Scârbicii Comunale un tomberon mare, pe care-l vopsești în roșu troțkist și scrii pe el cu litere chirilice:
„Zdesi sabiraiutsia dania ot cestnîh jitelei dlia malenicoi futbolnoi kamandî”.

Post-scriptum: pe gardianul gicuță de la Centrul de primire maimuțe jihadiste și pe Găbița Vicol de la Judecăcătorie îi pui să plătească cens dublu, fiindcă ț-o făcut urbea de căcat în toată roza vânturilor!

p.s. 2 Futu-vă Hristoșii mamei voastre de bagabonți nelegați să vă fut Io* a' și mâine!

---------------------------------------------

Ia ca să fiu mai explicit, Mărite Czar Tatar:
Uite, ca să nu zâci Măria Ta că nu-s băiat de-al Katiushei, nu mă leg de profiturile exorbitante ale S.C. Servicii Sătești.
Aia-i parohia matale, ăla e privilegiul tău de tip medieval cu care te-o cadorisit Nelu-Pribeagu – ficiorul informatorului și torționarului zamostean, așa că nu-ndrăznesc să formulez vreo ipoteză fundamentată pe diminuarea privilegiului sezinar.
Iacătă o altă manevră consacrată în Rottacenum-Tortuga Bay:
Ca să supții în cârcă echipa de miuță a Portului Tortuga, n-ai nevoie decât de dania milostivă a vreo 2-3 bijnițari ucraineți, arestați în Rröemenika, scoși din arest de judele DL, puși în control judiciar ș-apoi scăpătați peste bordură forever!
Tovarășii sunt toți așezați bine la locurili lor, grăiești prima oară cu advocâcățelul Marinel de la ”Bolnița Municipală”, instituție a cărei onorabilitate a compromis-o definitiv, instaurând promiscuitatea  și transformând-o în ”Futelnița Comunală” (cu el meneager, pe post de Bică Comunal).
Aista știe toate contactele și toți oamenii pe care poți să te bazezi.
Prima oară grăiești cu boșorogul acela decrepit de la Parchetul de pe lângă Lege, ca să te asiguri de-un non-combat la ședința Judecăcătoriei la care în Cameră de Consiliu o să se soluționeze cererea ucraineților de înlocuire a arestului preventiv cu control judiciar
Poți să apelezi liniștit la Alixandru Boshorogul, c-aista îi tovarăș de nădejde care n-o întinat valorile și principiile socialismului științific (încă mai are aclo, la Parchetul Diribau suficienți prostalani care să execute întocmai și la timp doleanțele matale. Că doar singurii prostovani de aclo n-o fost doar sebi, cătălin și cu anca, care o exportat pe axa vestică bukowineană duhoarea Școlii Nelegiuirii și Ticăloșiei Judiciare de la Rădăuți. Mai are Alixandru multe pramatii dintr-astea sfertodocte, semianalfabete, psihopate, sociopate, nevropate și dezaxate, care să aporteze la comanda Masterului!)
După ce te asiguri de conivența ticăloasă a porcușorilor de la Parchetul de pe lângă Lege, mergi la Judecăcătorie unde grăiești cu prezidentul Vespasianei ca să te asiguri, la repartizarea aleatorie (sanchi!) de-un culoare favorabil cererii ucraineților. Nu-ți fă probleme nici de data asta din doo motive:
-primul la mânuță ar fi că Tavi n-o să cârâie nimică la nerușinatul matale trafic de influență, fiindcă el e mai preocupat să facă concurs cu Marinel care arată mai pulos, purtând nădragii strânși la glezne și la pelvis, ca să moară de pohtă toate paparudele, pițipoancele și panaramele din urbea Rottacenumului!
- al doilea motiv ar fi că ai 66,6% șanse să prinzi la CDL pe Momâia aia nescărmănată a lui Vicol, vestala csango de pripas de-i cunoscută în toată Urbea și Orbea ca fiind sluga deepthroat a porcușorilor rădăuțeni. Dacă nu pică la C11DL, atunci poate să pice și la C12DL, la babornița aia securistă, de-o absolvit Magna Cum Laude ilustra urdoare kakademică „Sfredelu Haret”, o fost mai întâi jurisconsult la colhoz ș-apoi, înainte de a ajunge jude cu ajutorul săcuristului ei conjugal, o fost colegă cu tembelii și nărozii de la Parchetul Diribau.

Abia la urmă îl convoci pe sclavul Marinel, că doar ți-e dator vândut de când l-ai făcut om, l-ai scăpat de sărăcie și amărăciune, punându-l meneager la Futelnița Comunală.
(Aferim, Mărite Czar, că mare milostenie ț-ai mai făcut scăpând un nărod flămând de urgia sărăciei!)
Omu’ ți-i sclavete ”registered”, priponit de ușiorii pesedismului de caviar și cu urechea bortilită cu vârful secerii kamuniste, așa că-l pui pe bulangiu să le scrie la ucraineți cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv.
Mai departe lași lucrurile să meargă de la sine, taman așa cum s-au juruit cu mâna pe drapelul roșu al GIO* „Pesedismul de Caviar, Cotișag, Furtișag, Japcă, Rapt,  Represiune, Teroare, Intimidare”.
Judele o să se facă că ascultă cu interes cererea bișnițarilor ucraineți.
Porcușorul o să simuleze că nu e de acord cu cererea, dar n-o să bage contestație la Trebunalul Cremenal de la Suczawa, că doar așa s-o stabelit dimpreună cu Boshorogul Alixandru.
Vreun avocat pârlit, cum ar fi Andrișan - cicisbeul și țucălarul de dijurnă al pirandei csango de la C11, o să tururie niște imbecilități acolo, cu aplomb de placă vinil zgâriată, înregistrată la 33 de turații și pusă la 45 de turații de-un digei drogat...

Juda, cu „mare strângere de inimă” o să admită cererea ucraineților, care, la vreo 4,25 de secunde de la eliberarea din arest, o să fie zăriți de cealaltă parte a PCTF Siret făcând cătră partea rrumână ”semnul internațional al armoniei universale”: degetul nijlociu erect.

Atâta-i tătă povestea.
După asta, o să ai Mărite Czar, parale cât să ții echipa de hohenbal numai înstruțată în Adibas, cu mingi Jabulani, cazată la Marriott și transportată cu-n Learjet 60, proprietatea Clubului de Trosbal din Tortuga Bay.

Căci, Mărite Czar, o șolticărie ca ceea descrisă de mai sus se soldează cu cel puțin 100.000 de galbini oiropeni făcuți danie de fiecare capită de bișnițar ucraineț scăpătat peste hotară.
Dacă nu mă crezi pe mine, pe cuvânt de fost ocnaș**, întreabă-l pe Marinel cari-i mercurialul actual!

----
Legenda: 

* GIO: Grup Infracțional Organizat

** citându-l pe sebi – puradelul atomic de bombardament judiciar: „Lăsați-vă de luptă căci încet-încet o să rămâneți fără prieteni, o să fiți decredibilizat iar cuvântul dvs. nu va mai avea nici un fel de valoare!”
 
-----------------------------------------------------------

bonus: un comentariu din ediția de ieri a „Cotidianului”, la un articol având  drept temă corupția generalizată din Caracal.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu