Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 13 februarie 2019

Posle menia hati patop! (После меня (нас) – хоть потоп!)


Generalissimul comediant Liviu zDrăngănea Deliormanovici



I. În general liviu zDrăngănea ot Deli-orman nu face altceva decât să joace un grotesc teatru kabuki. Așa a făcut dintotdeauna, mai ales în chestiunea reparațiilor judiciare cuvenite Rarincilor și Rarincelor genuine. În loc ca tema de dezbatere publică să se situeze pe târâmul unui eticism teoretic, discuția a alunecat către cazul gregar al lui dragnea, sau al lui tăriceanu - ilustrul „luptător cu gura” împotriva statului paralel.
În fapt doar 2 fanfaroni, 2 saltimbanci, 2 comendianți ai celei mai proaste comedii bufe: cacealmaua publică, instituționalizată, având drept miză obținerea atât de doritei impunități personale.
În loc să se facă dreptatea miilor și miilor de amărășteni și sărăntoci, fără „mormane” de parai negri de dat pe avocați ultracostisitori sau articole „pre-pay” în presa centrală și locală, calici intrați în închisori aiurea, ideea și tema este căpușată și uzurpată de o clică de saltimbanci, de comedianți, de jucători de poker la cacealma.
Dacă n-ar fi existat acești „Infractori de rang înalt”, astăzi am fi discutat despre concepte etice indubitabile, rostite și scrise cu Cuvinte Mari: Justiție, Dreptate, Reparație, Compensație.
În loc să enunțăm truisme etice, în loc să evidențiem victime și călăi, în brambureala produsă de acești comedianți am ajuns să discutăm doar despre păruiala fratricidă dintre Infractorii de Rang Înalt din Opoziție contra Infractorilor de Rang Înalt de la Putere.
Dragnea NICIODATĂ nu a avut drept obiectiv asanarea practicilor distopice ale statului paralel. Sau reducerea influenței gestapoviste pe care au căpătat-o serviciile secrete. Sau implementarea unui real act de reparație față de victimele inocente ale Systemului Național de Paradeală Protocolară. 
NI-CIO-DA-TĂ!
Singurul temei volitiv al acțiunii comediantului social-democrat rezidă în obținerea imunității și impunității personale.
Pentru ca mai apoi - „După el... potopul”.
„Fiat Iustitia et pereat mundus”

 

II. De fapt cum e cu „victimele” systemului de paradeală? După principiul „boii ară și caii mănâncă”. Adaptat la specificul neonazist al Koloniei Penitenciare și Experimentale Rröemenika, acest proverb poate fi mixat cu morala fabulei ”Câinele și cățelul” a lui Grigore Alexandrescu: „Cățeii ară și Leii mănâncă”
Sau „Cățeii latră și Leii înfulecă ciolanul” 

Atât la nivel național, cât și la nivel zonal, o serie de Rarince și Rarinci - „paradiți” pe bune, au început să facă gât și să se revolte împotriva regimului gestapovist din Kolonie. Având norocul unui trend istoric și social favorabil, s-a reușit aducerea în atenția opiniei publice a caracterului Infam și Totalitar al acestei cârdășii oligarhice pseudojuridice, denumită „Clica Geambașilor Adevărului Mistificat și Precupeți ai Dreptății Siluite”. Clică alcătuită, în general, de vreo 4850 de derbedei cu robe din instanțe, vreo 2650 de golani cu robe nemeritate din Parchete, vreo câteva mii de neo-securiști - puiuți nedemni și bastarzi ai vechilor securiști și milițieni.


În fine, de prin 2014 până prin 2018, Rarincele și Rarincii au arat terenul acesta al „Grupului Infracțional Organizat din Justiție de Stabor și Paradeală Protocolară”, devoalându-le infamiile, atrocitățile și crimele. Crede careva că au binemeritat ceva acele sute de Rarinci și Rarince, care au avut curajul să spună răspicat, în nuanțe de Verde neechivoc, faptul că „Justiția” este de fapt o mare Cuppolă Mafiotică?

Bine că au arat „câmpul tactic” cățeii din plebe, că la Ziua Recoltei au apărut Leii. Marii INFRACTORI din tagma gulerelor albe, dovediți sau nedovediți, sunt cei care au uzurpat poziția și statutul de victimă a systemului național de terroare, represiune și intimidare.

Iaca așa, nuș cum s-a făcut, dar sub umbrela de „Rarinc” s-au adăpostit toți bagabonții, toți golanii, toți hoții cu gulere albe, toți politrucii, toți milițienii și toți securiștii, care au avut suficientă osânză a furtișagului să-și antameze serviciile unor expensivi advocați ai diabolilor. Sau au avut suficiente „mormane” de parai negri din care să-și plătească articole de tip „pre-pay” în presa centrală și locală.

În concluzie: Rarincii și Rarincele anonimi și anonime, care au declanșat acest val de reforme în societate, pot să stea liniștiți și să-și savureze câștigul cert: O PULĂ MĂREAȚĂ. Aportul efortului lor cutezător se regăsește în albirea exclusivă a INFRACTORILOR DE RANG ÎNALT


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu