Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 11 februarie 2020

Cutuma paradigmatică a Lordului Wolf



Un Lup Singuratic NICIODATĂ nu face haitic nici cu șacalii nazi, nu leagă tovărășii nici cu hienele komintern, dar nici nu stă bot în bot cu coioții neomarx.

Un Lup singuratic nu-și neagă niciodată condiția, rămânând mereu ceea ce a fost: UN LUP SINGURATIC.
UN LORD.

Un spirit inițiat care vede mult dincolo de efemeritatea cotidianului și etapizează obiectivele în mod lucid, funcție de predicții evolutive impecabile ce determină direcții de acțiune clar evidențiate.


Căci, parafrazând un celebru fragment din „1984” al lui George Orwell




Înlocuind ”controlează” cu ”cunoaște” rezultă un truism  similar modelului, mai mult decât util celor care sunt neimplicați în „control” dar din perspectiva de simpli privitori, vor și pot să „cunoască”:



„Cine cunoaște  trecutul cunoaște viitorul.
Cine cunoaște prezentul cunoaște trecutul”.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu