Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 10 februarie 2020

Cu bolohanu-n vitralii (5)


De fapt, care-i treaba cu acest val de contestare a unui parcurs procedural perfect constituțional?
Ce atâta văicăreală ce se aseamănă cu lamentările tâNpite ale nurorii care prognoza sclintirea de mâță a bolohanului de sare de pe cuptior, cu predictibilă cădere a drobului în capul copchilulu’?

Ian hai să grăim noi niște adevăruri de o evidență similară secretului lui Polichinelle.
De fapt cine se tem de alegerile anticipate?
Păi, nimeni altcineva decât Dănilă Prepelecii de la PSD, Lordwariorii cu gura de la ALDE și canaliile din secta securistă a turnătorului Petrov.
Acesta este ADEVĂRUL NECOAFAT!
Conștientizarea declinului și dezastrului electoral în care se află îi determină  pe aceștia să se eschiveze în spatele oricărui argument valid sau invalid, doar-doar or reuși să evite a da ochii cu „EL POPOLO GROSSO”. Cu poporul de la urne. Cu electoratul.

Luând-o în sens invers analitic, primii care se tem de examenul funerar al urnelor sunt scamele și firmiturile din PMP și ALDE. Caraghioase partidulețe fake, despre care orice sondaj de opinie afirmă, fără echivoc, faptul că vor dispărea din peisajul politic românesc, printr-o binemeritată stație finală: la Lada de Gunoi a Istoriei.
Ce mare pierdere pentru societatea românească faptul că niște scame politice vor ajunge acolo unde le e locul îndătinat ciurucurilor?
Pe cine să întristeze faptul că turnătorul Petrov, care a dezgustat românii timp de 2 cincinale, care prin hăhăielile lui de neam-prost le-a înșelat acestora încrederea publică acordată, VA AJUNGE DOAR O NOTĂ DE SUBSOL într-o pagină obscură a Istoriei contemporane?
Cine să screamă o lacrimă de compasiune pentru Călin-Popescu Răzgândiceanu – cel mai Banzai Luptător cu Gura din tot sud-estul european? Cui să-i pese de faptul că ajunge la tomberon acest penibil lătrău, ce a înșelat încrederea publică și a distrus uriașa împuternicire dată de români în 2016? Pe cine să mai înduioșeze saga anonimatului ce-l așteaptă pe acest pokerist politic, care și-a jucat ca un gogoman sadea cea mai bună mână a vieții sale, prin metoda unei cacealmale șantajiste, visându-se deja viitorul președinte al României?


Sau, pe cine să mai intereseze de nivelul lăturilor din haznaua electorală în care se bălăcăresc Dănilă Prepelecii pesediști?
Căci doar așa poți să-i personific pe cei care în urma fascinantului vot din 2016, AU AVUT TOT CE PUTEA POHTI POHTA LOR: guvern propriu, cu  majoritate simplă în ambele Camere legislative, cu președinția Camerelor, cu aparat prefectural, cu ministere, cu majoritate simplă în CCR, cu majoritate simplă în CSM. Mai trebuia să se vopsească Luna în roșu și să deseneze pe ea o tufă de trandafiri și atingeau absolutul politic.
Ce a rămas din acel uriaș gir de încredere electorală, ce i-au transformat pe actualii Prepeleci în deținătorii cheilor de la toate cămările Cetății?
Ei bine, doar un jalnic 30% procent electoral, cu tendință în vrie abruptă către cota de încredere a unui partid pepededist, cu guvernarea pierdută ca apa scursă printre degete, cu bulibașa-supremă cazată în pârnaie pentru oleacă mai multă vreme, cu degringoladă și haos în partid.
Se aseamănă cumva isprava pesedeilor cu pățania lui Dănilă Prepeleac, care a plecat la târg cu o pereche de mândri boi și s-a întors doar cu o amărâtă pungă de hârtie?
SEAMĂNĂ.

Așa că e locul de concluzionat:
Procedura Plăvannului de dizolvare a Parlamentului și declanșare a alegerilor anticipate este PERFECT CONSTITUȚIONALĂ. Este o procedură rezervată doar celor cu puțină cutezanță, nicidecum mormolocilor Dănilă Prepeleci.
Mai bine ar avea un pic de demnitate și decență, să înceteze cu retorica asta de tip „noră nătângă” și să aibă curajul înfruntării ADEVĂRULUI, în loc să stea să se smiorcăie pe la Sovietul Suprem Constituțional, poate sună vreun Dornean din clopoțel, salvându-i cu vreo decizie sau vreo erată, după tipicul altui celebru decrepit cecerist. 
(Un moșulică ramolit, cu ochelari de broscoi firoscos, croiți din funduri de pahare Berzelius, care ȘI ASTĂZI, în loc să se ducă-n parc să-și deie huța nepoții, încă mai este tolerat în media, loc de unde ne dă lecții de drept, ne explică constituționalitate, ne grăiește filozofie. Moshule, LA-SĂ-NE!)

Așadar, mai ușurel cu smiorcăiala. Care are ceva sânge în biluțele de Partid, să se înfățoșeze în fața Măriei Sale – POPORUL.
Și să nu uite că succesul este întotdeauna apanajul celor îndrăzneți, celor cutezători!

HAI LA URNE! Chiar de-o fi să rămânem doar cu 3-4 partide parlamentare!
LA URNE TOATĂ LUMEA!
AM ZIS!
-------

Nota: cu font de culoare albastră este evidențiat calupul din postare care a fost eliminat de la publicarea în pagină de mercenarii de la Luju.
Cum nu e prima dată când se cenzurează cu nerușinare comentarii avându-l ca subiect pe Luptătorul cu Gura, nu rămâne decât de constatat cu amuzament că peste ceva timp, mercenarii de la Luju vor trebui să-și caute altă... feblețe politică.
Cea curentă va ajunge la Tomberon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu