Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 12 februarie 2020

Dacă doriți să revedeți: Bomba cu lilieci; SUA și utilizarea liliecilor în acțiuni de luptă

sursa imaginii: ”Resboiu - Romanian Military Portal”

fragment:

„Dupa ce japonezii au atacat Pearl Harbor, pe 7 decembrie 1941, Statele Unite erau dornice de represalii. Un medic dentist din Irwin, Pennsylvania, inainteaza Casei Albe propunerea de a ataca Tara Soarelui Rasare folosind lilieci, care urmau sa transporte o mica incarcatura exploziva.

In mod destul de straniu, nu numai ca aceasta propunere a fost luata in considerare, dar insusi presedintele american Frank Delano Roosevelt si-a dat acceptul.”

Citește mai mult pe  http://www.ziare.com/magazin/inedit/proiecte-imposibile-atacarea-japoniei-cu-lilieci-explozibili-1073937

Aceeași temă tratată într-un articol pe  http://www.resboiu.ro/miercurea-proiectelor-abandonatebomba-cu-lilieci/

------------

Dacă substituim „napalm bomb” cu un drăguț și eficient ”coronavirus”, putem avea un indice referitor la modul în care s-a sfârșit chiar înainte de a începe un bizar război comercial dintre două mari puteri mondiale (sic!)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu