Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 25 ianuarie 2020

Chapeau! (nu mă pot abține la un asemenea fericit eveniment)

”Un tânăr i-a smuls poșeta pe stradă unei femei. Victima este judecător”



Ce tâlhărie?
ULTRAAAAJ JUDICIAR!
(nu-i așa vicol?)
 

Când e grăire despre acești șobolani autoîndumnezeiți, despre membrii acestei secte a ticăloșiei în stare pură, încadrarea juridică a faptei este 279 C.p.

Cât despre calitatea de paraditor chiar la Vespasiana de Apel Suceava a fosilei vătămate, în baza dreptului fundamental la libertatea de expresie, stipulat la art. 10 CEDO și reiterat în art. 30 din Constituție, îmi exprim SATISFACȚIA PERSONALĂ față de producerea unui asemenea fericit eveniment, simultan cu înalta apreciere față de persoana autorului necunoscut.
 

BRAVO, TIPULE!
Chapeau!
(păcat că n-ai avut timp să-i dai la cotoroanță și oleacă de muie, sau să-i fooți vreo 2-3 pumni în mutra ei de Semizeu, ca să simtă senzațiile extatice ale traiului teluric!)
Încă o dată FELICITĂRI AUTORULUI!
La mai mare!


-----


LOL LOL LOl
”Autorii de tâlhării de acest gen atacă femei sau bătrâni”
Însamnă că harridanca de la Vespasiana de Apel era o fosilă dintr-aia matusalemică, însutit mai boțită ca o diagramă de tahograf dat peste cap și înmiit mai uzată ca o fixă de 10 sau un imbus de 6.

O fi văzut-o autorul arătând ca Australopitecus Lucy deshumată și a profilat-o imediat că e pe patternul targhetului de brigand amator.

LOL LOL LOL.

schimbați uăi kăkănarilor titlul articolului:
„Lucy Australopithecus, contesă de Stone, a fost atacată în plină junglă urbană de un Ardipithecus hămesit”.
 


--------


Judge Lucy, Countess of Stone 

-------- 


Apropo de predicții involutive raportate la Secta Semizeilor autoîndumnezeiți, având o „misiune divină” scornită doar în căpșoarele lor paranoide:

Fără pic de intenționalitate și fără pic de componentă instigatoare, doar ca simplu și obiectiv element analitico-predictiv, mi-aduc aminte că prin 2017 am fost singurul care a enunțat iminența apariției primului / primelor cazuri de polițiști uciși.
La foarte puțin timp de la acea predicție, s-a produs inevitabilul. Și nu doar o dată.
 
Ei bine, exact în aceeași notă prefect detașată, doar din punct de vedere predictiv, se poate enunța următoarea teză: Nu e câtuși de puțin departe ziua în care vom citi în presa de căcat (de tip kăkănarul de suceava) și vom privi la neștirile de la ora 5 despre PRIMUL CAZ DE MAGISTRAT ASASINAT.
 
Ziua aceea nu e departe absolut deloc, așa cum și-ar amăgi iluziile niște Semizei judiciari, totalmente rupți de realitate și trăitori într-un diafan Olimp Uranian.
La baza acestei predicții involutive stă, în principal, disoluția accentuată a puterii judecătorești, reflectată în cota de bună notorietate:
2015 – 48%
2016 – 35%
2017 – 24%
2018 – nu s-a mai măsurat, să nu le dea gânduri năstrușnice vreunora cu mâinile fremătând pe pari
Iar în 2019, nu-i așa, „De mortuis nil nisi bene”. Rest in Peace, Romanian „justice”!
Incontestabil, magistratura a devenit cea mai detestată categorie profesională din întreaga Kolonie.

Așadar, mai trebuie să se împlinească doar câteva mici elemente circumstanțiale – e.g desființarea SIIJ sau restaurația paradelii protocolare de tip Gestapovist – pentru ca din marea masă a plebei (e atestat probabilistic) să apară un disperat care să considere că a epuizat toate căile legale, că nu mai are nimic de pierdut și că din disoluția autorității judecătorești izvorăște de la sine dreptul său de a-și face dreptate cu mâna lui.
Nu e absolut nimic ultragiant sau instigator în enunțarea unei asemenea predicții având un grad extrem de ridicat de probabilitate.
AM (PRE)ZIS!
 
Timpul va confirma sau infirma predicția.
 

Până atunci, iau screenshot după acest comment, îl pun la păstrare în portofoliul de Pythie și, ca să nu creadă vreun puradel tâNpit că instig lumea la ceva, dau fuguța în turnuletzul meu de fildesh să văz poate prind pe Flightradar24 un crash în direct cu Wizzairu de Londra.
Unul dintr-acela spectaculos, cu mațe atârnate prin copaci și multe mortăciuni carbonizate risipite pe glia patriei.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu