Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 8 februarie 2019

Mesaj iluzoriu către Cristi Danileț





Postat offtopic, la un articol de pe Forumul judecătorilor (awaiting moderation)


Bineînțeles că postarea nu a fost admisă la publicare. Dacă scriam moojepsd, cred că era bineprimit


Profit de oportunitățile acestui site și rog adminii să nu cenzureze comentariul următor, adresat judecătorului Danileț: stimate domnule judecător, vă rog să încetați campania absurdă promovată pe dumneavoastră, campanie de o câinoșenie realmente greu de înțeles, prin care promovați și militați pentru EXTINCȚIA persoanelor aflate în executarea unei pedepse privative de libertate. 

Stimate domnule judecător, crede-mă că N-AI NICI UN HABAR DESPRE CE ANUME VORBEȘTI și îți vorbește gura aiurea în nesincron cu cognitivul minții sau cu realitatea faptică. 

Tot postezi fel de fel de prevederi din Legea 254/2013 și a Regulamentului asociat, uitând că de la „frumusețea” normativului până la realitatea crudă din închisori e o prăpastie la fel de mare ca cea dintre mintea dumitale și elementarele calități umane. 

Domnule judecător, mergi măcar într-o vizită de 1 zi într-o închisoare, să afli măcar că la încarcerare deținuții NU PRIMESC NICI MĂCAR LINGURĂ, CANĂ SAU FARFURIE. Acestea și le cumpără ei de la magazinul penitenciarului dar numai după ce li se aprobă cerea scrisă adresată șefului secției de deținere. Ar trebui să simți și dumneata ce înseamnă să stai primele 3 zile de carantină nemâncat fiindcă NU AI NICI MĂCAR UN PAHAR GOL DE  IAURT ÎN CARE SĂ-ȚI IEI ACEA ZOAIE INFECTĂ DENUMITĂ CIORBĂ!

Despre ce anume vorbești, domnule judecător? Chiar vrei cu tot dinadinsul să lași impresia că ești UN CÂINE TURBAT?

Știi care este „mercurialul” unui cearșaf, al unei perne, al unei fețe de pernă, al unei pături, al unei linguri sau al unui castron, cumpărate în închisoare de la alți deținuți?
Știi să faci distincția dintre ploșnița de Botoșani și cea de Găești? (aia de Botoșani e mare cât o monedă de 1 ban și suge sânge ca un vampir, aia de Găești e ploșnița de lemn, e mică, iute a naibii de picior și te rupe noaptea.

Știi câți deținuți morți am văzut în cele 6 luni de închisoare pe care am avut onoarea să le primesc de la niște naziști bukowineni? 3. Trei suflete s-au prăpădit fiindcă n-au avut asistență medicală, fiindcă n-au avut asistență psihologică sau fiindcă au fost terorizați în mod constant de absolut toată lumea. Știi ce e aceea „TERORIZARE” domnule judecător?

Și aș putea să continui la nesfârșit cu exemple care, POATE, să te trezească din coșmarul dumitale câinesc, prin care promovezi necesitatea unor Lagăre de Concentrare în vederea executării pedepselor privative de libertate.

Nu insist, căci s-ar putea să nu regăsesc acel substrat empatic minimal, necesar unei bune receptări a mesajului meu.

Dar, în loc de încheiere, te-aș întreba, domnule „JUDECĂTOR”: în vreo sentință sau decizie pe care le-ai pronunțat sau pe care le-ai văzut, ai cumva cunoștință ca persoana privată de liberate să fie decăzută din dreptul său elementar de ființă umană?
Dacă nu, atunci rugămintea mea ar fi să-ți mai pui oleacă pripon la gură și… vizitează măcar o zi un penitenciar!

Semnat: Edelweiss – Rarinc de Bukowina

---------------------------------
modele de câinoșenie superlativizată:

 din puțul gândirii rottweillerului danileț

din puțul gândirii pitbull-ului danileț

La postarea despre condițiile de detenție din Canada, iată și REACȚIA VEGETATIVĂ, IRAȚIONALĂ, ENUNȚATĂ DE O NAZISTĂ OAIE DE TERACOTĂ. Este exact tipul de reacție pe care scontează să o producă acest odios provocator, acest infam propovăduitor al ideologiilor  de tip fascism germanic.


Fratiweareeee, oaia asta neonazistă afirmă nici mai mult nici mai puțin decât introducerea unei forme upgradate a Legii Sharia, sub forma reeditării „Eugeniei  (omorârea raselor „sclave” și a celor „parazitare” pentru a purifica rasa stăpână”) - concept fundamental al politicii statului nazist german.
Iar dacă n-ar fi de ajuns o oaie nazistă  în peisaj, iacătă că apar alte 8 oi de teracotă, cu mințile iremediabil denaturate de propaganda persuasivă a agentului-provocator danileț și... apreciază prin „like” monstruozitatea scornită de scorpia fascistă.
QED! 

Termenul ideal prin care poate fi definit danileț este cel de PROVOCATOR.
Un provocator infam și ordinar.

2 comentarii:

  1. Acest specimen ipocrit face comparatii nepotrivite. Este ca si cum ai compara mere cu pere, culese dintr-un smochin altoit. Când pui însa în context de “ coarda sensibila “, sigur că primesti admiratia turmei !
    Daca te uiti în al său CV, abia dacă a adunat 10-11 ani ca jude, probabil si mai putin de sală.
    Altfel, detasat macovist MJ 2 ani, 6 ani membru CSM.
    Când mai aterizează si el în câmpul muncii, descoperă cum e să vezi si să tii o sedintă de judecata la 40C si se văicăreste ca prostituata care reclamă viol, când vede că a fost futută pe bani falsi, în timp ce ăia de l-au revocat lucrau asa de ani de zile.
    atât poate acest individ în logica lui aristotelică de stafidă ! Degeaba aduci argumente, izmenarul pervertit politic scrie ce scrie deliberat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am cuvinte suficiente să-mi exprim măcar o optime din indignarea ce m-a apucat văzând infantilismul metodelor de manipulare pe care le aplică această jigodie ce în mod accidental a ajuns să ocupe un scaun de judecător deuteronomic.
    Ca unul ce a trecut de 2 ori prin Konzentrationslager-ele patriei, ca unul care nu a tăcut nici în închisoare și a sesizat Comisia de Abuzuri din Camera Deputaților referitoare la politica de extincție a deținuților prin înfometare, prin teroare fizică și psihică, mi-a crescut tensiunea la 380 cu 220, (ca volții de la priză) când am citit ce abominabilă campanie promovează acest bulangiu, cu scopul de a-și ține în priză turmele din ce în ce mai anemice ale oilor de teracotă. Iaca, de exemplu, una din replicile la postare, care m-a determinat să scriu această pseudo-misivă. Citez de pe wall-ul Fanfaronului nepereche:

    „Emma Harth La noi ca la nimeni ! Ca sa se albeasca ei scot legi care dăunează societatii. Dupa mine, criminalii trebuie pusi pe scaunul electric , violatorilor sa li se taie sculele,hoților sa li se taie mâna si sa le fie confiscate averile ,,,asa se liniștesc toți!

    CE ANUME REPREZINTĂ ACEASTĂ POSTARE decât reacția vegetativă, irațională, emoțională, preconizată de autorul postării?
    Autor care promovează fățiș teoriile naziste ale „Eugeniei”? promovează ideea extincției unei categorii sociale etichetată ca subumană. Să ucidem prin înfometare, prin boli, prin teroare toți deținuții. Azi este vorba despre deținuți. Nesancționată ferm atitudinea acestui Rebut Uman, mâine poimâine vom afla din postările domnului judecător că în Kolonia Penitenciară sunt și alte specii de Schweinhunde (Porci de cîine) cărora le trebuie aplicate teoriile și practicile extinctive ale Legilor Rasiale de la Nurnberg.
    Mîine-poimâine o să militeze fățiș asupra necesității exterminării țiganilor. Apoi a social-democraților. Va veni apoi și rândul evreilor.
    Acest gunoi de om trebuie oprit din campania lui infamă câtuși de curând. Cât încă mai este timp.
    Iar dacă marile „personalități” ale systemului judiciar nu au tăria de caracter de a-l lua de urechi, s-ar putea ca un fost „hoț”, cu ceva talent stilistic și cu ceva cunoștințe de legislație penală, a ramurii autonome a dreptului penal executiv, a regulamentelor comunitare în materia executării pedepselor privative de libertate, a Constituției României, a Convenției Europene a Drepturilor Omului, să înainteze către Inspecția Judiciară o foarte documentată și argumentată plângere.
    Nu am nici un fel de complexe sau rezerve față de „anvergura” de păduche a lătrăului neo-nazist. În alte vremuri, mi-a luat 2 săptămâni să studiez TUE, TFUE, Constituția, Regulamentele Dublin și să înfig o bunăciune de plângere penală împotriva a 28 înalți responsabili guvernamentali români.
    Ca să-l „execut” din plaivaz pe acest oxiur gestapovist, îmi ia cam 3 minute și 24 de secunde. Atâta îmi trebuie să fumez 2 țigări, să beau o cafea aromată, să studiez legislația, să redactez plângerea către IJ, să o printez,să o semnez și să azvârl plicul la cutie.

    RăspundețiȘtergere