Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 16 februarie 2019

Isn’t my problem




Nu mai pot posta pe luju?

NU E PROBLEMA MEA!
Absolut deloc.
Am cu atât mai mult timp să bântui pe site-uri educative… cu pornoșaguri.

DAR, s-ar putea să fie o frustrare pentru alții.

Exemplul a)
postare de-a mea din data de 14 feb. pe Luju și repetitiv, prin intermediul contului FB, pe diferite site-uri și bloguri unde apăreau articole despre intervenția impertinență a ambasadorului Haans Kleidemmuci. Inclusiv la articolul celor de pe EvZilei a fost postat acest comm. cu accountul FB.


Luju

 Evenimentul Zilei

feed-back: începutul editorialului din data de 16 feb. a lui Dan Andronic.
 
 
Exemplul b)
Postare de-a mea din data de 14 februarie pe Luju, repetitiv pe Cotidianul, pe cristoiu blog, pe profiluri FB diferite.

Cotidianul

Luju

cristoiublog

Feed-back:
Postare din data de 15 feb. a judecătoarea Mădălina Afrăsinei, reluată de Monitorul justiției
 

Și exemple dintr-astea ar putea fi enumerate cu zecile în ultima vreme, însă chiar și o singură paralelă presupune multă muncă de căutare retroactivă pe site-uri.

De exemplu. poate fi analizată comparația Lulutzei cu „o măciucă” judiciară, din postarea Măciuca Judiciară , din data de 14 feb. 2019, de asemenea postată repetitiv, pe LuJu, pe Cotidianul, pe blog la Ion Cristoiu sau pe diferite profiluri FB (de ex. Daniel Dragomir)


Luju

cristoiublog

cu „geniala” găselniță a aceluiași dan andronic care, în data de 16 feb. 2019, face o „inspirată” comparație a Lulutzei cu... „un ciocan”. Bineee, măăăă!


--------------------------------------

As a conclusion:

Sorry, you have been blocked?” 

No problem!
Isn't my problem!

ESTE DOAR PROBLEMA CELOR CE ROSTOGOLESC LA VALE IDEI GATA LIVRATE.

Și sunt întru totul DE ACORD ca cei care au expunere mediatică, să preia ideile utile din opiniile exprimate liber pe site-uri și platforme, să le rostogolească la vale și să obțină dintr-un micuț bulgăraș de zăpadă ditamai avalanșa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu