Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 14 februarie 2019

Prophecya serii de Valentine's Piz-Day




Am stat să mă cuget bine și CRED că mâine, 15 feb. 2019, cu sau fără prezentare la SIIJ, LULUTZA ÎȘI PRIMEȘTE ORDONANȚA DE CONTROL JUDICIAR. 
Cu interdicția de a părăsi țara!

'coz


Buey procurorii de la SIIJ,  Io* n-am văzut nici clanța facultății de drept dară am parcurs de 2 ori poteca de la suspect, inculpat, condamnat și apoi PPL. Inclusiv sub măsura preventivă a controlului judiciar am fost. 

Ș-atunci, față de impertinența Lulutzei, care exercită presiuni asupra organelor de UP cu scopul evident de A SE SUSTRAGE URMĂRIRII PENALE, Io* zic că sunt întrunite circumstanțele descrise la art. 202, alin (1) Cod de procedură penală și SE IMPUNE DE URGENȚĂ LUAREA MĂSURII PREVENTIVE A CONTROLULUI JUDICIAR  FAȚĂ DE SUSPECTA KOVESI CODRUȚA-LAURA! 

La treabă, domnilor procurori! Footeți-i un control judiciar cu interdicția de a părăsi municipiul București, cu interdicția de a comunica cu părțile și cu interdicția de a nu comunica direct, indirect cu anumite persoane sau grupuri de persoane anume desemnate de organul judiciar (art. 215, alin. 1-3 C.p.p.)
--------------------

conformitate:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu