Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 22 ianuarie 2020

”Sfidarea ÎNSĂȘI (!) a rolului în societate al magistratului” aka ”It's time to party!”




„Prin acțiunile sale inculpatul [...] în mod fățiș A SFIDAT ÎNSĂȘI (!) ROLUL MAGISTRATULUI ÎN SOCIETATE, PERICLITÂND ASTFEL ORDINEA DE DREPT ȘI NU ÎN ULTIMUL RÂND SECURITATEA STATULUI.”

(citat din cuprinsul Deciziei penale nr. 568 din 26 mai 2017 a Curții de Apel Suceava)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Apăi, mi-aduc aminte că mia cel mai mult mi-o plăcut să fiu răbdător și să răscumpăr polițele restante taman la sorocul cel mai potrivit: atunci când îl doare măseaua pe ... creditor.
Așa i-am răsplătit cam pe absolut toți dobitocii care au avut îndrăzneala și nesăbuința de a-și bate pwla de gurița mea.
No, amu crecă-i momentul de... SFIDAT ”ÎNSĂȘI” ROLUL ÎN SOCIETATE AL MAGISTRATULUI. De periclitat ”Ordinea de drepți” și ”Neosecuritatea statului”

LOL LOL, LOL!

Let's party!



La plebicist cu cestiunea, neicusorule! 
La PLEBICIST! 
Să spună plebea cea ineptă și nătângă dacă mai vrea să țină în cârcă, cu niște privilegii aproape dumnezeiești, o clică de aprox 7.500 de putori care au abdicat de la menirea lor deuteronomică de Slujbași ai Adevărului acceptând, pentru un primitiv confort personal, ca ADEVĂRUL SĂ FIE MISTIFICAT. 

LA PLEBICIST! 
AM ZIS! 
  





”Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să ți de îndeplinească” 
(proverb din Chitai reiterat de Paulo Coelho în „Alchimistul”) 

S-ar putea ca 7.500 de Semizei autoîndumnezeiți, cu minte de depravați, psihopați, sociopați și nevropați, cu rațiune înțepenită de autosuficiența „pă persoană fizică”, să considere sau să creadă că populația ar trebui arestată integral pentru delictul de lezmajestate comis la adresa Rodentia Magistrata Order (ordinul Rozătoarelor din Magistratură)
 


Vraja mării cu „nu sunt de acord” și că „vor suspenda”.
ACTA NON VERBA!
Să vedem și noi ceva concret, o suspendare (cu funia de grindă), o grevă, o behăială pe treptele Vespasianei de apel unde să se smiorcăie, pe tonuri acute și dizarmonice, ca de contraaltistă bețivancă sodomizată cu tarașul gardului de-un muezin jihadist țâcnit, precum că ei - GUNOAIELE SPECIALE - nu vor să li se taie dumnezeieștile privilegii și statutul de Semizei.


-----

Să li se reteze privilegiile onctuoase ale acestui Ordin de Rozătoare nesătule și să dea parale de alocație la prichindei. Ecuația e simplă: ori se perpetuează privilegiile acestor JEGURI SPECIALE și se uită de creșterea alocațiilor, ori se face loc în resursa bugetară prin aducerea acestor Semizei cu picioarele pe glia patriei și resursa astfel găsită să fie baza implementării măsurii de creștere a alocațiilor. Simplu, ca într-o gospodărie: ori se cheltuie banii cu caviar Petrossian și șampanie Moet, ori se cumpără lemne de foc pentru iarnă și colțuni la prichindei. Izi laic a pis a cheic!

--------

[n.a.] Adevărul e că duma asta cu „nu-s bani de alocații din cauza rozătoarelor din magistratură” este una dintre cele mai infame și cele mai desăvârșite persuasiuni de tip subliminal.

Așa ceva mai propagau pe piață pesediștii prin 2009: dacă nu votați geoană, vine băsăscu și vă taie pensiile.

Și ce-i culmea că a venit Petrov - securistul împuțit & clica și n-au tăiate pensiile.

Le-au impozitat! 
(așa or să pățească și prostanii ăștia cu robe. CCR o să se pună stavilă la eliminarea pensiilor iară neonaziștii o să le footă un impozit de-o să-i lase pe magiștri cu gurița rotunjor căscată: WOW! 😮)

Io* știu că toată fanfaronada cu pensiile „magistraților” e o cacealma declanșată de neonaziștii guvernanți, menită să aducă la ascultare și supunere Ordinul Rodentia Magistrata. Am zis amu ceva timp, aicișa: ”Wallachian Games of Thrones” (identifică manipularea)”

Dar gulguta care opune în arenă magistrații și prichindeii este de o impecabilă infamie, așa că o folosesc și Io* ca să… sfidez rolul social al șobolanului de magistratură.

Din punct de vedere propagandistic, gulguta este o veritabilă pepită a punctelor 2 și 6 din decalogul Chomsky.

-----

Uau, uau, dur dur d'être judgé! 😭😭😭
Rămâne fără pensie specială târâtura lui V-cool, vestală csango de pripas și prostancă nepereche!
Nu mai poate de acuma zdreanța să-și ieie de la second-hand bulendrele întregii șatre domestice și o să fie nevoită panarama să și le ia de la third-hand!
Uau, uau, dur dur…

Rămâne boarfa lui ilieș fără sinecură de baborniță obsoletă și reșapată, infinit mai mototolită ca diagrama unui tahograf dat peste cap.

Rămâne fără mormane pocitania lui aparaschivei, urâtanie ca decupată din bestiarii, infinit mai hâd ca un cur de maimuță capucin tapițat cu piele de față de spate de autobuz.
Uau, uau!
😭😭😭

(i-o ajuns blăstemele mele și ale atâtor zeci și sute de mii de nedreptățiți.
😈😈😈
Prostanii credeau că Domnul Zeu e chior, surd și bulangiu!
😂😂😂
Ete că nu e și stă cu geana lui atotvăzătoare peste toată nelegiuirea ce-au creat-o aceste rozătoare de lux, ce au abdicat de la menirea lor deuteronomică de SLUJBAȘI AI ADEVĂRULUI și au acceptat ca ADEVĂRUL SĂ FIE MISTIFICAT.)



Va urma! 
Până pe 28 și mai apoi avem timp berechet de... sfidat rolul social al șobolanului, guzganului, popândăului, hârciogului, iepurelui, șoarecelui, șocâtelui de magistratură.


-----


Evreika!
Am găsât soluția la fricțiunile din justiție.
Apăi, Io* zîc așa:
Să-i pâcălească ministrul peltic pe toți sobolanii de magistratură și pe toți greführerii semianalfabeți că Ministerul Justiției este conștient de neajunsurile ce-i macină pe acești bulangii cu robe și, drept justă și echitabilă reparație, îi invită pe toți într-o excursie cu vaucer suportat de Minister.
Apoi, îi îmbarcă pe toți acești neobrăzați în niște avioane de pe la Tarom, de pe la Wizz Air, de pe la Ryan Air sau Blue Messenger.
Dacă nu ajung aircrafturile pentru a îmbarca toată această armată de putori ordinare, se mai poate apela la vecinii noștri ucraineți: Ukraine International Airlines.

Dar ca să fie mai ”mit stock” pâcăleala, la șobolani și la argații lor să nu le zică destinația excursiei, ci ea să fie păstrată pentru „Ciurpraiz!”
După ce se înaltă airborne avioanele , să ieie heading ” Dairect to Persia” (PAROT waypoint).
Cam cu vreo 100 de mile nautice DME IKA (distance measuring echipament Tehran Imam Khomeini Airport), unul dintre PIC (pilot in command) s-o facă pe-a jmecherul și să le telefoneze CU NUMĂR ASCUNS celor din IRGC Air Force Defence cum că se apropie dronele americane ca să-i brombardeze.
După asta toți piloții să puie avioanele pe pilot automat și să sară cu parașutele, că iei nu-s vinovați cu nimică și trebuie ca să vie ’napoi acasă, la nevastă și la copchii.
Atâta-i soluția!
Nu-i așa că-i brilliantă?



Daaaa!
Mit stock!
Spurcăciuni nenorocite, zdrențe infecte, borfași împuțiți, vreți salarii babane și pensii mormane?
Nu mai are prostimea chef de abureală despre „independența pwlii”.
S-a scumpit kila de pruoști și nu mai ține cu harneala și mangleala!
Care independență?
Cinica independență a Grupului Infracțional Organizat ”Iustiția de Stabor și Paradeală” de a nenoroci destine, de a nenoroci cariere, de a terfeli onoarea, de a distruge familii și de a ucide oameni?
Asta independență?
Rozătoare împuțite și neobrăzate, da’ niște PWLE-n bot nu vreți?
Dar niște pari în cap nu vreți, niște pietroaie în mutrele voastre respingătoare, unsuroase, mustind de seul autosuficienței lumești scurgându-vi-se dezgustător pe bărbie?
Afară din magistratură cu toți țiganii puradei ai robilor fără drept de mărturie (1855-1856), aciuiți azi în jilțurile divanului ce caută și împarte dreptatea rumânilor.
Afară din justiție cu țiganca lui vicol!
Afară din justiție cu țiganul lui bucșa!
Afară din justiție cu țiganul lui chiochiu!
Afară din justiție cu toate progeniturile, vlăstarele, beizadelele și bastarzii securiștilor, milițienilor și ai torționarilor ceaușiști!
Afară din justiție cu toate loazele care au transformat conceptul de „Dreptate” într-o marfă perisabilă, pe care o neguțătoresc venal și veros în ale lor Temple ale Promiscuității Judiciare!
Jegoși fără caracter a căror singură trăsătură comportamentală este „Viclenia de birtaș”.
Birtaș care, ca să-și jefuiască mai cu spor clienții, îndoaie și vinul cu apă, dar pune și otravă în bucatele mușteriilor”.
LA MUNCĂ ÎN GERMANIA, PUTORILOR ORDINARE, LA CULES SPARANGHEL, SĂ ÎNVĂȚAȚI CUM SE CÂȘTIGĂ BANUL CINSTIT!
(care jude-s mai tinerele pot să-și valorizeze talentele bosumflate pe centura orașelor Milano și Napoli.
Se-aude, zăgan?)



Așadar, acum, ca un corolar conclusiv asupra faptului că Domnul Zeu nu este nici chior, nici surd, nici bulangiu, este timpul să repostez o glumitză de acum 5 ani.
E din vremea când îmi spărgeau casa mascații și mă purtau pe drumuri zdrențăroșii de vicol, ursuleac, bucșa, chiochiu et „ejusdem maledictum rottacenum rodentia” ( e grăire de secta aia împuțiță de la Rădăuți căreia i-am asociat sintagma Școala Peripatetică a Nelegiuirii și Ticăloșiei Judiciare).
Ian să vedem ce vorbe de hulă și ocară grăiam eu pe net și ulterior chiar în diferite acte de procedură efectuate în dosarul în care m-au paradit acești șobolani de magistratură:

Titlu:
„Proiect histrionic de reformare a justiției”

„Ia să-i mai producem ceva frisoane reci acuzatorului public Alexandru-Voitin Danileț – reprezentant în CSM din partea judecătorilor și membru în comisia de transparență, transpirație și frisoane reci, ca să priceapă, odată pentru totdeauna, și mintea lui basică, funcționând în doi timpi ca motorul Otto, cam cum o să arate sistemul juridic din Românica viitorului mai mult decât apropiat.

În primul rând că toate modificările și toate transformările actualului sistem se vor efectua gradual, funcție de un pachet amplu de propuneri legislative, propuse de către cetățeni în baza articolului 74 din Constituție.

Primele două măsuri vor fi luate în regim de urgență și se vor materializa astfel:
- Se desființează Curtea Constituțională, iar în locul ei, în cadrul procesului legislativ, se va reintroduce instituția romană a „tribunilor plebei”. Acești tribuni, al căror număr poate fi între 11 și 15, vor fi cei care vor avea dreptul de veto la fiecare dezbatere și adoptare a unui normativ.
Sankta simplicitate a soluției ancestrale.

- Se eliberează din funcție absolut TOȚI MEMBRII Consiliului Superior al Magistraturii precum și toate persoanele având funcții de conducere la nivelul ÎCCJ, CA, Tribunale, Judecătorii, Parchet general și parchete de le lângă instanțe. Aceste funcții vor fi asigurate, pe o perioadă de interimat, de către procurori și judecători importați de prin Germania, Austria sau Elveția.
Păi, studiind pe site-ul csm1909 declarațiile de venit ale magistraților, din anul 2013, deducem că un pălmaș de prin parchet / judecătorie ordinară ridica, la acea vreme , undeva la 80.000 – 100.000 lei anual, ajungându-se pe la uluitor de nesimțitele sume de 250.000 – 280.000 de lei pentru funcțiile de conducere din ÎCCJ.

Păi, la paralele astea, 20.000 – 22.000 de euro / anual până pe la 55.000 – 60.000 de euro / anual CHIAR CĂ România își permite să importe magistrați din Elveția și Germania.
Celor care sunt actualii beneficiari ai acestor sinecuri li se va rosti un duios „Mulțumim frumos pentru participare!” și, cu ocazia aducerii la cunoștință a decretului de eliberare din funcție, li se va înmâna în cadru solemn și CE-A DE-A TREIA CIZMĂ-N KUR!

Pasul următor în reformarea sistemului de justiție, privind la nivelul resursei umane, se va desfășura etapizat, într-un interval de 3 ani pentru Instanțe superioare, respectiv 5 ani pentru tribunale și judecătorii.
Această etapă va presupune, de asemenea, eliberarea din funcție și disponibilizarea TUTUROR MAGISTRAȚILOR care actualmente împut inutil scaunele de împărțitori ai dreptății pământene.
Într-un interval de 3-5 ani de zile, posturile de judecători și procurori vor fi ocupate de absolvenți ai CURSURILOR LA ZI de la primele 4 facultăți DE STAT: Universitatea București, Al. I Cuza – Iași, Babeș-Bolyai – Cluj și Lucian Blaga – Sibiu.
Restul, căci absolvenții celorlalte fabrici de diplome din România sunt doar RESTURI, vor avea dreptul să fie angajați pe posturi de personal auxiliar de tipul: măturători, șoferi, aprozi, arhivari, cărăuși, portari etc.


(continuare)
În mod analog metodologiei de înnoire menționate mai sus, tot în același interval de timp se va proceda și la înlocuirea și eliminarea din sistem a TUTUROR actualilor grefieri.

La sfârșitul acestui proces de înnoire a resursei umane, se vor alege, în mod democratic, noile persoane ce vor ocupa funcțiile de conducere, asigurate prin interimatul magistraților de import.
Booooon!

În ceea ce privește sistemul judiciar românesc, se va face trecerea de la sistemul actual fundamentat pe complete de judecată la sistemul curții cu jurați, model întâlnit îndeobște în SUA sau în unele state europene. Introducerea acestui sistem va avea efecte deosebit de benefice, mai ales în cazul acelor pshihopați- magistrați care, actualmente, clamează păstrarea Omertei și nerostirea niciunei critici la adresa magistraților întrucât aceștia sunt singurii care AU CUNOȘTINȚELE JURIDICE NECESARE și stăpânesc terminologia specifică.
Prin introducerea curții cu jurați, aprecierea vinovăției sau a nevinovăției va fi apanajul juraților iar magistratul va deveni un simplu tehnician al normelor de drept și de drept procedural, astfel încât să fie justificată clamarea cunoașterii exclusive a noțiunilor specifice.

Nu în ultimul rând, ca o etapă finală a reformei justiției din România, se va renunța la atribuirea denumirii de magistrat cu referință la procurori, aceștia revenind pe palierul jurisdicțional corespunzător – și anume funcționari publici cu statut special, cunoscători de științe juridice și al căror domeniu de activitate îl constituie respectarea și apărarea valorilor publice.
Deci, în noul sistem imaginat de mine și cu șanse mari de a fi realizat prin inițiativă cetățenească, singurii MAGISTRAȚI SUNT JUDECĂTORII care, funcție de verdictul juraților, își vor demonstra măiestria în argumentarea și individualizarea fiecărei pedepse, a fiecărei sentințe / hotărâri.

Nu în ultimul rând reforma juridică va avea ca punct final DESFIINȚAREA CSM-ului, actual sindicat informal al magistraților, care are ca singure atribuții
- Împingerea sub preș și ascunderea tuturor mizeriilor și matrapazlâcurilor comise de magistrați;
- Punerea pumnului în gură, a ciubotei, a botniței sau a călușului în gura tuturor celor care, în baza dreptului lor fundamental uman, european și constituțional la libertatea de opinie și libertatea de exprimare, îndrăznesc să exprime opinii critice la adresa nemernicilor și potlogarilor din magistratură.
În loc de vechiul CSM, va fi alcătuit un fel de Tribunal popular, alcătuit dintr-un număr de asesori populari corespunzător numărului județelor țării, plus un număr de 6 asesori corespunzând municipiului București.
Acest tribunal popular va avea drept de pronunțare asupra tuturor fărădelegilor comise de magistrați, semnalate de petenți și dovedite prin probe concrete din care să rezulte indici temeinici privind nelegiuirea respectivilor golănași-magistrați.
Tot acest tribunal al poporului va aduce la îndeplinire și sentințele definitive și irevocabile, motiv pentru care, în dotarea membrilor acestui tribunal se vor regăsi, obligatori, naganul și cnutul căzăcesc, kalashnikovul, aruncătorul de grenade, șnurul bizantin de zugrumat sau injecția letală și scaunul electric born in USA.

Ar mai fi ele multe idei de menționat în creionarea unui viitor tablou al sistemului judiciar românesc, dară timpul e scurt și pixelii puțini.”



---------
despre grefuhreri - săgeți vocaționale ale rozătoarelor de magistratură

 Calici sărăntoci cu duhul, scribi semianalfabeți cu keyboard care mulți dintre ei încă nu știu a distinge între forma de dativ a pronumelui personal și forma de indicativ prezent a verbului auxiliar ce intră în compunerea timpului perfect compus.

Scribi sclaveți cu tastatură care au trecut ca rața prin apă prin instrucția școlară participând doar la Simularea Educației naționale dar care au niște sinecuri salariale uluitor de oripilante: de 4 ori mai mult decât un dascăl cu vechime full și toate gradele didactice luate.
REPETENȚII au ajuns să aibă mai multă recompensă salarială decât dascălii.
Amărășteni cu duhul și spiritul, prostovani cu IQ situat sub media ce delimitează moronii, idioții și imbecilii de restul lumii normale la cap dar al căror tupeu neobrăzat este sustenabil prin statutul lor vocațional de SĂGEȚI ale rozătoarelor din ”Ordinul Rodentia Magistrata”: șobolanii, guzganii, popândăii, hârciogii, șoarecii, iepurii și porcii spinoși cu robe și bavețică de tip bovină Holstein.
Borfași impostori și jigodii poltrone care, în dorința lor de a-și perpetua dumnezeieștile privilegii de a mânca caviarul Petrossian mânuind simultan 10 polonice și de a bea șampania Moet și Dom Perignon cu bardaca, îi instigă pe acești sclaveți să iasă la behăială protestatară pe treptele vespasianei de Apel.

Penibil!
Oripilant și ultragiant.
Băăă pwlelor, agora nu mai are de unde și nu mai are chef să țină în cârcă divizii întregi de PUTORI ORDINARE, dedulcite ”ad aeternum” la trai pe vătrai pe banii pulimii!
Marsch la muncă, jigodiilor!
DEMISIA, sfertodocților cu ifose de academicieni!




Citesc zilele astea despre nu știu ce Scrisoare deschisă, semnată de vreo 328 de milogi judiciari, care se smiorcăie să nu le fie tăiat privilegiul de a hăpăi caviarul Petrossian mânuind simultan 10 polonice, respectiv de a bea cu bardaca șampania Moet și Dom Perignon.
Dau click să văz ce șobolani blenoragici din circumscripția Vespasianei de Apel Suceava au îndrăznit să semneze acea oripilată probă de infamie.
Iacătă: 2 șobolani de la Vespasiana de Apel, un răpănos de la Tribunal și 4 cerșetori cu foamea-n glandă de la Parchetul de pe lângă Judecăcătoria Făltșeni.
Boon!
Ia să-i cercetăm la declarațiile de venit.

sas remus: 183.321 Ron : 4,65 (curs mediu euro în 2028) = 39.423 euro : 12 = 3.285 de euro lunar.

anton ștefania fulga: 174.489 Ron : 4,65 = 37.524 euro : 12 = 3.127 de euro lunar.

verciuc florin: 143.258 : 4,65 = 30.808 euro : 12 = 2567de euro lunar.

Porcușori: răpănoșii ăștia nu-și mai au depuse declarațiile din 2019 și 2018, ci doar cea din 2017 corespunzând veniturilor din 2016: 

mariana grețcan – 118.785 de Ron.

ficioru ovidiu – 153.318 Ron

maleș isabela – 108.172 Ron

lavric adriana (LOL!) – 98.479

Așadar, nefiind concludente aceste date neactualizate, rezum Io* din cercetările anterioare ale declarațiilor de avere ale rozătoarelor de magistratură:
Un pulete de jude sau porcușor, pălmaș de J sau PJ, are sinecura lunară de începe undeva pe la 2.500-3.000 de euro lunar.
Iar ștăbimea din CA-uri, ÎCCJ și structurile de Parchet adiacente urcă undeva pe la 7.000 – 7500 de euro lunar.

Nu se poate estima salariul mediu în domeniu, structurile de execuție și de conducere fiind de tip piramidal.
Însă la un eșantion reprezentativ, făcând media aritmetică ponderată, a reieșit undeva la 4.000 de euro lunar salariul mediu al unei rozătoare de magistratură.
Acum hai să vedem cam cât ne costă anual cele 7.500 de rozătoare judiciare:
7.500 x 4.000 = 30.000.000 de euro lunar.

Treizeci de milioane de euro lunar ne costă aceste putori de rozătoare, ce hăpăie mânuind simultan 10 polonice.

Aproximativ 360.000.000 (TREI SUTE ȘAIZECI DE MILIOANE DE EURO ANUAL) ne costă doar rozătoarele cu bavețică din instanțe și parchete.

N-am mai spus nimic despre diviziile și armatele de analfabeți sclavi cu keyboard, traficanți de influență, mijlocitori și cărăuși de mită – greführerii.

N-am spus nimic despre cei aproximativ 3.800 de șobolani de magistratură aflați în pensie sau despre cei aprox. 1.800 de greführeri pensionari.

Ca o concluzie, se poate afirma cu îndreptățit temei că acest generic ”ORDER RODENTIA MAGISTRATA” (ordinul rozătoarelor de magistratură) este o adevărată pacoste socială, o adevărată plagă ce căpușează și sufocă firava resursă bugetară a țării.
A acelei țări sărmane care nu găsește izvorul financiar cu care să crească alocația copiilor cu … vreo 30 de euro lunar!!!

Bulangiii și zdrențăroșii fără caractere din „justiție” ronțăie și hăpăie cu 10 polonice deodată iar plozii nu au nici măcar o linguriță bortilită cu care să-și amăgească iluziile.

Pentru acest motiv trebuie de spus un răspicat STOP!
Acum și AICI!

E timpul de retezat din rădăcină această sectă a infamilor slujbași ai Adevărului care, pentru un primitiv și onctuos interes personal, au acceptat ca Adevărul să fie mistificat. La sume oripilant de nesimțite, de ordinul a 3.000 - 3.500 de euro magistrul pălmaș și 7.000 - 7.500 de euro ștăbimea, este vremea ca să se pună punct acestei construcții judiciare anacronice. La scorurile salariale menționate, România își permite să importe „MAGISTRAȚI BERLINEZI” de prin Luxemburg, Finlanda, Elveția, Germania etc.

Corolar: cuantumul salariilor acestor putori de magistratură pot fi sintetizate astfel: de 4 ori mai mult ca un dascăl, de 3 ori mai mult ca un medic și de 2 ori mai mult ca un pompier sau militar.
Cât despre grefuhreri, un debutant cu 2-3 ani are salariul unui cadru militar cu grade superioare (50.000 Ron versus 45.000 Ron) iar un grefier șef de secție de pe la CA are salariul pe la 80.000 de Ron. CÂT COMANDANTUL UNEI UNITĂȚI MILITARE!
Deja s-a sărit calul!

E TIMPUL DE SPUS STOP acestei anormalități perpetuate în mod irațional.


Cât despre acești sclaveți - scribi analfabeți cu tastatură, deja s-a convins toată lumea că ei nu sunt altceva decât SĂGEȚILE adevăraților instigatori ai protestului: bulangiii, zdrențele și răpănoșii cu robe negre, ce stau acuma pitulați în spatele draperiilor din sălile și birourile instanțelor.
Abia aceia sunt MASTERS.
Argații ăștia zornăitori pe trepte și în comunicate de presă nu sunt altceva decât SLAVES.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu