Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 4 februarie 2019

Ședința de bilanț a Prokuraturii din Gubernia Suceava





Participanți: întreg șeptelul copitatelor mici și cornutelor judiciare din prokuratura de rang judecăcătorie.

Detalii pe Kăkănarul de Suceava.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- 


„aprecieri” binemeritate, grăite de plebea cea cu gura slobodă, grăitoare de truisme rostite în nuanță de verde-neechivoc:

Numărul mare de dosare nesoluționate este consecința directă a calității execrabile a personalului din MJ.
Este vorba de recrutarea prin stupida metodă a „interviului” a tot felul de scelerați, psihopați, dezaxați, depravați, nevropați și sociopați, introducerea lor în acea odioasă și stalinistă Factorie de Calfe Judiciare – INM - ale cărei produse „finite” sunt toate de calibrul matriței psiho-profesionale implementate de drojdiera stalinistă – prosecutoarea monika luisa gherghescu.
Micromonstruleților și microHitlerașilor rebutați la Factoria de Calfe Judiciare le lipsește acea componentă a discernământului care să le permită să sesizeze nuanțele fundamentale ale procesului penal adversarial, bazat pe contradictorialitate. Nicidecum!
Tot ce li se vâră în căpățânilor lor seci acestor Cyborgi și Androizi judiciari este ideea de îndumnezeire: Ei sunt ALEȘII, ei sunt CASTA CONDUCĂTOARE, ba mai mult, mulți dintre ei își arogă și competențe demiurgice: AU DREPTUL de viață și de moarte asupra destinelor muritorilor plebei.
Microhitlerașii judiciari din Ministerul fără minister, pe lângă faptul că sunt niște prostovani sadea, pitecantropi sfertodocți și troglodiți analfabeți, sunt aidoma tăticului lor lazăr – tractoristul nepriceput și aidoma mămicilor lor – monika macovei sau lulutza kovesi: mincinoși de îngheață apa, poltroni, clevetitori, ranchiunoși, intriganți, răzbunători.

Cea mai accentuată deficiență comportamentală a acestor Bestii Instituționalizate este dat de deficiența lor nativă de a analiza și sesiza adevărata nuanță a lucrurilor reale. Micromonstruleților le lipsește cu desăvârșire „gândirea analitică”, „gândirea critică”.
Palierul cognitiv al acestor buldogi judiciari are o funcționare de tip elementar, similară motorului Otto în doi timpi: „Cine nu-i cu noi e împotriva noastră, deci SĂ-I RUPEM CAPUL!”

Prin acest stereotip interpretativ eronat, microdespoții din Ministerul fără minister consideră că întreaga omenire este alcătuită din infractori, că întreaga omenire este dușmanul de moarte al procurorilor și că întreaga omenire trebuie supus unui proces de extincție.
În proiecția lor eronată, singurii care merită să trăiască sunt procurorii. Restul, pot să moară cu toții.
Ne mirăm acum despre numărul mare de dosare nesoluționate – semn cert al ineficienței, neprofesionalismului și delăsării ce s-a întronizat la rang de modus-vivendi în MP.
Dar ia să ne uităm și cine sunt chiulangiii?
Păi, cam peste tot regăsim specia endemică și pandemică a țiganului ieșean. A psihopatului vasluian. A tutei botoșănene.
Toată calicimea și toată țigănimea Moldovei, toată pleava Fanarului vânturată în briza Dunării și împinsă pe Siret în sus s-a peregrinat în Bukowina în bejenie judiciară întru închiabureală personală.
Toți frustrații destinului, toți complexații, toți strâmbii ce erau subiect de bășcălie din partea colegilor, toate porn-grefierele ce au ca singură deprindere efectuarea unui incredibil tremolo din lueta deep-throat, în fine, toate rebuturile umane, psihopate, nevropate și sociopate s-au adunat acum în Ministerul Public, loc în care își defulează tendințele paranoide, vindicative.
Crede vreun om de bună credință, cu capul pe umeri și cu toate țiglele pe casă, că acești dezaxați notorii au timp și interes să-și îndeplinească atribuțiile funcționale?
Haida de!
Ei sunt acolo să-și satisfacă orgoliul psiho-paranoid, să cauzeze suferință, să schilodească suflete, să nenorocească destine, să terorizeze oamenii nevinovați, să distrugă familii și chiar SĂ UCIDĂ!
Pentru asta sunt stipendiate aceste putori ordinare din MP cu sume astronomice, oripilant și nesimțit de ridicate.
Ca să-și dea frâu liber deviațiilor lor comportamentale, simțindu-se astfel răzbunați pentru umilințele suferite în copilărie, în adolescență, la școală sau în cartier.

***

M-aș fi așteptat ca primul obiectiv ce și-l propun Portocalele judiciare să fie „Respectarea în cadrul procedurilor judiciare a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor”. Acesta ar fi fost un semn de firească normalitate, specifică unui real „stat de drept” dintr-o țară membră a UE.
Dar văd că prioritățile buldogilor judiciari sunt expresii subconștiente ale caracterului lor de infami paraditori: creșterea numărului de dosare soluționate!
Grotesc și înfiorător.
N-ar fi nimic spectaculos raportat la „criteriile de performanță” după care este analizată activitatea unui asemenea căpcăun judiciar: numărul de dosare soluționate, numărul de rechizitorii întocmite, numărul de condamnări pronunțate versus numărul de achitări.
CE ANUME SEMNIFICAȚIE INTRINSECĂ au aceste criterii cu esența dreptului penal adversarial? Cu valorile înscrise în Convenția Europeană a Drepturilor Omului? Cu libertățile fundamentale intabulate în Constituție?
ABSOLUT NICI O SIMILITUDINE!.
Criteriile de evaluare a eficienței sceleratului din Ministerul Public sunt doar proiecții reminiscente ale procesului penal de tip inchizitorial.
Numărul de rechizitorii și numărul de condamnări sună aidoma unor sfori atârnate înaintea sediilor Parchetelor, sfori pe care atârnă scalpurile condamnaților, puse la uscat în văzul agorei pentru ca această imagine să materializeze componenta de exemplaritate a procedurii penale.
În acest tablou imaginar, alături de sforile însângerate, în stânga și dreapta „uscătorului” judiciar veghează la bunul mers al societății câte un procuror și o procuroare. Tandem de prostovani alcătuit dintr-un nărod sadea și o tută absolută, ambii cu toporișca la cingătoare, afișată ostentativ și semnificând în comunicare non-verbală: „Cine iese din disciplina rândului social al „statului de drepți” I SE TAIE SCALPUL!”
Nu-ai așa bucșa? Nu-i așa chiochiu? Nu-i așa zaharia? Nu-i așa arbureanu? Nu-i așa lămășanu?

***

Și ultimul comm: să soluționeze dosare n-au timp! Sau n-au știință de buche juridică! (ca pruostul ăla de la Humor, care n-are habar să întocmească un dosar pentru un banal accident de circulație, dar știe a naibii de bine să facă dosare de poliție politică).

Dar, întrebarea firească care se pune este:
au timp să semneze memorandumuri hashtag sau să adune ca oile pe treptele palatului de justiție (aka Vespasiana de Apel) ca să behăie acapela că nu vor să răspundă material pentru potlogăriile comise și că nu vor să le fie expertizată în mod regulat țâcneala „pă persoană fizică”?
Pentru astea AU TIMP?


***

PJ Suceava – prim-porcușor chiochiu cătălin – salarizare în 2016 conform declarației de avere din 2017: 102.160 Ron + 45.000 RON diurnă altă localitate
PJ Rădăuți – prim-boșorog zaharia alexandru – salarizare în 2016 – 123.464 RON
PJ Gura Humorului – prim-puradel de bombardament judiciar bucșa andrei-sebastian, zis „plaivaz” – salarizare în 2016 – 90.011 RON

PJ Fălticeni - Grețcan Maria Crina – salarizare în 2016 - 118.785 RON
PJ Câmpulung Moldovenesc - vacant.
PJ Vatra Dornei –Stanciu Horeanu Ciprian Laurențiu – salarizare în 2016 – 94.334

Și ăștia sunt doar porcușorii cu funcțiile de conducere.
Aidoma lor, în parchetele de rang judecăcătorie, în județul Suceava sunt un număr total de 30 PUTORI ORDINARE, care hăpăie de la buget cu zece polonice. (10 PJ Sv, 7 PJ Rădăuți, 5 PJ Fălticeni, 3 Vatra Dornei, 3 PJ Gura Humorului („Puradelul cu 2 capre” – poveste de Ion Creangă) și 2 PJ Câmpulung Moldovenesc.

Ca să concluzionăm, apreciind la 100.000 de lei contravaloarea furajării bugetare pe cap de wită judiciară: cele peste 10.000 de dosare nesoluționate la nivelul parchetelor de pe lângă judecăcătorii l-au costat pe contribuabilul rumân undeva la 3.000.000 RON! TREI MILIOANE DE LEI NOI în 2016.
Oare acum, la nivelul anului 2019, oare cât costă aceste PUTORI ORDINARE ȘI DEOSEBIT DE COSTISITOARE?




2 comentarii:

  1. ...la cat ejti de invidios, habar n-ai cat de greu se intra la INM si cate egzamene imposibile tre sa iei si cat chin este pe formatorii aia sa te invete ce-i aia lege, cata uzura si tocire de discernamant, k vrei tu dreptate ! Du-te la Stabor , dak vrei dreptate!
    10.000 stoc??? Pai in dumicatii vostri , cine va pune sa va reclamati atat si sa faceti fapte nelegiuite ?
    si daca tot te lauzi ca scrii asa de bine, treci si pe la mine pe la Busteni sa debitam niste Parchet !:)tu scrii oferta, io masor si tai !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai am cum, bre Duoamna Drăcoaica, să întru în magistratură.
      Din doo motive mâțâțăle:
      - prima ar fi că am cazier. Da pi ăla las că-l șterg, sau merg în piața de vechituri de la Vitan și-mi cumpăr cu 50 de euro o duzină de caziere imaculate;
      - dar al doilea motiv n-am cum să-l fentez: n-am cum să mai acced în system fiindcă am IQ-ul peste 130. Ori, se știe că maimuțoilor urlători de bombardament judiciar, la proba interviului de la Factoria de Calfe Judiciare li se pune pripon la pragul superior de 60 puncte. Cei mai vânați pitecantropi, ideali pentru accederea la INM sunt cei cu evident retard mintal: idioți cu IQ între 30 și 50 sau moroni cu IQ cuprins între 50 și 70.
      Ori, Io* ce draaqu să cat în târla aia de prostovani?
      Vrei să par Io* a fi OAIA NEAGRĂ?
      Nu sî poati așa blasphemie!

      Ștergere