Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 13 februarie 2019

”În timpul domniei Kovesi” - de Ioan Buduca în ”Cotidianul”


Azi pe la amiază era un editorial semnat Ioan Buduca pe Cotidianul. Nici n-am apucat bine că comentez ceva trebușoare pe acolo, că a și dispărut din ediția online. De ce oare? (n-am idee). Dar, este interesant de văzut cum un gazetar cu talent, har și curaj, alcătuiește acea sabie Hattori Hanzo care trebuia repezită înspre derbedeii de la Briusel. Îmi permit fără acordul autoarei, să postez citatul integral.


text:

„1) În cei zece ani ai domniei Kovesi, contribuabilul a fost mai jecmănit ca în regimul premierului Năstase, iar privatul mai jecmănit ca niciodată.


2) În cei zece ani ai domniei Kovesi, nici o corporație străină nu a fost deranjată pe măsura corupției de la acest nivel.


3) În cei zece ani ai domniei Kovesi, Justiția noastră a fost, în fapt, colonizată e interese străine.


4) În cei zece ani ai domniei Kovesi, Justiția noastră a fost, de asemenea, privatizată de un grup infracțional organizat.


5) În cei zece ani ai domniei Kovesi, SRI a trădat interesul național pentru interese private din interiorul serviciului.


6) În cei zece ani ai domniei Kovesi, statul român a fost parazitat de un stat în stat de natură mafiotă.


7) În cei zece ani ai domniei Kovesi, cel mai puternic vector politic a fost Justiția.


8) În cei zece ani ai domniei Kovesi, gradul de competență al procurorilor de nivel înalt a scăzut dramatic.


9) În cei zece ani ai domniei Kovesi, frica s-a generalizat în tot sistemul judiciar.


10) În cei zece ani ai domniei Kovesi, a fost experimentat (cu succes) un modus operandi care poate să pună între paranteze drepturile omului.


11) În cei zece ani ai domniei Kovesi,  toată performanța PG și DNA a fost doar una de imagine. 


12) În cei zece ani ai domniei Kovesi, România a dat lumii de mâine un model de dictatură soft.


13) În cei zece ani ai domniei sale, Kovesi nu a făcut decât un abuz anticonstituțional major: adăugarea la lege prin intermediul unor protocoale secrete.


14) Cei zece ani ai domniei Kovesi au fost, de fapt, zece ani de domnie FBI-SRI, iar restul a ceea ce a fost ocultat în vremea acestei domnii nu avea cum să servească României, dar are cum să fie de folos entității globale pe care Jaques Attali o numește „Imperiul”.



Este logica din legea Patriot Act, în baza căreia a fost coborâtă starea de necesitate în SUA, neridicată nici în ziua de azi.” 

-----------

post-script personal: Tudorel, IA LECȚII cam cum trebuia să arate epistola adresată golanilor comunitari!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu