Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 25 februarie 2019

”De trei zile-ncoace / Fleanca nu le tace / Căci sunt panicate / Servum pecus magistrate”


 
Răspund  Io* pentru ce au ieșit „magistrații” la behăit pe treptele Templelor Dreptății:

Pentru că nu vor să intre la închisoare.

Pentru că nu vor să răspundă material pentru destinele nenorocite, sufletele schilodite, familiile împrăștiate, carierele distruse și mai ales nu vor să răspundă pentru CRIMELE comise.

Pentru că nu vor să le fie devoalată superficialitatea profesională.

Pentru că nu vor să fie ierarhizați, din punct de vedere intelectual (IQ) pe o scară profesională a valorilor și non-valorilor.

Pentru că nu vor să le fie expertizată în mod regulat țâcneala „pă persoană fizică”.

Pentru că nu vor să li se prăbușească balcoanele lor de Zeități uraniene, de la care ne privesc cu dispreț, cu o infatuare nedisimulată.

Pentru că nu vor să se schimbe ei înșiși, acceptând principiile, valorile și procedurile procesului penal adversarial. Contradictorialitatea nu le place la acești Torquemazi de rit inchizitorial-kaghebist.

De asta ies la behăit aiurea danileț și cu veve și cu călin și cu toată  liota lor de spurcăciuni din Grupul Infracțional Organizat „Justiție de Stabor și Paradeală Protocolară”.

Pentru că nu vor să respire aerul curat al unei JUSTIȚII SĂNĂTOASE
Lor, așa cum este firesc șobolanilor și altor subspecii de rozătoare, le priesc izurile fetide și miasmele sapropelice ale JUSTIȚIEI PUTREFACTE (aflată în stare de putrefacție).
============================================================ 


Ian haida, prin cea mai elementară metodă didactică, cea prin descoperire, să vedem ce-nsemană să fii pork mistreț pleonastiq.
Inga, subiectul „unanimității” adunării generale a porcușorilor de la Parchetul de pe lângă Judecăcătoria Suceava care remite comunicate publice în care AMENINȚĂ că vor „suspenda activitatea parchetului”.

Ia să vedem mai departe: pe la începutul lunii februarie  s-au publicat în presă informații despre bilanțul pe 2018 al unităților de Parchet din circumscripția CA Suceava (mai cunoscută în mediul virtual sub denumirea de Vespasiana de Apel Suceava).
Inga ce zâce gazetarul.
Titlu „Stoc de aproape 10.000 de dosare vechi nesoluţionate de procurorii suceveni”
Fragment: „de departe, cele mai multe dosare rămase nesoluţionate sunt la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. Procurorii de aici au un stoc de 4.521 de dosare nesoluţionate de mai mult de un an de zile de la data sesizării, aproape jumătate din totalul de 9.555.”
Link:

Așadar, PUTORILE ASTEA ORDINARE (că altfel n-ai cum să-i denumești) NU AU TIMP ȘI INTERES SĂ SOLUȚIONEZE DOSARE. N-au ei vreme de irosit cu îndeplinirea atribuțiilor funcționale.
Dar au vreme berechet să participe la proteste, să semneze cu regularitate memoriile hashtag sau să remită presei comunicate infracționale.

PJ Suceava fiind unul dintre cele mai infecte cuibușoare ale militantismului de sorginte hashtag: n-au ratat nici un memoriu, nici un protest, iar de fiecare dată s-a întrunit unanimitatea: 8semnatari din 8 în organigramă - 100% participare, sau 7 din 7 - 100%
Hai să ne uităm acum cât aburcă salariu șeful acestei structuri de PUTUROȘI CRONICI:
Prim-procuror CHIOCHIU CĂTĂLIN salarizare în 2016 conform declarației de avere din 2017:102.160 Ron + 45.000 RON diurnă altă localitate .
WOW! Aproape o sută și cincizeci de mii de gologani rrumânești noi.
147.160 : 4,5 RON cursul mediu 2016 = 32.702 Euro.
32.702 euro :12 = 2.725 euro/lunar.
Fain, bre!
Trai pe vătrai!
Viață și acordeoane!
Două mii și șapte sute de euro/lunar și dosare soluționate abia la jumătate din stoc.
Abia amu înțeleg și Io* ce voia să spună Fanfaronu danileț când zicea că „magistrații nu vor să se schimbe nimic în justiție”.
Prost ar fi cel din system care ar milita pentru abolirea acestui dulce farniente, asezonat cu porții consistente de frecat buha și bătut berbunca.

2.750 euro salarizare versus 4521 de dosare nesoluționate din totalul de 9.555.
ASTA ESTE OGLINDA VENEZIANĂ ÎN CARE SE POATE VEDEA CLAR IMAGINEA HÂDĂ A JUSTIȚIEI ÎN STARE DE PUTREFACȚIE.
QUOD ERAT DEMONSTRANDUM!
                                   
 

2 comentarii:

  1. E ultimul asalt, ultima reduta, e ziua Z... Nazistii sunt incartiruiti, retrasi curand la Berlin... Nu mai e mult... Vine, se apropie, e GROASA...

    RăspundețiȘtergere
  2. Tre' s-apară Konev, Jukovski și Rokosovski să pună „artileria” pe Bunkerul Fuhrerului.

    RăspundețiȘtergere