Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 23 februarie 2019

„Colorata-i gata! aka „Cine nu-i gata îl iau cu lopata!”


Ну, Заяц, Ну, погоди!









 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pentru babornițe și martalogi, care nu au la ei ochelarii, sau pentru psihopați, nevropați și sociopați din Ministerul fără minister, a căror vedere este sufocată de mânie, redau  conținutul textual al JPEG-urilor de mai sus.

Către
SECȚIA DE INVESTIGARE A INFRACȚIUNILOR DIN JUSTIȚIE

Domnule Procuror-șef

          subsemnatul [...], domiciliat în [...], [...], [...], [...], CNP [...],  cetățean român cu deplină capacitate de exercițiu a drepturilor fundamentale și civile, în baza art. 290 Cod de procedură penală formulez
DENUNȚ

față de săvârșirea de către persoane necunoscute, identificabile prin sintagma „Adunarea Generală a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava” a

- infracțiunii de „INSTIGARE PUBLICĂ”, faptă prevăzută și pedepsită la art. 368 din Codul penal în vigoare,
precum și a
- infracțiunii de „DECLARARE A GREVEI”, faptă reglementată și pedepsită de art. 218, alin. (4), raportat la art. 202 din Legea dialogului social nr. 62/2011.

În fapt,
             La data de 22.02.2019, am luat la cunoștință din sursa publică despre comunicatul de presă remis publicului de către structura de comunicare a Parchetului de pe lângă Judecăcătoria Suceava. Acest comunicat debutează cu un element esențial ce se constituie ca circumstanță a faptei de „Instigare Publică” sesizată prin prezentul denunț:

„Structura de comunicare din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava este împuternicită să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:”

          Trec iute peste conținutului textual cu specific #borfaș militant și mă opresc la ultimul paragraf, care nici mai mult, nici mai puțin reprezintă materializarea circumstanțelor reglementate de art. 218, alin. (4), raportat la art. 202 din Legea dialogului social nr. 62/2011:

          „În unanimitate, Adunarea Generală a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a stabilit că, în măsura în care solicitările menţionate nu vor fi însuşite de către destinatari, urmează să ia în considerare forma de protest prin suspendarea activităţii Parchetului.”

          Acestea sunt elementele strict faptice ale obiectului prezentului denunț.
          Stupoarea și perplexitatea ca, în anul de grație 2019, văleat 7528 de la Facerea Lumii, 2772 Ab Urbe Condita și 30 de la Victoria fâsâită a Marii Loviluții Socialiste din Decembrie 1989, să fiu nevoit ca să citesc în presă, să iau la cunoștință din sursă publică, faptul că niște golani și derbedei camuflați cu robe nemeritate, cărora nu le convine progresul social inerent de care este cuprinsă Kolonia Penitenciară și Experimentală Rröemenika, DECLARĂ GREVĂ și mai fac ȘI APOLOGIA PUBLICĂ A INFRACȚIONALITĂȚII PROPRII.

          În subsidiar este mai mult decât evident că aceste gunoaie pseudo-judiciare, ce au întinat definitiv conceptul, rolul și menirea nobilă a profesiei de „magistrat” și au deteriorat iremediabil încrederea publică față de „înfăptuirea actului de justiție”, nu sunt altceva decât reflecțiile pe plan local ale acțiunii instigatoare, de certă factură infracțională, promovată de alți lătrăi și vuvuzele hashtag-inchizitoriale:
- Secția de procurori protocolar-paraditori din Consiliul Inferior al Magistraturii ;
- „Forumul Judecătorilor din România” (fostul „Forum al judecătorilor din Oltenia” – upgradat nominal pentru a crea impresia de reprezentativitate);
- propagandistul, provocatorul și diversionistul Danileț Cristi-Vasilică, trompetă de dijurnă a kaghebismului inchizitorial de rit macoveist;
- propagandista și diversionista Lăncrănjan Carmen-Alexandra, fondatoarea, secretara și singurul membru al „Asociației Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor”;
- și mulți alții cu epoleți KGB –NKVD-CEKA pe sub robele de magistrat.

          Însă, pentru a nu permite devierea atenției de la subiectul concret, neechivoc, al prezentului denunț, precizez că nu mă interesează exercitarea de către niște cetățeni români, a unor drepturi fundamentale, dintre care pot fi enumerate: „libertatea de gândire, de conștiință și religie” sau „libertatea de exprimare”.         
          Cunosc foarte bine care sunt limitele „liberei exprimări a opiniilor și ideilor” rezervate categoriei profesionale a magistraților:


fragment din pag. 6 a Rezoluției Inspecției Judiciare nr. 521/IJ/258/DIJ/2018

          Aceste limite mi-au fost comunicate în mod direct, de către Inspecția Judiciară, la data de 21. 03.2018, prin adresa nr. 521/IJ/258/DIJ/2018, adresă care soluționează plângerea formulată de mine împotriva magistraților care, în data de 19 dec. 2017, au protestat pe treptele din fața Palatului de Justiție din Suceava.
          Adresă care definește clar în pagina 6, care sunt limitele de exercitare de către magistrați a dreptului la libera exprimare.
          Însă, atunci când se face trecerea de la de la protest public tăcut, nepolitizat, fără scandări, lozinci și pancarte cu evident conținut politic, la grevă   (suspendarea activității Parchetului), iar această acțiune infracțională este afirmată și promovată public, în vederea atragerii și a altor prozeliți cu robe la activitatea grevistă, deja s-a crea o mare prăpastie. Este exact abisul dintre art. 9 și 10 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului și articolele din „Partea specială” a Codului de procedură penală (art. 285 și următoarele, inclusiv partea de drept penal executiv!)

          Solicit analizarea cu maximă atenție a acțiunilor acestor 10 (unanimitate)  golănași cu robe din PJ Suceava, atât sub aspectele faptice prezentate în denunț, cât și sub aspectul evoluției ulterioare a acestor fapte și elemente constitutive.
          Las la latitudinea SIIJ eventualitatea extinderii urmăririi penale și sub aspectul comiterii infracțiunii reglementate la art. 218, alin. (1) din Legea dialogului social nr. 62/2011. Solicit să fie trași la răspundere în conformitate cu prevederile legale.

În drept, îmi întemeiez denunțul pe prevederile:
- art. 290 Cod de procedură penală
- art. 218, alin (1) și (4) raportat la art. 202 din Legea 62/2011 a dialogului social.

Îmi susțin plângerea prin următoarele:

1. Copia imprimată a comunicatului PJ Suceava din data de 22.02.2019, accesibilă publicului pe site-ul Ministerului Public (ministerul fără minister) la adresa:

2. Copia imprimată a articolului de presă din ediția electronică a „Monitorului de Suceava” din data de 22.02.2018, accesibil publicului la adresa:

3. Copia scanată a adresei nr. 521/IJ/258/DIJ/2018 a Inspecției Judiciare

4. copia imprimată, a comunicatului de presă remis publicului, la data de 22.02.2019 de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava (întru comparația dintre „exercitarea dreptului la libera exprimare” și „exercitarea unor activități cu vădit caracter infracțional”.

5. captură de ecran a secțiunii evidența nominală procurori, Parchetul de pe lângă Judecăcătoria Suceava, la nivelul lunii februarie 2019. Sursa: CSM1909.


25.02.2019                                                            ……………………………..
                                                                                [...]

 scanare plic

„Şi se duc pe rând, pe rând, Zarea lumii-ntunecând...”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu