Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 19 februarie 2020

”DOUĂ VEACURI DE PÂRNAIE”

Roman contemporan, de foarte prost-gust, scris de NELEGIUIȚII CU ROBE din magistratura română.

Am fost nevoit să revăd „Mic îndreptar de ticăloșie judiciară” - o statistică din anii 2013-2016, referitoare la numărul magistraților condamnați în perioada 2013-2016 precum și suma pedepselor primite, pentru a argumenta un fapt indubitabil:

dacă în perioada 2006 - 2012 au fost condamnați un număr de 25 de magistrați,
într-un interval de timp aproximativ înjumătățit, numărul infractorilor cu robe a crescut cam de 3 ori.
În valoare absolută se poate afirma că acele oripilante creșteri salariale ale magistraților din anii 2012-2013 au avut ca efect nu întărirea „independenței” pulii, ci au înmulțit cu coeficient 6 numărul infracțiunilor comise de șobolanii cu robe, deschizându-le acestora  apetitul către șpagă și potențându-le etalarea nestingherită a înclinațiilor genetice de HARPAGONI.

Acești indivizi au reușit să-l parafrazeze pe Gabriel Garcia Marquez, reeditându-i vestitul roman - „Un veac de singurătate” sub titlul parafrazat „Două Veacuri de Pârnaie”.

Iar când îi auzi pe bulangiii aceia de zornăitori cu degețelul galben băgat în cur, beggari de-un eurocent pe treptele PE din Bruxelles, precum că în sistemul judiciar infracționalitatea nu este un fenomen de amploare, mai că-ți vine să te duci și să-l stuchești pe un asemenea bow / wacă între ochi și apoi să-i dai de cap cu statistica celor peste 200 de ani de pârnaie.

DOUĂ SUTE ȘI CEVA DE ANI DE OCNĂ ADUNATE DE BORFAȘII CU ROBE ÎN DECURS DE VREO 3,5 ani.

De mâine pornesc la completarea statisticii și pentru perioada rămasă din finalul anului 2016 și până acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu