Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 17 februarie 2019

Circăială și poale-n cap; Serviciul Rrumân de Mămăligari Expansivi


Dacă tot am amu timp liber gârlă, nemaifiind îndemnat să postez mocca pe site-ul unor aiuriți ce și-au prins urechile în tehnologia informatică, ian să fac oleacă de stock cu 2-3 gloanțe scăpătate din vârful Paivazului de calibru 0.338 LM.
Așa o fost de „aglomerat” week-end-ul trecut încât 2 evenimente o trecut mai pe neobservate, sau analizate la repezeală ”fast-forward”.

Primul event o fost delirul incredibil bolborosit de Frau Ilse Koch-Tarcea – die Hexe von OKJ, aflată în plină criză de „juridicum tremens”.
Prima dată băbătia scapă năzbâtia că nuș unde draacu o fost ea ș-o înghesuit-o niște hooligani într-o cameră semiobscură, ș-o luat la vârstă matură o porție de „banged” iar la ieșire s-o înstruțat cu haina altuia!

Tulaiiiii, Domnul Zeu, da mulți zănatici o sărit pârleazul de la stabilimentul ospicios 8+1!

Iaca reacție corespunzătoare:

 „Hai să lămuresc Io* Urbea și Orbea ce-i cu tărășănia aceea cu haina altuia: 
pe ordinea de zi a ședinței CSM mai era un punct denumit „Swing Judiciar”. Ăla e doar așa cu rol de destindere, de deconectare, că doar se știe că acești Titani ai Eticismului au studii multe, au dat examene grele iar profesia lor implică un uriaș consum psihic. Motiv pentru care la fiecare activitate de tipul ședințelor sau al bilanțurilor, după îngurgitarea porcească a sarmalelor și micilor, (conform stereotipului împinsului pe gâtiță brevetat de Veve Lăncrănjan-Gogâlț  sau A. Pora), urmează o binemeritată ședință de psihoterapie: Swing Judiciar (aka schimb de experiență în care se poate experimenta tot... împinsul pe gât!). Acuma, „ortăcirea” participanților este supusă liberului hazard: care cum apucă haina altuia, pantalonii, fusta sau bluza altuia.
Dat izit!
Izi laic a pis a cheic!”

pentru conformitate

Apoi, Cotoroanța cripto-nazistă lansează niște sopârlițe subliminale cum că o să-și rădice ea poalele în cap ș-o să-nceapă să deșarte desaga sforăriilor din Cuppola Mafiotică ”Justiție de Stabor și Paradeală”.


La care unii comentaci mucaliți iar nu s-o putut abține să nu i-o dea peste botic: 

„În direct de la Colosseumul valah transmitem scandările cetățenilor, liberților și sclavilor:
„Vrem circăială!”
„Vrem pâine”
„Ba nu vrem pâine, vrem plăcinte poale-n brâu”
”Ba nu vrem plăcinte poale-n-brâu și vrem circăială poale-n cap!”

/// așadar, așteptările mucalite ale meletenilor conduc spre același deznodământ: plebea vrea s-o vază pe Frau tarcea cu poalele-n cap, ca să zărească desuurile nespălate ale Temidei și să  admire mizeria sedimentată la mijeta Justiției de Stabor și Paradeală Protocolară.

Plebea vrea să asculte can-can-uri infame din interiorul Templului în care acești Geambași neguțătoreau Adevărul Mistificat, în care acești Telali etalau lumii virginitatea Dreptății Siluite.

Vrem POALE-N CAP!
CIRCĂIALĂ și POALE-N CAP.
CIRCENSES ET TOGAM  IN CAPITE


pentru conformitate

=============================== 

Al doilea eveniment tratat cu superficialitate o fost bujetul adoptat pentru Serviciul Rrumân de Mămăligari Extraordinar de Costisitori.


Ș-o luat și mămăligarii eticheta binemeritată.


„Mai pe scurt, că mi se tocește tastatura aiurea: denumirea Serviciului este Serviciul Rrumân de Mămăligari Expansivi (=extrem de costisitori și oripilant de ineficienți). Serviciul se constituie ca o veritabilă gardă pretoriană a intereselor oricărei corporații, a oricărei structuri politice și economice străine Rromâniei. Extraordinara scumpete bugetară a acestor Mămăligari – cohorte de puiuți nedemni și bastarzi ai foștilor securiști – este justificată de prețul derizoriu la care își vând Țara, Muma, Istoria, Resursele, Tradițiile: doar un blid de ciorbă de linte, călâie și împuțită. Atât este prețul de mercurial la care alogenii și dușmanii Rromâniei antamează serviciile „specialiștilor” din Serviciul Rrumân de Mămăligari Expansivi. (post-script: hai să trăiești, nepoate! Io* n-am decât … Plaivazul!)



Ș-apropos de „structura piramidală de tip sovietiq”: cea mai pestilențială figură a acestui Serviciu de Mămăligari este cea a COLONELULUI șef de structură județeană. Buey fratiweare, acest malefic personaj are o anvergură amintind de PALITKAMISARUL NKVD. La nivel județean nu există poveste mârșavă, nu există mizerie duhnitoare, nu există sforărie politică sau inginerie financiară în care să nu-și bage râtul sau în care să nu fie cooptat COLONELUL SRI. Deja colonelul acesta are o notorietate similară cu ca a „olandezului zburător”. Poți să te duci la capătul lumii, în Arctica sau pe Everest, tot dai de un olandez. La fel și în SRI  județean: nu există cloacă, hazna, catacombă, poveste urât mirositoare sau făcătură paraditoare în care să nu apară figura ilustră a Politkomisarului SRI. ”NICI UN KĂKAT FĂRĂ COLONELUL SRI!” pare a fi traducerea devizei „Patria a posteriori”.”




 
pentru conformitate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu