Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 31 ianuarie 2020

Cerere de recuzare... gazetărească

Către
 Kăkănarul-șef al Kăkănarului de Kuceava

Mult hulite și scuipate tovarășe Tiberius Augustus Milogus Scribulus Obedientus,

subsemnații John Doe (et uxor Jane Doe), în calitate de pruoști și naivi cititori ai fițuicii voastre infecte, în baza art. 67 raportat la art. 64 lit. f) din Codul deontologic nescris al Gazetarului cu Lanț, Zgardă și Botniță, formulăm

CERERE DE RECUZARE

a redactorului-sef adjunct Sandrinio (moș)Neagu, solicitând redacției Kăkănarului de Suceava să desemneze un alt coate-goale, mațe fripte, scârța-scârța pe hârtie care să redacteze articolele de presă referitoare la domeniul ocupațional „Justiție de Stabor și Paradeală Protocolară”, în special articolele care au ca temă smiorcăielile ipocrite al șobolanilor și șoarecilor cu robe ce sălășluiesc în catacombele imunde și sapropelice ale Vespasianei de Apel Suceava.

Nevoiți fiind de împrejurări să consultăm majoritatea declarațiilor de avere ale șobolanilor juzi și ale șoarecilor scribi analfabeți cu tastatură de pe portalul csm1909, respectiv de pe pagina de internet a Vespasianei de Apel Suceava, am avut neplăcuta surpriză să vedem declarația de avere a numitei Neagu Valeria având funcția de Expert resurse umane la Vespasiana de Apel, cu o salarizare anuală de 115.707 RON*.

Întrucât respectiva beneficiară a acestei sinecuri mai mult decât suculente nu este altcineva decât colega de bedroom a kăkănarului-șef-adjunct Sandrionio Neagu, considerăm că s-a conturat în întreaga sa plenitudine bănuiala rezonabilă referitoare la afectarea imparțialității gazetarului cu lanț, zgardă și botniță, care ne relatează nouă – PRUOȘTILOR – despre smiorcăielile ipocrite și cabotine ale reprezentanților Ordinului Rozătoarelor de Magistratură (Rodentia Magistrata Order).

În atare condiții solicităm ca de acum înainte, articolele despre protestele impostorilor cu robe din circumscripția Vespasianei de Apel Suceava să fie alcătuite de un jurnalist care nu coexistă ubicuitar în una din cele 2 situaţii paradoxale şi incompatibile:

a) şi cu pla-n cur şi cu sufletul în Bagdad

b) și în curul gol și cu mâinile în buzunarele pantalonilor.

Solicităm să conferiți o eficiență sporită prezentei cereri.

Vă mulțumim anticipat și vă dorim să trăiți 200 de ani ca cioara, până alaltăieri.

31 ian. 2020                                                             Mr & Mrs Doe

------

 Nota: * ”Multe parale, Neagule, multe parale” – apud Ghiță Sămădău din „Moara cu noroc” de Ioan Slavici”



 pentru conformitate http://portal.just.ro/39/Documents/Declaratii/2019/Neagu%20Valeria.pdf


-------------------

 sent to dirty hack writer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu