Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 26 august 2019

Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Wallachia



Am fost în poiată ș-am hassasinat un cucoș, ca să fack din iel niște răcituri.
Dar înainte de a-l prelucra eficient, l-am spintecat ușurel ș-am scos ficatul și măruntaiele.

Cocoșul era tare „bărbătos” sămn că face parte din spița virilă a gâscanului ce-l purta pe aripe pe Nils Holgersson.

Apoi rânza cucoșului era blindată la interior cu un strat de blindaj compozit multistratificat  ca cel de la tankul izraelian Merkava IV.
Asta însamnă că cucoșul prezicea apropierea unor vremuri în care or să fie nevoie de oameni și oamene tari de rânză, capabili să înfulece cu nepăsare toate mizeriile și căcaturile pădurenilor de la Băneasa și ale Armatei lor de Trolli.

Fierea cucoșului era de o dimensiune nemaiîntîlnită, sămn că Brutus – Păcăliceanu – (de) senatorul luptător cu gura n-o putut digera înfrângerea în coaliție. Iel o crezut că dacă-i ticălos Brutus și joacă un joc la cacealma, la două capete și-l împinge pe zDrăngănea la brutărie, o să se aleagă el în coledzi ca unic catindat al coaliției.
Sanchi!

Dar cel mai interesant o fost ficatul cucoșului:
Era cu 4 lobi, fiecare din cei 2 lobi fiind ramificați:

Unul normal, ca al oricărui cucoș. Primul lob însămnând cariera Gîrbovancei în magistratură.

Al doilea lob era mititel și rahitic, însămnând evoluția propunerii la ministeriatul Justițiilor deșucheate din Wallachia.

Al triilea lob, de dimensiune normală, pasămite că sugera sfârșitul guvernării Veorica the 2nd, prin moțiune de cenzură inițiată de triburile păgâne germanice și susținută de Brutus Păcăliceanu.
Implicit și sfârșitul catindaturii Veoricăi la Tronul de la Cotroceni.

Ș-al patrulea lob era uriaș. Huge!
Mult mai vast decât șepcuța iepurească pe care o primit-o de la Sultanul Pârțar Yankeu prostalanul aceala de nazi-iepuraș .

Acesta al patrulea lob însemnând, cu grad ridicat de probabilitate, ca Veorica să facă un pas înainte și trei înapoi (c-așa-i jocul pe la boi) iar în locul ei candidatul PSD și al multora altora să fie… Dana Gîrbovan, pe numele ei de alint forumistic – Nils Holgersson din Kolozsvar.

Atât pentru acum că mi-e o foame de Wolf și voiesc să înfulec cucoșul poznaș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu