Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 15 august 2019

MINADEV și GÂNDIPOL

MINADEV 
Identifică mesajul subliminal!
Acum ceva zile, anunțându-se cu mare pompă și tinichea finalizarea actualizării sistemului Aegis, multe dintre trusturile de presă ce au relatat știrea au asociat-o cu imaginea unei femei militar american, pe fondul îndepărtat al bazei de la Caracal.

Azi, citind știrile despre răgetele Plăvannului ocazionate de Ziua Marinei, aflăm că un militar american a leșinat în timpul recitalului de răgete a celui mai Trândav Minotaur din toată alianța NATO.
A năibii, cică militarul era „o tânără de culoare”. Pe care o prind alte două mullieri, tot „bornate in USA”, aflate în prim planul imaginii, iar carul de transmisie stă focusat zeci de secunde pe „întâmplare.
 


Mesajul subliminal?
„Băh, n-avem nevoie să vă footem fetele voastre, că avem și noi material experimental „born in USA!”

HOWGH!
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
GÂNDIPOL



Ieri, pe la mine prin cătun, o bătut a boalii vântul, taman ca o tornadă prin deșertul Mojave (aclo unde stau aruncate toate putregaiurile și ruginiturile armatei americane, pe care Plăvannul o primit poruncă să le cumpere la preț de adamante, lăsându-ne încă un an în kurul gol și cu mâinile în buzunare).

Cum steteam cu ușa întredeschisă, să văz când vine poștașul cu pensia (sanchi! deziderat utopic de vrăbioi bârzoet), o intrat fluturând prin aer o frântură de hârtiuță.
O apuc repede și citesc ce scria pe ea. Inga:
„Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit.”

Opssss!
Mi-o trebuit oleacă de vreme să mă dumiresc că NSA și SRI i-o rupt în bucăți blogul lu' Maiestru' fiindcă numa' aclo se grăia slobod despre cum numai Trump se crede Dumnezeu, cum Fiii săi războinici se joacă de-a cosmogeneza și apocalipsa, dar mai ales cum Fiilor lui Dumnezeu taaare mult le-o plăcut fiicele oamenilor cărăcăleni, fiindcă erau tare gingașe, virginale și frumoase.
Așa că s-o apucat să le ieie cu japca pe post de „spouses for one night”.
Da, da!
Sigur hârtiuța aceea zburătoare era o frântură din blogu' lu' Maiestru'!

----------------------------


Oricum ar fi, Io* din înaltul diafan și aseptic al turnulețului meu de fildeș, pun un bilet la pariloto cu pronosticul că în cel mai scurt timp, după remanierea guvernamentală, conform „luminii care vine de la partenerul strategiq”, o să se înființeze MINADEV-ul care o să-i castreze blogul Maiestrului iar GÂNDIPOL-ul o să-l aresteze ș-o să-l ducă în Gulagul din Guantanamo, ca să resimtă oleacă și Maiestrul senzațiile extatice ale chatarsisului de Soljenițîn refurbished.
Hi, hi, hi!                                                      
Pariez o fostă soldă de-a mea contra un nasture de manta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu