Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 7 ianuarie 2020

Calendar ciainezesc: 2020 - anul Șobolanului de M...agistratură



Legea dialogului social 62/2011


Art. 218 alin. (4) 
”Declararea grevei de către organizatori cu încălcarea condițiilor prevăzute la art. 191 alin. (1) ori la art. 202-205 constituie INFRACȚIUNE și se pedepsește cu ÎNCHISOARE  DE LA O LUNĂ LA UN AN SAU CU AMENDĂ, dacă fapta nu constituie o infracțiune mai gravă.”



Articolul 202

”NU POT DECLARA GREVĂ: PROCURORII, JUDECĂTORII, PERSONALUL militar și personalul cu statut special din cadrul Ministerului Apărării Naționale, al Ministerului Administrației și Internelor, al MINISTERULUI JUSTIȚIEI  ȘI  DIN INSTITUȚIILE ȘI STRUCTURILE DIN SUBORDINEA SAU COORDONAREA ACESTORA, inclusiv al Administrației Naționale a Penitenciarelor, al Serviciului Român de Informații, al Serviciului de Informații Externe, al Serviciului de Telecomunicații Speciale,…”



Art. 181 
”PRIN GREVĂ SE ÎNȚELEGE ORICE FORMĂ DE ÎNCETARE COLECTIVĂ ȘI VOLUNTARĂ A LUCRULUI ÎNTR-O UNITATE”

MARȘ LA MUNCĂ, PUTORILOR ORDINARE! AVEȚI SALARII ORIPILANT DE ONCTUOASE, sinecuri la care un om de rând n-ar visa nici în cele mai onirice închipuiri. Începând de la 3.000 – 3.500 de euro/lunar pentru pălmașii de judecătorii și ajungând pe la 7.000 – 7.500 de euro/ lunar pentru ștăbimea de la ÎCCJ sau PÎCCJ. Bașca niște mărunțișuri de multe mii și zeci de mii de lei bani de cazare, de transport sau de decont a medicamentelor, aspirinelor, tampaxurilor, bețișoarelor de urechi sau pastilelor de viagra. 

În Kolonia nenorocită în care nu sunt autostrăzi, în care salariile dascălilor sunt pe un sfert din cele ale acestor Rozătoare de magistratură, în care salariile medicilor se ridică abia la o treime din osânza salarială a acestor șobolani cu bavețică, în care salariile cadrelor militare cu grade superioare sau ale ofițerilor de la ISU comandanți direcți ai formațiunilor de intervenție sunt abia la jumătatea mormanului cu care se înfruptă acești guzgani și popândăi auto-îndumnezeiți, în țara în care NU SUNT bani pentru o amărâtă creștere a alocațiilor pentru copii, în țara în care nu sunt elicoptere SMURD și nici piloți pentru acestea, ei bine, în această halucinantă și stupefiantă Kolonie, ”Ordinul Rodentia Magistrata” se smiorcăie cu nemaiîntâlnit cabotinism că lor trebuie să li se satisfacă prioritar apetitul hăpăirii caviarului Petrossian mânuind simultan 100 de polonice.


Marș, mă PUTORILOR, la sala de judecată, marș la muncă impertinenților,
că p-ormă se enervează plebea și se apucă să inițieze un referendum național la care să se pronunțe asupra unor chestiuni devenite agasant de neobrăzate:

e.g.

”1) Sunteți de acord cu menținerea privilegiilor oligarhice și ale sinecurilor grețoase ale rozătoarelor din magistratură?”

”2)  Sunteți de acord cu menținerea acestor oripilant de nesimțite pensii acordate porcilor spinoși, iepurilor, șoarecilor, șobolanilor, guzganilor, popândăilor și hârciogilor ce uzurpă menirea și rolul deuteronomic al judecătorului?”

„3) sunteți de acord ca la aceste salarii cuprinse între 3.000 de euro și 7.500 de euro România să importe pe termene nelimitat magistrați din Norvegia, Luxemburg, Elveția sau Liechtenstein?”

DON’T PUSH ( = fuck) YOUR LUCK, RODENTIA MAGISTRATA ORDER!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu