Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 15 februarie 2019

Măciuca judicară (aka „Judicial Bludgeon”)

Magistrate's Cudgel

În ceea ce privește șansele din ce în ce mai reduse ale Lulutzei de a se înscăuna prosecutor european, este arhicunoscut faptul că includerea Huidumei pe lista scurtă este rezultatul cert al nevoii unor plutocrați bruxellezi de a avea O MĂCIUCĂ JUDICIARĂ cu care să-i năucească de cap pe obraznici. În special pe Ungaria, Polonia sau Italia. 
Această „măciucă judiciară” deja a fost enunțată de acea eminență demonică a sforăriilor oculte: „un instrument legal pentru disciplinarea statelor membre care încalcă principiile fondatoare ale UE.” (apud G. Soros).

E clar că white collars bruxellezi au nevoie de o „prostituată” judiciară având centura neagră cu 4 dani la mânuirea măciucii judiciare. 
(prostituată cu referință la caracter și comportament, nicidecum vreo referire la sexul catindatei LCK).
Germanul sau francezul nu cred să-și prostitueze prestigiul.

Însă, toate aceste evidențe indubitabile, oare nu sunt vizibile și din Polonia, Ungaria, Cehia, Italia, Franța, Germania?
Oare cum vor vota europarlamentarii acestor țări?

Vor vota cu entuziasm proletar și încolonați în ritm voios de cha-cha-cha pentru adoptarea „cripto-nazismul” de import și implementarea la scară europeană a „Gleichschaltung”-ului testat cu semi-eșec în Kolonia Penitenciară și Experimentală Rröemenika?
Think! Just think!


 

2 comentarii:

  1. in mod corect, logic, are sansa pestelui esuat.... Sa o sustina ma-sa, ta-su, paltonul, dulapul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai această perspectivă înfiorătoare este acel element care va coaliza sumedenie de decidenți de la nivel european care, prin vot, vor decide să refuze reiterarea precedentului din anii '30 ai secolului trecut.

    RăspundețiȘtergere