Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 15 februarie 2019

Ein Volk, eine dumme Schafherde, ein Reich, ein Führer, eine grosse Gefängnis

Moto: „Să dăm câte un pic de pușcărie la fiecare ca să ajungă la toată lumea!”



Ideea asta de „nazificare treptată” a Koloniei Penitenciare și Experimentale a fost enunțată… de unii… cu impecabil spirit analitic, acum mulți ani. Între timp ea a prins rădăcini solide, sintagmele „neo-nazism” sau „cripto-nazism” regăsindu-se din ce în ce mai des în gazetăria mare, cea  formatoare de opinie. Zilele trecute citeam o opinie a lui Andrei Marga - ”Încă o noțiune desfigurată: nazismul” - în care se exprima sub ton bosumflat cu privire la paralela comparativă dintre fascismul germanic și standardul incredibil atins de Rröemenika. Mai exact domina sa considera această parabolă ca fiind forțată, ea nefiind în acord cu adevărul istoric. Însă zilele acestea avem a câta și a câta confirmare a inexplicabilelor similitudini dintre regimul nazist premergător anilor 1930 (Gleichschaltung) și dictatura „soft” din Kolonia Penitenciară și Experimentală. Din loc în loc și din ce în ce mai des ne confruntăm, cu stupefacție, cu atitudini, cu opinii, cu îndemnuri de cea mai crasă sorginte nazist totalitară.

Reamintesc tuturor unul din primele derapaje de la orice minimă decență a rațiunii: opinia unei oi de teracotă, enunțată acum ceva vreme, pe oficiosul propagandist al NSLRP: feisbuca Lătrăului Fanfaron-Nepereche. Ei bine, acolo, unul dintre zeloții cătușelor, afirma nici mai mult, nici mai puțin, decât „DOAR O NOAPTE A PROCURORILOR NE MAI POATE SALVA” (expresia evidentă făcând trimitere la ”Noaptea cuțitelor lungi” – arhetip fascist de răfuială internă). Tot mai zilele acestea, am avut ocazia să constat că același propagandist mulgător-fruntaș al gestapovismului de secol XXI promovează o vădită și fățișă campanie în favoarea reintroducerii practicilor eugenetice, teorii rasiale și practici criminale intabulate de aceiași bunici ai actualilor „liberali”. 
Prin afirmații mustind de iresponsabilitate, Fanfaronul Nepereche militează pentru implementarea unei politici eficiente de exterminare a persoanelor private de libertate prin înfometare, prin boli, prin teroare fizică și psihică.
Efectiv milita pentru „Soluția finală” în cazul deținuților și reînființarea Konzentrationslagerelor.

Mai departe: mult trâmbițata Loviluție Fâsâită din 10 aug. 2018. Ce anume a reprezentat acea manifestare de ură și intoleranță? Nimic altceva decât reeditarea precedentului acțional al INCENDIERII SUB STEAG FALS A CLĂDIRII REICHSTAGULUI? 

Ieri citim în presă alte două năzbâtii monstruoase, ca parcă scoase cu târnăcopul din puțul minții cele negre, goale și adânci, aparținând zelotului hashtag: sică mandolină își asigură turmele oilor de teracotă că „atunci când PNL (aka NSRLP) va ajunge la guvernare, VOR DESFIINȚA SECȚIA DE INVESTIGARE A INFRACȚIUNILOR DIN JUSTIȚIE” WOW! Norocuțul nostru e că SIIJ nu e o chestie așa, aiurea, pe care să i-o fi pus muma lui sică mandolină în traistă, atunci când bufonul a plecat la Pesta să se inițieze și el, la vreun bordel, în meșteșugul bărbăției.
Și al doilea norocuț ce ne păzește e că, din haznaua electorală în care s-au prăvălit, e prea puțin probabil ca pnl să ajungă la guvernare, cel puțin în următorii 30 de ani.

Și ca să încheiem retrospectiva sloganurilor, scandărilor, a urletelor sălbatice de tip cripto-nazism, ne oprim asupra monstruozității formulate de fota-lăul cu mintea în holydays: să înconjoare militanții hashtag casa Huidumei (și a cocoanei Tarcea) și să se opună „înfăptuirii actului de justiție” 
WOW! 
Prima dată ar fi de râs. 
Dar când te gândești că toate aceste năzdrăvănii sunt lansate public într-o ȚARĂ MEMBRĂ A UE, zâmbetul cam începe să dispară. 
Dementul ăla, înainte de a vorbi, a citit art. 397 Cod penal – „Acţiuni împotriva ordinii constituţionale”? (fratiweare, 15-25 de ani de ocnă, la spart bolohani de sare cu târnăcopul)

Așadar, după toate aceste succinte elemente, se poate afirma, cu îndreptățit temei, că opinia profesorului Marga este eronată iar Rromânia, în momentul de față, a involuat la stadiul unei „tiranii de tip soft”, ale cărei origini ideologice se regăsesc în chiar biblia totalitarismului de dreapta: „Mein Kampf”
Degeaba se bosumflă Marga căci realitatea obiectivă demonstrează, fără echivoc, faptul că suntem în plin proces de nazificare etapizată a țării. Deocamdată suntem în etapa Gleichschaltung-ului. Așteptăm cu interes deosebit emiterea directivei „Nacht un Nebel”. Pentru ca mai apoi să devenim realmente „extaziați” de țara noastră (extaziați cu pașapoartele în mâini și bocceaua pe umăr), atunci când se va promulga Legea Împuternicirii – Ermachtigungesetz
Deocamdată nu știm dacă această „Împuternicire” va fi una pe plan național, în persoana lui Klaus Adolf  Schicklgruber Plăvannis I cel Clăpăug, Führerul Koloniei Penitenciare și Experimentale Rröemenika sau va fi o „Împuternicire” a unei măciuci judiciare la nivel european.


În loc de concluzie, se impune citat celebrul spici al pastorului luteran Martin  Niemöller. Citatul în sine constituie un genial corolar  al unei perioade de tip Gleichshaltung: cum se ajunge la nazificare? Prin tăcere, prin lașitate, prin indiferență.

„Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști,
n-am scos o vorbă.
Nu eram comunist./

Când i-au arestat pe social-democrați,
am tăcut.
Nu eram social-democrat./

Când au venit să îi ia pe sindicaliști,
nu am protestat.
Nu eram sindicalist./

Când au venit să îi ia pe evrei,
nu m-am revoltat.
Nu eram evreu./

Când au venit să mă ia pe mine,
nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea.”

-----


 Sieg Heil! Heil Siktir!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu