Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 5 februarie 2020

”R” = down


Asta e!
Și Io* am șters de pe blog postarea „Moaii de la CCR și pigmeii de la CSM” precum din cuprinsul altor postări orice referințe favorabile sau orice nominalizări exprese a acelei structuri judiciare
(știu că sună copilărește dar altceva nu am ce face. Este singurul mod elegant de delimitare de o construcție instituțională dovedită a fi inutilă).


Sunt acolo doar ca să dea decizii de admitere care să-i salveze de la pârnaie pe Infractorii de Rang Înalt.
Cum ar fi recenta speță cu condamnare pe fond a lui zgonea.
link:  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=740993289638706&set=a.123895234681851&type=3&theater

-------

Dă-i în pla mea !
Chiar că merită de privit cu detașare și amuzament cum or să-i facă neo-naziștii praf și pulbere.
(și de ce nu, doar ca amuzament, poate de dat și o mânuță de ajutor întru conturarea acelui curent de opinie publică favorabil reformării acestei structuri anacronice.
Apăi, dacă băietanilor le place gestapovismul și-l consfințesc prin Decizii ale forului constituțional, hai să le dăm și lor oleacă de gestapovism, să învețe și ei prin cea mai elementară metodă: cea a descoperirii!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu