Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 5 februarie 2019

Lista scurtă EPPO aka „Arzoaica haitoșă și moliile outsidere”


Mey, văd că o luat lumea foc la kur cu fitzuica aia pritocită de un derbedeu bruxellez. Amu, din postura mea de Ivory Tower Controller și pompier de serviciu al mediului virtual, trebe să azvârl iute cătră Urbe și Orbe un îndemn la calm și rațiune: CHILL, (WO)MEN! O să vadă Luluța titulatura EPPO când o zbura porkul peste clădirea Parlamentului European propulsat de 4 turbofan engines Rolls-Royce Trent 900 sau Engine Alliance GP7000

Așadar, tactica absconsă ce se deduce din lista scurtă a catindaților la funcția de prosecutor european mie mi se pare că-i aidoma strategiei unei bunăciuni teenage, care iese în lume la șpațirăngehen sau la discotecă. Ca să iasă în evidență cât mai mult și să-și valorifice atuurile sex-appealului, bunăciunea de obicei se însoțește cu una sau două urâtanii. Molii androgine față de care se proclamă a fi „cea mai bună prietenă”.
Motivul acestei stratageme tocmai ce l-am enunțat: la apariția Făt-Frumosului, călare pe un Lamborghini alb, oare la cine dintre fetele cucuiete se va uita: la bunăciune sau la molie (molii)? 

Ei, taman așa e și cu lista scurtă a selecției EPPO. Mie mi se pare că e o listă măsluită ce trădează un proces de selecție avându-și câștigătorul deja stabilit. Dar, ca să nu se prinză la șolticărie tot melteanul, au coafat lista procurorului (favorit) îndărătul unei liste –șmen, pe care apar și numele a 2 molii. Candidatura celor 2 molii outsidere și losere se aseamănă cu atletul-iepure de la întrecerile de atletism: unul taie aerul și imprimă ritmul iar favoritul culege cununa de balauri și trofeul de campion.

Iar dacă tot m-am opintit să calmez lumea inflamată la cetirea fițuicii bruxelleze, ca Pythiu cu ștaif  și portofoliu, iacătă că prophecesc și numele viitorului procuror european: germanul ANDRES RITTER.


Indici? 

1. Provine din singura țară (De, Ro, F) care nu este frământată de mișcări sociale interne. 

2. Este neamț, ori se știe că actualmente ignition keya de la valiza atomică a afacerilor europene este în posesia nemților. 

3. Președintele comisiei de selecție este Ulrike Haberl-Schwartz adicătelea e o jude austriacă, adicătelea tot un fel de neamț aidoma tuturor neonaziștilor de rit germanic: Schultz, Timmermans, Juncker etc. De reținut că e o femeie, dar mai ales că este o femeie al năibii de frumoasă și inteligentă. Deci, prin inducție telepatică, automat se produce un proces de vehementă respingere reciprocă dintre Ulrike și țărăncuța năroadă de la Mediasch..


4. Inutil de precizat că în ceea ce privește sistemul judiciar european, Germania nu își poate permite luxul păgubos de a scăpa din mâini hățurile sforăriilor comunitare. O fi uneori neamțul boem, dar nici chiar până acolo încât să irosească orzul pe gâște și funcția de EPPO pe  o pruoastă rumâncă, de rit kaghebist.

5. Nu în ultimul rând, chiar și antroponimul câștigătorului prognozat îndreptățește această prognoză. RITTER. Adicătelea înseamnă că Andres e „CAVALER”, ceea ce presupune un standard minimal al comportamentului spilcuit, diplomatic, manierat. În comparație cu RITTER-ul saxon, ce anume reprezintă koveși? O țărăncuță pruoastă de la Mediasch, încă amirosind a iz dulce-acrișor de balegă de vacă, cu mija nespălată al cărei odor blenoragic este camuflat sub efluvii diluviene de Amouage și Șanel Faiv.

În fine, ar mai fi ele multe de povestit, dar tipul e scurt și pixelii puțini, bașca unde mai pui că niminea nu dă nici măcar un Kreuzer pentru asemenea analize prophetice, pline de fler și intuiție.
Așadar, ca o sinteză: Andres Ritter nominalizat pentru portofoliul de Procuror european iar lulutza și fraierul ăla francez materializează urâciunile din compania bunăciunii ieșită la agățău!

Am zis!  
(și fuguța cu asta la portofoloiul de Pythie) 

***

Addendum:
Ș-am mai găsât doo motive pentru care Lulutza o să-și ieie un barosan Heraus în kur: 
6. E de notorietate istorică faptul că orice system plutocratic își devorează „maurii ” (aka idioții utili). În situația de față, se poate conchide cam care este valoarea de folosință a Huidumei raportată la promovarea sforăriilor  din Reich și ÖsterReich? Răspuns: valoare ZERO, echivalentă cu cea a unei ciubote bortilite, numai bună de azvârlit la gârlă. 

Și motivul 7: Lista crecă e alcătuită de un șugubeț pus pe glume. Am impresia c-o alcătuit-o Juncker imediat dup ce și-o luat tratamentul intensiv contra sciaticii. Și s-o gândit el să le vă_müiască oleacă confortul oiropenilor și să-i pună să sâmță și ei fiorii reci ai alegerii „răului cel mai mic”. 
De asta o priponit-o în fruntea listei pe Păduchioasa de la Mediaș, ca să se îngrozească oiropenii, să fie cuprinși de anxietate și să-nceapă să se smiorcăie cu lăcrămi de ipocriți: „Nuuuuu Lulutza, că dacă vine nebuna aia redeschide lagărele de concentrare de la Auschwitz-Birkenau, Dachau, Treblinka și altele celea iar noi o să sfârșim pe post de săpun Keia-comunitară!”
  
Or să se întoarcă atuncea cu spatele la lulutza și fiecare dinte ei o să șteargă câte trei mari cruci mari, regulamentare: ††† - care cu cruci germanice, care cu cruci celtice, care cu semne catolice sau protestante. Interesant că fiecare o să facă semnele de mântuire cu pioasă amplitudine regulamentară: ”de la păr la păr”.

După ce-o să isprăvească de betut metanii și făcut cruci mântuitoare și protectoare, or să-l vază pe Ritter la care fețișoarele or să li se însenineze și or să înceapă să-l admire pe Cavaler cât este el de băiat bun, de manierat, de civilizat. Așa că alegerea procurorului european o să se facă după metoda alegerii papilor, „Election by Acclamation”. 
Toată Urbea și Orbea o să-l aclame pe Ritterul saxon, numai să scăpe năibii de năpasta prostancei valahe.

 *** 
și addendum 2


Nu! Lista scurtă a celor 3 nume reprezintă un mare bluf, menit să camufleze decizia de numire a germanului în funcția de EPPO.  
Suplimentar celor 6 motive expuse, referitor la „steag străin”, trebuie să luăm în considerare și foarte probabila cetățenie americană a lulutzei. Ori, în actualele condiții de fricțiune dintre motorul Otto european – Germania-Franța și pârțul american Trump, este EVIDENT că niciodată europenii nu vor încredința keya cătușelor europene unui cetățean, unui agent, unui diversionist american. Deci, lulutza este exclus să iasă din joben. Toată afacerea e doar o cacealma de cea mai înaltă clasă. 
AM ZIS!

---------------------------------------------

Addendum 14 feb. 2018: balaura kodruța basketballista a dobândit calitatea procesuală de „SUSPECT” într-un dosar penal în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă.


Mey, amu mediul gazetăresc s-a inflamat, e firesc. 
Dar nasul meu de deșcă betrână, experimentată practic asupra a ceea ce înseamnă comunicare eficientă, miroase de departe următorul truism: din momentul de față nu mai este nevoie de nici un fel de scrisori sau epistole adresate la tot felul de white collars bruxellezi! 
Din momentul de față comunicarea, mesajul devine deosebit de laconic, concis, neechivoc, exhaustiv: 

”CANDIDATA ROMÂNCĂ LA FUNCȚIA DE PROSECUTOR EUROPEAN A FOST PUSĂ SUB ACUZARE (ARE CALITATEA DE SUSPECT) ÎNTR-UNUL DIN CELE 18 DOSARE PENALE DESCHISE PE NUMELE EI. Acuzațiile sunt deosebit de grave, fiind incompatibile cu orice funcție publică: abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă”.

PUNKT și GAME OVER! 
Orice altă discuție pe această temă, orice alte argumente devin useless tocmai prin puterea indestructibilă, de monolit, a comunicării anterioare. 
(aka ”Lulutza ESTE PENALĂ”. And nothing else matters!)


post-script: și uite așa, deși la data de 5 feb acest event nu se produsese, el vine în sprijinul profeției enunțate la acea dată și creează probabilități statistice reale împlinirii acestei predicții. 

Vezi și ”Măciuca judiciară”

----------------------------------------

pentru conformitate și probă doveditoare la Portofoliul de Pythie - data de 5 februarie 2019


  
respectiv 6 februarie 2019


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu