Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 26 august 2019

”Hic sunt Leones”, Gîrbovanca și „redimensionarea hărților judiciare”


 Dacă Nils Holgersson n-o să fie refuzată de Plăvannis pe considerente politice (n-are genunchii tociți ca Anna sau ca Răvășitoarea), referitor la pct. 7 din program – „optimizarea hărților judiciare” o să-i trimit la Gârbovancă o analiză referitoare la modul în care ¼ - UN SFERT  !!! – din justițiabilii județului Suceava sunt nevoiți să icnească sub copita Satrapilor Ticăloși din Urbea Rădăuțiului – cetate a Răului Conceptual înfrățită cu Caracalul: aceleași cârdășii fructuoase dintre infractorii nebugetați (interlopi) și infractorii bugetați – milițieni, cu toții pupându-se bot în bot cu porcușorii și făcând bruderschaft cu juzii.

O să argumentez din punct de vedere istoric, geografic, sociologic de ce unele localități care acum sunt arondate la Judecăcătoria Rădăuți n-au ce să caute în circumscripția acelei Cetăți a Nelegiuirii și Ticăloșiei Cutumiare.

N-au ce să fie în acea circumscripție localități care niciodată nu au aparținut de zona / plasa Rădăuți. N-au ce să caute sub copita acelor Demoni pseudo-judiciari localități care nu au nici un mijloc de transport regulat către acea Sodomă bukowineană, spre deosebire de facilul acces către Suceava.

Dar mai ales n-au ce să caute la județul Satanelor înstruțate în robă oameni sărmani care, prin natura și specificul lor zonal, au spețe minore: 3 ari de pământ moștenire de împărțit la 22 de babe, câteva ostrețe de gard sparte de vreun cal nărăvaș sau niște jafuri de amenzi de circulație date de niște milițieni mult prea zeloși.

Acolo, la Rădăuți, se judecă spețe cu greutate, din acel areal riveran frontierei de stat, areal veritabil „Corn al abundenței” în care se învârt afaceri de trafic de persoane, de migranți, de kurve, de cerșetori, de sclavi, de contrabandă cu țigări, combustibili, arme , droguri, medicamente de multe sute și sute de milioane de euro.
Acolo, în acea Gomora a Bukowinei, șpaga pentru înlocuirea măsurii arestului preventiv și scăparea peste bordură a unui bijnițar ucraineț pleacă undeva de la 100.000 de euro.
Acolo se învârt paralele negre cu lopata lui Stahanov.

Ce să caute acolo justițiabili roopți în kur din localități care NICIODATĂ ÎN ISTORIA LOR nu au aparținut și au depins în vreun fel de structurile administrative sau judiciare din Rădăuți.
Dacă o să fie numită Gârbovanca, o să trimet iute o zapiscă analitică în care o să propun să redimensioneze circumscripțiile judecătoriilor din CA Suceava, ca să corespundă adevărului istoric, cutumei sociale și a specificului tradițional zonal.

Județul Suceava are, conform rezultatelor recensământului din 2011, o populație stabilă de 634.810 persoane.
Circumscripția jurisdicțională a instituțiilor statale din Rădăuți acoperă un municipiu, 5 orașe și 28 de comune, a căror populație stabilă însumată ajunge la 164.993 de persoane.

Astfel încât, UN SFERT din populația județului Suceava (al șaselea județ al țării funcție de populație, aproape de 26% din populația județului - 25,99%) este blestemată să icnească sub copita potcovită a cârdășiilor famigliale din Rădăuți și este nevoit să inspire aerul vătămător al puroiului corupției, emanat de Sacra Cupola Unita Rădăuțeana, de infecta plutocrație a cârdășiei transpartinice și trans-instituționale.

Charta la care fack referire poate fi vizualizată pe pagina portalului just, secțiunea CA Suceava, subsecțiunea ”Organizare” http://portal.just.ro/39/SitePages/organizare.aspx?id_inst=39

 
 
Până când om vedea dacă Gîrbovanca e pe placul Plăvannului, să ne mai amuzăm oleacă cu o scriitură de amu ceva ani, care o produs ceva frisoane și scintilații d emânie prin Tortuga Bay - port pirateresc în care adăstează și sălășluiesc toate kurvele, toți, hoți și toți nelegiuiții.


Engioi!
petiție online




Los! pe Cotidianul și LuJu.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu