Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 14 februarie 2019

Laughing rolling on the floor



Paralogismul Fanfaronului nepereche

Ha, ha, ha, ha!
Io* recunosc că stau cu geana pe feisbuca lu’ Fanfaronu Nepereche.
Ca să-l prinz când mai face vreo postare PUBLICĂ în care face apologia teoriei eugenetice de sorginte nazistă, în scopul declanșării și obținerii unor reacții emoționale virulente, iraționale, venite din partea turmelor oilor de teracotă. 
Deja am 3 asemenea afirmații publice incompatibile cu calitatea de magistrat, mai aștept una și pun pe el Plaivazul meu de calibru 0,338 Lapua Magnum (adică mă apuc să scriu plângere împotriva lui, adresată IJ și SIIJ). 

Booon! 
Ce văd ieri pe feisbuca saltimbancului? Pictură model „MeToo” cu huiduma photoșhopată, de zici că arată ca la 34 de ani, tinerică și virginală, taman ca-n vremea în care încă nu-l întâlnise pe sepepiszdu ei și n-avea parte de dileme afective.

Asociat acestei pancarte propagandistice se află un sofismul extras din puțul gândirii Fanfaronulu’ nepereche și care se constituie ca un veritabil Paralogism: 

„Nu am nicio îndoială: BINELE ÎNVINGE ÎNTOTDEAUNA. Așa să fie!” 

Ha, ha, ha, ha! 
Da, mă Fanfaroane! Așa e! 
Binele ÎNTOTDEAUNA ÎNVINGE. 
Din 2014 și până acum s-a tot încăpățânat să triumfe și va triumfa mereu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu