Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 29 ianuarie 2020

”Wallachian Games of Thrones” (identifică manipularea) S01E02


Boon!
Așadar, zilele acestea am fost cu toții ronțăitori de popcorn și aprig beutori de  bere telespectatorii unei telenovele inedite: iepopeia castrării pensiilor speciale ale Ordinului Rozătoarelor de Magistratură.

Un spectacol de lumini și umbre de un psihedelism primitiv ale cărui premise le-am creionat în episodul 1 al acestei serii.

Fără a mai reitera rolul de bâtă și morcov al acestei uriașe campanii de decredibilizare a corpului magistraților rrumâni și transformare a lor în cea mai detestată categorie profesională, este momentul să analizăm alte detalii ale acestei ofensive dusă după cele mai tipice principii ale BLITZKRIEG-ului nazist.

În primul rând nu are cum să nu te surprindă uriașa găunoșenie a acestui bolovan legislativ.
Dacă ar fi să citez una din expresiile beton ale stand-up comediantului ”Micutzu” (Cosmin Nedelcu), aș spune că  
„n-am mai văzut asemenea bolovani rostogolindu-se încă de pe Valea Oltului!”

Tulai, Domnul Zeu, dar e găunos tare bolovanul legislativ rostogolit de neonaziștii penelei!

Fratiweare, nu-ți trebuie decât un pic de bun-simț analitic să-și dai seama că asemenea PROSTIE MONUMENTALĂ e aidoma ticăloșiei cu referendumul: au știut naziștii că e perfect neconstituțional dar l-au rostogolit la vale, în scopul mulgerii a câtor mai multor voturi din partea unor talibani închistați în înfulecarea nemestecată și irațională a unor gulgute prefabricate.

La fel și acum, e atât de NECONSTITUTIONALĂ legea neonaziștilor încât stai și te minunezi cât de infami, cât de ticăloși pot fi acești neonazis încât să-și promoveze găunoasa găselniță.
E așa de vicioasă legea scornită de ei de parcă ar fi un rechizitoriu mârlănesc întocmit de porcușorii rădăuțeni, în vreun dosar de mare bișnițăreală cu țigări.
Adică o atât de vizibilă și intenționată superficialitate în redactarea lucrării funcție de care, mai apoi, orice găgăuță de jude să poată pronunța achitare în baza literei c) a art. 16 – „nu există probe din care să rezulte… bla, bla, bla”

La fel și mizeria neonaziștilor lăbărali pe marginea pensiilor speciale: fratiweare, legea aia are în ea mai multe găuri neconstituționale decât poate avea o felie de cașcaval elvețian.



Zici că parcă e făcută în dujmănie la modul neprofesionist … !
HOPA!
EVREIKA!

Dar dacă tocmai asta este realitatea!
QUI PRODEST?

O-ho-ho-ho!
Bolovanul găunos, rostogolit de neonazies își are rostul logic doar întru promovarea unui persuasiv joc de lumini și umbre, a cărui finalitate fiind doar zăpăcirea de minți și prosteala de cap a cât mai multor oi de teracotă, tatuate pe brațe cu număr de Konzentrationslager.

NU TAIE NICI DRACU NICI O PENSIE!

Intenționat i-au dat drumul pe gârlă cu vicii de neconstituționalitate, ca să pice la prima și cea mai superficială analiză a instanței de contencios constituțional.


E ca un parșiv joc de tenis de câmp între diferiți combatanți, în care în loc de minge se utilizează o grenadă defensivă cu șplintul scos.
Partidul neonaziștilor liberali a scos cuiul grenadei și a servit-o în terenul pesediștilor, cu ocazia dezbaterilor în Cameră.

Pesediștii, cutre betrâne într-ale șolticăriilor persuasive, au intuit pericolul iminent al grenadei lansate de nazi-penelei și, cu un retur în lung de linie (prin adoptarea proiectului), au expediat grenada fumegândă în curtea Moailor de la CCR.

Acum stau cu toți – nazi-penelei și kaghebisto-pesedei și se hlizesc pe ei, așteptând ca grenada să le bubuie în brațe juzilor de la CCR.
 

Căci, CCR este mai mult decât evident că va pronunța un incontestabil „pașol na turbinka, zakona ciortâi”, adică va trimite napoi la parlament Bolovanul găunos scornit de neonaziști.

Dar, simultan cu pronunțarea unei decizii de neconstituționalitate, deja grenada va fi explodat în curtea CCR.
Căci, imediat după aceasta, ca la un semnal „Achtung! ANGRIFF!” toate unitățile militare de presă, toate subsidiarele mediatice, toate diviziile de trolli, postaci și commentaci vor invada spațiul virtual și media cu acuze de o stereotipie exasperantă, care vor înfiera cu mânie gestapovistă Decizia juzilor CCR:

„Noi (nazis) am vrut să promovăm egalitarismul social dar acești SCHWEINEHUNDE, ACEȘTI DUȘMANI DE CLASĂ, ACESTE ELEMENTE RETROGRADE ale societății – juzii CCR – s-au opus inițiativei noastre”.
  
Așadar, ca o evaluare conclusivă:
Bolovanul găunos scornit de nazi-penelei asigură eficient continuitatea campaniei de demonizare a corpului magistraților și de transformare a acestora în Inamicul public nr. 1.
(deh, rolul jucat până acum de psd trebuie să fie asigurat de vreun figurant, nu de alta dar este scoborât încă de pe vremea bunicilor latini că plebeienilor trebuie întotdeauna să li se ofere circ în arenă și mai ales să li se arate sânge proaspăt.)


=========================================================

2 comentarii:

  1. analiza corecta, Edel ! adevarata miza este CCR , care a dat peste bot Plavanului de prea multe ori , a declarat constitutionala infiintarea SIIJ si altele si altele...daca te uiti la legea consolidata a CCR, ce poa sa faca aceasta Curte, te trec fiorii, ca politician tradator de neam. aparte de ceea ce stim noi ca face in mod obisnuit...le cenzureaza si lor " activitatea"
    ce crezi, Drace.... :) adevarata lor independenta s-a legiferat abia in anul de gratie 2018 ( nu stiu daca Pesedeaua a facut-o cu buna-credinta sau alte interese, dar la acest moment zarurile cad bine, sunt aproape imposibil de intimidat )
    observa reglementarile si diferentele !
    Evident, cu un vot masiv pt Sica la urmatoarele alegeri, dat de poporul insetat de dreptatzuri ...lucrurile pot reveni
    Art 27 (1) Curtea Constituțională se pronunță asupra constituționalității regulamentelor Parlamentului, a hotărârilor plenului Camerei Deputaților, a hotărârilor plenului Senatului și a hotărârilor plenului celor două Camere reunite ale Parlamentului, la sesizarea unuia dintre președinții celor două Camere, a unui grup parlamentar sau a unui număr de cel puțin 50 de deputați sau de cel puțin 25 de senatori.

    art 66 inainte de 2018 Judecătorii Curţii Constituţionale nu pot fi arestaţi sau trimişi în judecată penală decât cu aprobarea Biroului permanent al Camerei Deputaţilor, al Senatului sau a Preşedintelui României, după caz, la cererea procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

    art 66 actual Judecătorii Curții Constituționale nu pot fi reținuți, arestați, percheziționați sau trimiși în judecată penală decât cu încuviințarea plenului Curții Constituționale, la cererea procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.(2) Încuviințarea prevăzută la alin. (1) se dă cu votul a două treimi din numărul judecătorilor Curții Constituționale, după ascultarea judecătorului în cauză.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ultima parte a postării inițiale, precum și comentariul răspuns la comm. de mai sus AU FOST ELIMINATE DIN PAGINĂ nemaicorespunzând actualității, nemaifiind în acord cu convingerile autorului blogului.

    RăspundețiȘtergere