Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 30 ianuarie 2020

Dulce ca mierea e „osânda” patriei




O statistică empirică a celor 42 de judecători de la Curtea de Apel Suceava.
Din totalul de 44 de juzi din statistica CSM 2 au plecat la IJ și SNG iar unul nu are depusă declarația de avere.
Făcând o sumă și o medie, rezultă următoarele:
Cei 41 de judecători analizați, ne costă într-un an 7.461.067 RON, ceea ce înseamnă 1.604.530 de Euro, la un curs mediu din anul 2018 de 1 Euro = 4,65 Ron.

Salariul mediu anual al unui judecător de CA este de aproximativ 181.977 de RON, ceea ce înseamnă cam 39.134 de euro/ anual.

Mergând mai departe, se poate afirma că un jude de CA - infractor grevist este salarizat lunar cu 3.261 de euro.

Un asemenea nesimțit - smiorcăit în greve nelegale - este „osândit” de societate să fie nevoit să cheltuiască ZILNIC 107, 2 euro pentru a face loc în portofel la următorul morman.

Sursa informațiilor: secțiunea „Organizare” a C.A Sv, respectiv declarațiile de avere publice, aflate pe site-ul csm1909.

 salarii 2018 juzi C.A. Suceava

În mod analog, din cei 43 de juzi de la Tribunalul Suceava, din evidențele CSM, unul a plecat iar unul iarăși nu-și are depusă declarația de avere din 2019.

Cei 41 de juzi rămași dau următoarele scoruri:

cost total anual: 6.165.165 RON reprezentând 1.323.906 Euro
salariul mediu anual al unui jude de Tribunal: 150.150 RON
salariul mediu anual exprimat în euro: 32.290 de Euro
salariul mediu lunar: 2.690 de Euro 
media zilnică de cheltuit: 88,7 Euro.

(media e puțintel „trasă” în jos de salariile sub rangul de Tribunal al judecătorilor care tocmai ce au promovat de la judecătorie, cum ar fi, de exemplu, Chirilă, Garabet, Ghiduc sau Litean)


salarii 2018 juzi Tribunalul Suceava

Așadar, la un calcul minimal, bazat doar pe valoarea declarată la pct. VII 1.1. din declarațiile de avere, fără alte decontări de transport, medicamente, cheltuieli de cazare sau restanțe salariale anterioare, putem afirma că...

cei 84 de juzi greviști, numai de la Curtea de Apel și Tribunalul Suceava, costă bugetul de stat, costă contribuabilul 3 milioane de euro / anual

1.604.530 + 
     39.134 (o declarație medie lipsă la CA) +
1.323.906  +
     32.290 (o declarație lipsă la T.)
------------
2.999.860 de Euro

QED!

Și n-am luat la purecat armatele de scribi argați cu tastatură din aceste 2 instanțe, care-s mulți și ei, câtă frunză și iarbă, și fiecare dintre ei hăpăie salarii cuprinse între 50.000 și peste 80.000 de Ron / anual.
Cine are chef de calcule suplimentare, să deschidă un worksheet, să dea la paginile celor 2 instanțe și să se apuce să facă o medie reprezentativă pentru specimenul sclavului scrib cu keyboard, analfabet și cu gura mare cât celenteratele.


(un grefier de CA are salarizarea cuprinsă între 60.000 și 70.000 de Ron, un grefier șef de secție ridică peste 80.000 de ron anual)
Singurii care sunt mai prăpădiți, cu salarii sub 50.000 de ron sunt debutanții și mai ales grefierii arhivari.)


Dulce ca mierea e „osânda” patriei!

 

Numai cele 84 de putori cu robe de la Vespasiana de Apel și de la Tractirul Suceava costă contribuabilul cel puțin 3 milioane de euro / anual, conform unui calcul statistic minimal. (vezi postările de mai sus).

Și aceștia sunt doar vârful acestui lanț trofic al Rozătoarelor de magistratură. Mai sunt pe raza Vespasianei de Apel Suceava gârlă instanțe: tribunal la Botșeni, judecăcătorii la Suceava, Vatra Dornei, Fălticeni, Rădăuți, Gurahumora, Kîmpolung, Dorohoi, Botoșani, Săveni, Darabani.

Și mai sunt în aceste instanțe Armate întregi, Divizii întregi de scribi analfabeți cu tastatură, de consilieri, de directori economici, de specialiști IT cu toții având niște sume ale salarizării de te ia cu amețeala.

Și în afara acestora mai sunt în țară altele 18 Curți de Apel, la fel de mlăștinoase, băltite și îmbâcsite în nepotism, amantlâc și încumetreală.

Și mai sunt parchetele arondate acestor instanțe, altă găselniță macoveistă care a permis unor pitecantropi cretini, imbecili și idioți să fie asistați social, beneficiind de venitul minim garantat al magistratului.

Și mai e ÎCCJ, mai e CSM, mai e INM, mai e SNG, Ohoho, câte asemenea șerpării mai sunt în țara asta. Și toți cu salarii lunare ce încep de pe la 2.500 de euro și se isprăvesc undeva pe la 7.000 - 7.500 de euro ștăbimea din ICCJ și CSM.

La un calcul la fel de empiric, înmulțind un salariu mediu lunar de 4.000 de euro cu numărul rozătoarelor de magistratură - 7500, ar rezulta undeva la 30 de milioane de euro lunar efortul bugetar făcut pentru a ține în cârcă aceste putori ordinare, ceea ce ar însemna undeva la cel puțin 360 de milioane de euro / anual resursa prețioasă pe care o halesc acești harpagoni judiciari, ce hăpăie caviarul mânuind simultan 10 polonice și beau cu bardaca șampania Dom Perignon. Și acesta este doar un calcul infantil, superfluu, minimal.

În fapt, paguba produsă de acești șobolani, șoareci, guzani, popândăi și porci spinoși de magistratură este mult mai mare: bani de cazare, decont de transporturi, decont de medicamente si asistență medicală ei și clanurile lor famigliale până la a 4-a spiță, indemnizație de instalare, restanțe salariale obținute ca urmare a hotărârilor judecătorești pronunțate de chiar ei înșiși pentru ei înșiși.

Doar ca un exemplu edificator se poate consulta una din puținele declarații de avere pe 2019 ale unui magistrat de la ÎCCJ: Corina Corbu - președintele ÎCCJ. Se poate admira acolo, în toată splendoarea, cam ce anume înseamnă aceste... restanțe salariale: un incredibil 752.722 de Ron drepturi salariale restante, obținute pentru perioada 2014-2018. Oare de ce în secțiunea declarațiilor de avere lipsesc cele din anii 2018 și mare parte din cele din 2016? Răspuns: pentru că acele declarații cuprind MORMANELE luate ca urmare a hotărârilor judecătorești pronunțate de ei pentru ei. 

Mormane luate suplimentar mormanului lunar descris în postările de mai jos.

 polinucleotida Ordinului Rozătoarelor de Magistratură

imaginea oficială a Ordinului Rozătoarelor Judiciare: Harpagonul parvenit și arivist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu